AGROTISS
Supreme Member
Με γεια Μπάμπη, μπορεί να έφαγες κρύο αλλά άξιζε τον κόπο.
Κυριάκο είσαι δύναμη λέμε..:firstprize:
Κυριάκο είσαι δύναμη λέμε..:firstprize:
Θα το απλωσει στο διαδρομο για χαλι!!!
Θα το απλωσει στο διαδρομο για χαλι!!!
......................
Μια και δεν μου βγηκε η παραθεση, η κυανοακρυλικη πως συμπεριφερεται στο τορνιρισμα - γυαλοχαρταρισμα;
Ναί ρε, για να σκουπίζονται καλά οι πατούσες... :silly:
Η αλήθεια είναι οτι, με 50 μέτρα μήκος, το "θα τρίψεις όλο το Ξηρόμερο"δεν είναι υπερβολή. Σε τόσα άτομα που θα μοιραστούν όταν πάω στο χωριό κάπου εκεί θα καραλήξουμε.
Με το καλό Δημητρό.
Να σαι καλά Κώστα,η γυναίκα μου πάντος έβαλε σχεδόν τό μισό σέ ένα δικό της μπουκαλάκι μέ τά χίλια ζόρια από μένα χάχάχά,να ναι καλα η "γιαγιά" πού ανακάλυψε αυτό τό υπέροχο άρωμα,πές της τά σέβη μου.:worshippy:
Καλορίζικα Δημήτρη, γωνιές - μοιρογνωμόνια κ.λ.π.
αυτήν την Amtech πάντως δεν την έχω σε υπόληψη. δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα προϊόντα της με την ίδια ποιότητα, πάντως εμένα δεν μου λέει κάτι.
μακάρι να σου βγούνε αξιόπιστα και ποιοτικά.
Kαλοριζικο το εργαλειακι Δημητρη!
Παρελαβα και γω σημερα απο αμαζον το πιο χρησιμο κατα την γνωμη μου μπρελοκ για τα κλειδια.
Ενα victorinox signature lite, με τα βασικα συν στυλο και φακο λεντ! 5.8εκ. μηκος και 15γρ. βαρος!
![]()
Το παλαιο (αυτο που εναι ανοιγμενο) ειναι σαν καινουριο μετα απο πανω απο μια δεκατια χρησης, απλα μετα απο αρκετες πτωσεις το κυκλωμα του φακου χαλασε. Η τελευταια και θανατηφορα πτωση ηταν οταν δεν επιασα τα κλειδια που μου πεταξαν απο το μπαλκονι...ηταν νυχτα)
Aυτο ειναι το τριτο κατα σειρα απο τοτε που βγηκε αυτο το μοντελο. Το πρωτο μου το κρατησαν σε αεροδρομιο!
To αγορασα απο αμαζον αγγλιας αλλα βλεπω σημερα οτι δεν παραδιδει πλεον Ελλαδα και το εχει και ακριβοτερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.