Tι παραλάβαμε σήμερα..

Διότι πρώτον δεν το έγραφε στο site τους ότι είναι με βαλίτσα (και εγώ σαν βλάκας δεν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω), και από ότι βλέπω σήμερα πρέπει να είχε ελάχιστα κομμάτια γιατί σήμερα το βγάζει out of stock....και δεύτερον (και βασικό) στο leroy πετάχτηκα πήγαινε-έλα σε 25 λεπτά στο πλαίσιο εξωτερικών εργασιών σε τράπεζες κλπ....

έχω κάτι ρετάλια από κ/π σημυδα 21χλσ ευκαιρία να φτιάξω ένα κουτί...αν και η βαλίτσα του θα ήταν καλύτερη.

Σωτήρη πως και δεν προτιμήσες το e-shop που την είχε στην βαλίτσα της?

7 παραπάνω στο eshop αλλα η βαλίτσα αξίζει και με το παραπάνω !

Χωρις να ειμαι και σιγουρος, αυτη τη φορα το eshop δεν ειχε βαλιτσα, τουλαχιστον δεν το ανεφερε. Την προηγουμενη φορα που το ειχε βγαλει, ειχε σιγουρα βαλιτσα.

Μικροπαραλαβή από Banggood. Σε grit 100, 240, 600, 800, 1000, 2000 με βάση με velcro για Dremelοιδή.

IMG_20170131_084533.jpg

Πολυ καλη τιμη και πολυ χρησιμα Παναγιωτη.
Εγω τα χρησιμοποιω και στο χερι -χωρις dremel- σε πολλες μικροκατασκευουλες, βολευουν πολυ.

Καλοδούλευτα Παναγιώτη & καλά φινιρίσματα να έχεις.

Εμένα μου ήρθαν άγκιστρα, πιαστράκια, τριγωνοθηλιές, οδηγοί κλπ για την ανάρτηση των κάδρων από τον Κινέζο, πάρα πολύ φθηνά.

Καλό διάβασμα "σειρά" καλές κατασκευές-επισκευές,καί κανόνισε μάς χρωστάς αρκετά reviews,πάρε 1 μέρα άδεια από τήν δουλειά γιά νά τό ευχαριστηθούμε :flipout::ernaehrung004:

Καλοδούλευτα Παναγιώτη & καλά φινιρίσματα να έχεις.

Εμένα μου ήρθαν άγκιστρα, πιαστράκια, τριγωνοθηλιές, οδηγοί κλπ για την ανάρτηση των κάδρων από τον Κινέζο, πάρα πολύ φθηνά.

Thats a prama much.
Μηπως πηρε το ματι σου μικρα μεντεσεδακια?

Σας ευχαριστώ όλους.
Triton νομίζω δεν έχω πάρει ακόμα Κυρ. .......Μην μου βάζεις ιδέες.

Από την Metabo πριονοκορδέλα χρωστάω "συνέντευξη", η οποία τα σπάει.

Με τον ταινιολειαντήρα της BOSTON δεν ξεκινήσαμε καλά.
Ελλειπή οδηγίες για μοντάρισμα. Ενα 2 φύλλο με χάλια φωτο κ περιγραφή από παλιότερο μοντέλο. Βασανίστηκα μέχρι τώρα & ας έχω μοντάρει του κόσμου τα μηχανήματα στην δουλειά.
Πουθενά γκρόβερ μόνο ροδέλες ακόμα κ στις πιο βασικές βίδες (έβαλα από δικές μου).
Στο ξεκίνημα μου έριχνε ασφάλειες κ έπεφτε το ρελέ διαφυγής. Άνοιγμα το καπάκι του κινητήρα, λάσκα εντελώς η κλέμα σύνδεσης στον ουδέτερο.

Όταν ξεκίνησε ήθελε κάνα 5' ρυθμίσεις, ρεγουλαρίσματα & σφιξίματα σε όλες τις βίδες.
Ένας ερασιτέχνης που ξεκινά τώρα θα σιχτηρήσει.

Όταν όμως ξεκίνησε & άρχισε να γουργουρίζει όμορφα & σωστά τον έστρωσα λίγο στην δουλειά. Τα χαμόγελα επανήλθαν. Περισσότερα στο σχετικό νήμα σε λίγες ημέρες. Να βρω λίγο χρόνο.

Φυσικά όσοι με ξέρετε λίγο παραπάνω, έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ετοιμάζεται το σχετικό "χεστήριο" mail προς την εταιρεία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thats a prama much.
Μηπως πηρε το ματι σου μικρα μεντεσεδακια?

Δεν τα χρειαζόμουν κ δεν έψαξα για αυτά. Σίγουρα όμως κάτι θα βρεις Νεκτάριε.

Σας ευχαριστώ όλους.
Triton νομίζω δεν έχω πάρει ακόμα Κυρ. .......Μην μου βάζεις ιδέες.

Από την Metabo πριονοκορδέλα χρωστάω "συνέντευξη", η οποία τα σπάει.

Με τον ταινιολειαντήρα της BOSTON δεν ξεκινήσαμε καλά.
Ελλειπή οδηγίες για μοντάρισμα. Ενα 2 φύλλο με χάλια φωτο κ περιγραφή από παλιότερο μοντέλο. Βασανίστηκα μέχρι τώρα & ας έχω μοντάρει του κόσμου τα μηχανήματα στην δουλειά.
Πουθενά γκρόβερ μόνο ροδέλες ακόμα κ στις πιο βασικές βίδες (έβαλα από δικές μου).
Στο ξεκίνημα μου έριχνε ασφάλειες κ έπεφτε το ρελέ διαφυγής. Άνοιγμα το καπάκι του κινητήρα, λάσκα εντελώς η κλέμα σύνδεσης στον ουδέτερο.

Όταν ξεκίνησε ήθελε κάνα 5' ρυθμίσεις, ρεγουλαρίσματα & σφιξίματα σε όλες τις βίδες.
Ένας ερασιτέχνης που ξεκινά τώρα θα σιχτηρήσει.

Όταν όμως ξεκίνησε & άρχισε να γουργουρίζει όμορφα & σωστά τον έστρωσα λίγο στην δουλειά. Τα χαμόγελα επανήλθαν. Περισσότερα στο σχετικό νήμα σε λίγες ημέρες. Να βρω λίγο χρόνο.

Φυσικά όσοι με ξέρετε λίγο παραπάνω, έχετε ήδη αντιληφθεί ότι ετοιμάζεται το σχετικό "χεστήριο" mail προς την εταιρεία
.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν τα χρειαζόμουν κ δεν έψαξα για αυτά. Σίγουρα όμως κάτι θα βρεις Νεκτάριε.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Πρέπει πάντα να διεκδικούμε τα δίκια μας. 'Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από εμένα τουλάχιστον. :a0210: :SFGSFGSF:

Κώστα άμα αρχίσει και στενεύει ο χώρος (σε λίγο) ότι δεν χωράει φέρε το σε εμένα να στο φυλάω...-bye-
Και καλοδούλευτο το ξυστήρι !!!

Και εδω εχω λιγο χωρο αμα θες να φιλοξενησω τιποτα. Σε μια γωνια μαλιστα οπως το υπολογισα μπαινει ακριβως η πριονοκορδελα με τη βαση της. :-P
Καλοδουλευτα τα εργαλεια σας!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk