Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο το μπλε πανέμορφο τροχουδάκι σου.

Καλές κατασκευές με τα υλικά από το κίτρινο καλάθι σου.

Σας ευχαριστώ όλους . Ήθελα κάτι δυνατό ώστε στις χαμηλές στροφές όταν το ζορίζεις να μην τις ρίχνει.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την Παρασκευή εφτασε δεμα απο lefeld.de

Ταινιολειαντηρας scheppach bts 700 στα 90 μαζι με τα μεταφορικά.

Φοβερή η ευκολία της λεπτής ταινίας. Κάνει το τρίψιμο παιχνίδι με πολλή καλή απορρόφηση σκόνης. Μόνο αρνητικό το μικρό κυκλικό τριβείο των 12,5εκ.

Μια απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
bc19e222d3670ec4a5d33f74ac9ce6af.jpg
15ed62f386c083ae1534fe4edd020d6f.jpg
9272b72b3975acaf127c05af5f8e1c0f.jpg
f1ba2d881e9edf7df36851f902e3831a.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Κωστα, Μιχαλη σας ευχαριστώ πολύ.

Ανταλλακτικές ταινίες παρήγγειλα ήδη απο bangood και ebay. Υπαρχει τεραστια γκαμα σε μεγέθη και κοκκομετρία

Παρήγγειλα 80ρες ταινιες και δίσκους μόνο και νομιζω οτι έκανα βλακεία. Το εργαλείο φοράει απο το εργοστάσιο Νο100 και νομιζω οτι ειναι καλο προς πολύ χοντρό για αυτα που τρίβω εγώ.

120 με 150 grit ειναι η κοκκωση που χρησιμοποιω παντα στα κυκλικα και στα αλλα ταινιοτριβεια, αν και εχω ανταλλακτικα απο 80 εως 240 που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Το 120/150 grit μου φαινεται ιδανικο για τα παντα χωρις να χρειαζεται καμμια αλλαγη.

Την Παρασκευή εφτασε δεμα απο lefeld.de

Ταινιολειαντηρας scheppach bts 700 στα 90 μαζι με τα μεταφορικά.

Φοβερή η ευκολία της λεπτής ταινίας. Κάνει το τρίψιμο παιχνίδι με πολλή καλή απορρόφηση σκόνης. Μόνο αρνητικό το μικρό κυκλικό τριβείο των 12,5εκ.

Μια απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
bc19e222d3670ec4a5d33f74ac9ce6af.jpg
15ed62f386c083ae1534fe4edd020d6f.jpg
9272b72b3975acaf127c05af5f8e1c0f.jpg
f1ba2d881e9edf7df36851f902e3831a.jpg

Βαλε λινκ τωρα!!!!!!

Είναι καλύτερο αυτό με την κάθετη κορδέλα η αυτά με την κορδέλα διάδρομο?
Μην μου πείτε μόνο ότι χρειάζονται και τα δύο.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαγγέλη δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Μάλλον οτι βολεύει τον καθένα περισσότερο, ανάλογα με τις εργασίες που κάνει. Νομίζω πως καθε Τύπος ταινιολειαντηρα ειναι διαφορετικός και απευθύνεται σε αλλου ειδους εργασιες. Ο συγκεκριμένος με την λεπτή ταινία ισως ειναι ιδανικός για κάποιον που τροχιζει μαχαίρια ή σκαρπελα.

Εχω και τον ταινιολειαντηρα της einhell (tc us 400) αλλα η ταινία του δεν με βόλεψε ποτέ.

489f78ad3ec9e73eeefe475d3c62500d.jpg
d06bd97545dc2f76a089143328b11c42.jpg

Εμένα πάλι ο ταινιολειαντήρας της BOSTON που έχω με το κυκλικό τριβειο κ με τον οριζόντιο διάδρομο μου έχει λύσει τα χέρια. Από τα πιο αγαπημένα κ τα πιο πολύ δουλεμένα μηχανήματα που υπάρχουν στο Εργαστηριάκι μου.

Στα γρηγορα! Εχω αναποδα ταινιολειαντηρα και διπλα κυκλικο τριβειο 210mm. Διαποστωσα οτι πιο γρηγορη αφαιρεση υλικου κια λειανση εχω με το κυκλικο και οχι με τον ταινιολειαντηρα.
Μεγεια ο shepach η καθετη ταινια ειναι βολικη για αυτο που δειχνει στις φωτογραφιες που δεν μπορει να γινει απο το κυκλικο ή την οριζοντια ταινια τυπου ταινιολειαντηρα.

Eυχαριστω παιδες, ειναι πολυ χαριτωμενο εργαλειακι, σαν στολιδι :))

Που ειναι ο Δημητρης ο weatherman να μου ευχηθει καλη παραλαβη!!!

Δημητρη ελα να τον δοκιμασουμε οπως ειχαμε πει!

Ευχομαι η δευτερη προσπαθεια με το τορνακι να στεφθει με επιτυχια, και να τα "βρειτε" εσεις οι δυο, ωστε να μας χαρισετε ομορφες κατασκευες.

Αυτο με τον Δημητρη, η αληθεια ειναι οτι με εχει ανησυχησει λιγο. Εχει να γραψει απο τις 23/11 νομιζω, λιγο μετα απο την φαση με το τρολλ, κοντα ενα μηνα δηλαδη.
Δεν μας εχει συνηθισει σε τοσο μεγαλες απουσιες.
Ας τον παρει καποιος τηλεφωνο, να μαθει αν ειναι καλα ο ανθρωπος τουλαχιστον.

Ευχομαι η δευτερη προσπαθεια με το τορνακι να στεφθει με επιτυχια, και να τα "βρειτε" εσεις οι δυο, ωστε να μας χαρισετε ομορφες κατασκευες.

Αυτο με τον Δημητρη, η αληθεια ειναι οτι με εχει ανησυχησει λιγο. Εχει να γραψει απο τις 23/11 νομιζω, λιγο μετα απο την φαση με το τρολλ, κοντα ενα μηνα δηλαδη.

Σε ευχαριστω Δημητρη, θα δουμε με το τορνακι, απλα νομιζω οτι δεν του αφιερωσα τον χρονο που του αναλογουσε. Και δεν επρεπε να το δωσω εξ'αρχης, ηταν προδοσια προς τη συλλογη :))

Ο Δημητρης εχει λειψει σε πολλους το ξερω, αλλα θα επανελθει, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Οπως ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα γυρισει ο Κωστας, ετσι πιστευω οτι θα γυρισει και ο Δημητρης, θεμα χρονου.

Αντε βρε γεροντα τελειωνε με τις δουλειες σου, τα νηματα αποζητουν την παρουσια σου, ειδικα των παραλαβων, των κηπων, των proxxon, των κατασκευων, των επισκευων, των παρουσιασεων εχουν αδυνατισει εντονα τωρα τελευταια:))

Ο γείτονάς μου είναι μια χαρά παιδιά. απλά δεν έχει χρόνο γιατί τρέχει τον πεθερό του στα νοσοκομεία. έχετε όλοι τις ευχές του και σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

Την ίδια ανησυχία έχω κι εγώ γιατί τον πήρα πριν μερικές μέρες και δεν το σήκωνε αλλά ούτε με πήρε. θα ξαναπροσπαθήσω.

Σε ευχαριστω Δημητρη, θα δουμε με το τορνακι, απλα νομιζω οτι δεν του αφιερωσα τον χρονο που του αναλογουσε. Και δεν επρεπε να το δωσω εξ'αρχης, ηταν προδοσια προς τη συλλογη :))

Ο Δημητρης εχει λειψει σε πολλους το ξερω, αλλα θα επανελθει, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Οπως ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα γυρισει ο Κωστας, ετσι πιστευω οτι θα γυρισει και ο Δημητρης, θεμα χρονου.

Αντε βρε γεροντα τελειωνε με τις δουλειες σου, τα νηματα αποζητουν την παρουσια σου, ειδικα των παραλαβων, των κηπων, των proxxon, των κατασκευων, των επισκευων, των παρουσιασεων εχουν αδυνατισει εντονα τωρα τελευταια:))

Αγαπητοί συνάδελφοι σάς ευχαριστώ γιά τό ενδιαφέρων σας,ένα στενό συγγενικό πρόσωπο είχε/έχει προβλήματα υγείας,καί δέν έγραφα /διάβαζα λόγο μειωμένου χρόνου.Τά είπαμε μέ τόν Γιώργο τόν Αγρότη σήμερα,νά σαι καλά Γιώργο.

Εχω χάσει κάποια "επεισόδια" παραλαβών,στά γρήγορα έκανα ένα flash-back,καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι Ξυλότορνος Proxxon,γωνιακό τροχό,τριβείο Scheppach,είδα στά γρήγορα.
Mιχάλη o ξυλότορνος έκανε τόν κύκλο του,καί κατέληξε νά κάνει παρέα εκεί πού είναι ο φυσικός του χώρος. -bye-

Εκανα καί κάτι πρόσφατες αγορές εργαλείων κήπου χειρός,αλλά λόγο γεγονότων δέν τίς είχα ανεβάσει στό forum.

Tό νέο τηλεσκοπικό Koνταρι Gardena 210-390 cm. Μέ νέο καλύτερο σύστημα κούμπωμα-ξεκούμπωμα στήν προέκταση σάν αυτό πού έχει τό Wolfgarten.

Kαί τό κοντάρι μέ ενσωματωμένο κλαδευτήρι Gardena star cut 410 plus.Αλλο πράμα αυτό τό εργαλείο,πολύ καλύτερο από τά μεμωνομένα κλαδευτικά πού κουμπώνουν επάνω στό κοντάρι μέ σχοινί,λόγο τού ότι ο χρήστης έχει καί τά δυό χέρια στό κοντάρι καί κόβει μέ τήν χειρολαβή πού είναι 80 cm επάνω από τό τέρμα ,είναι πολύ πιό ξεκούραστο από τά αντίστοιχα μέ σχοινί.Πολύ καλά σχεδιασμένο,δύο συρόμενες χειρολαβές γιά κλείσιμο τής ψαλίδας,μία κάτω-κάτω γιά τα πολύ ψηλά κλαδιά πού τό κρατάμε μέ τό ένα χέρι καί με το άλλο τραβάμε τόν ιμάντα,καί μιά 80 cm πιό επάνω μέ χειρολαβή καί τά δυό χέρια στό κοντάρι.

Πάνο (panos1) τελικά κατέληξα στό Gardena γιά τούς λόγους πού είπαμε καί τεστάραμε από κοντά -bye-

kon110.jpg

kon210.jpg

kon610.jpg

kon310.jpg

kon410.jpg

kon510.jpg