costas1965
AVClub Fanatic
Καλοδούλευτο το μπλε πανέμορφο τροχουδάκι σου.
Καλές κατασκευές με τα υλικά από το κίτρινο καλάθι σου.
Καλές κατασκευές με τα υλικά από το κίτρινο καλάθι σου.
..
Το δικό σου βλέπω το πήρες και με το αντικραδασμικό χερούλι οπότε θα έχεις λιγότερες καταπονήσεις στο χέρι.
καλορίζικο και καλοδούλευτο.
Την Παρασκευή εφτασε δεμα απο lefeld.de
Ταινιολειαντηρας scheppach bts 700 στα 90 μαζι με τα μεταφορικά.
Φοβερή η ευκολία της λεπτής ταινίας. Κάνει το τρίψιμο παιχνίδι με πολλή καλή απορρόφηση σκόνης. Μόνο αρνητικό το μικρό κυκλικό τριβείο των 12,5εκ.
Μια απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
https://www.lefeld.de/scheppach-band-tellerschleifer-bts700-125mm.htmlΒαλε λινκ τωρα!!!!!!
Eυχαριστω παιδες, ειναι πολυ χαριτωμενο εργαλειακι, σαν στολιδι)
Που ειναι ο Δημητρης ο weatherman να μου ευχηθει καλη παραλαβη!!!
Δημητρη ελα να τον δοκιμασουμε οπως ειχαμε πει!
Ευχομαι η δευτερη προσπαθεια με το τορνακι να στεφθει με επιτυχια, και να τα "βρειτε" εσεις οι δυο, ωστε να μας χαρισετε ομορφες κατασκευες.
Αυτο με τον Δημητρη, η αληθεια ειναι οτι με εχει ανησυχησει λιγο. Εχει να γραψει απο τις 23/11 νομιζω, λιγο μετα απο την φαση με το τρολλ, κοντα ενα μηνα δηλαδη.
Δεν μας εχει συνηθισει σε τοσο μεγαλες απουσιες.
Ας τον παρει καποιος τηλεφωνο, να μαθει αν ειναι καλα ο ανθρωπος τουλαχιστον.
Αυτο με τον Δημητρη, η αληθεια ειναι οτι με εχει ανησυχησει λιγο. Εχει να γραψει απο τις 23/11 νομιζω, λιγο μετα απο την φαση με το τρολλ, κοντα ενα μηνα δηλαδη.
Δεν μας εχει συνηθισει σε τοσο μεγαλες απουσιες.
Ας τον παρει καποιος τηλεφωνο, να μαθει αν ειναι καλα ο ανθρωπος τουλαχιστον.
Την ίδια ανησυχία έχω κι εγώ γιατί τον πήρα πριν μερικές μέρες και δεν το σήκωνε αλλά ούτε με πήρε. θα ξαναπροσπαθήσω.
Σε ευχαριστω Δημητρη, θα δουμε με το τορνακι, απλα νομιζω οτι δεν του αφιερωσα τον χρονο που του αναλογουσε. Και δεν επρεπε να το δωσω εξ'αρχης, ηταν προδοσια προς τη συλλογη)
Ο Δημητρης εχει λειψει σε πολλους το ξερω, αλλα θα επανελθει, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Οπως ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα γυρισει ο Κωστας, ετσι πιστευω οτι θα γυρισει και ο Δημητρης, θεμα χρονου.
Αντε βρε γεροντα τελειωνε με τις δουλειες σου, τα νηματα αποζητουν την παρουσια σου, ειδικα των παραλαβων, των κηπων, των proxxon, των κατασκευων, των επισκευων, των παρουσιασεων εχουν αδυνατισει εντονα τωρα τελευταια)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.