Σωτήρη πως και δεν προτιμήσες το e-shop που την είχε στην βαλίτσα της?
Σωτήρη πως και δεν προτιμήσες το e-shop που την είχε στην βαλίτσα της?
7 παραπάνω στο eshop αλλα η βαλίτσα αξίζει και με το παραπάνω !
Καλοδούλευτα Παναγιώτη & καλά φινιρίσματα να έχεις.
Εμένα μου ήρθαν άγκιστρα, πιαστράκια, τριγωνοθηλιές, οδηγοί κλπ για την ανάρτηση των κάδρων από τον Κινέζο, πάρα πολύ φθηνά.
Thats a prama much.
Μηπως πηρε το ματι σου μικρα μεντεσεδακια?
Σας ευχαριστώ όλους.
Triton νομίζω δεν έχω πάρει ακόμα Κυρ. .......Μην μου βάζεις ιδέες.
Από την Metabo πριονοκορδέλα χρωστάω "συνέντευξη", η οποία τα σπάει.
Με τον ταινιολειαντήρα της BOSTON δεν ξεκινήσαμε καλά.
Ελλειπή οδηγίες για μοντάρισμα. Ενα 2 φύλλο με χάλια φωτο κ περιγραφή από παλιότερο μοντέλο. Βασανίστηκα μέχρι τώρα & ας έχω μοντάρει του κόσμου τα μηχανήματα στην δουλειά.
Πουθενά γκρόβερ μόνο ροδέλες ακόμα κ στις πιο βασικές βίδες (έβαλα από δικές μου).
Στο ξεκίνημα μου έριχνε ασφάλειες κ έπεφτε το ρελέ διαφυγής. Άνοιγμα το καπάκι του κινητήρα, λάσκα εντελώς η κλέμα σύνδεσης στον ουδέτερο.
Όταν ξεκίνησε ήθελε κάνα 5' ρυθμίσεις, ρεγουλαρίσματα & σφιξίματα σε όλες τις βίδες.
Ένας ερασιτέχνης που ξεκινά τώρα θα σιχτηρήσει.
Όταν όμως ξεκίνησε & άρχισε να γουργουρίζει όμορφα & σωστά τον έστρωσα λίγο στην δουλειά. Τα χαμόγελα επανήλθαν. Περισσότερα στο σχετικό νήμα σε λίγες ημέρες. Να βρω λίγο χρόνο.
Φυσικά όσοι με ξέρετε λίγο παραπάνω, έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ετοιμάζεται το σχετικό "χεστήριο" mail προς την εταιρεία.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν τα χρειαζόμουν κ δεν έψαξα για αυτά. Σίγουρα όμως κάτι θα βρεις Νεκτάριε.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Πρέπει πάντα να διεκδικούμε τα δίκια μας. 'Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα τουλάχιστον. :a0210: :SFGSFGSF:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.