Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία τα κουτάκια με τα βύσματα και τις λάμες. όλα τακτοποιημένα για να τα βρίσκεις άμεσα. Με γεια Μάϊκ !

Δημήτρη με γεια και σε σένα. καλές φρουτοσυλέξεις !-bye-

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Καλώς τά δεχτήκατε,θά πάρουν φωτιά τά δράπανα,καλές εργασίες.
Τούς φρουτοσυλλέκτες τούς χρειάζομαι καί τούς δύο,λόγο δουλειάς,αλλά πρέπει νά έχεις καί τό ανάλογο κοντάρι τής ίδιας μάρκας γιά νά τούς τοποθετήσεις.
Αν ενδιαφέρεσε πές μου νά σου αγοράσω.

Εχεις δικιο εχουν δικη τους υποδοχη για τα δικα τους ακριβα κονταρια. Ευχαριστω παντως!
Θα παρω εναν τσιπικο απο το praktiker για τα κονταρια που ηδη εχω. https://www.praktiker.gr/p/froutosyllektis-57854

Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).

Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου
40775081863_c32224c87d_c.jpg
Μιχαλη το θελω εγω!!
Δωσε οδηγιες!

Το παραγγελω αν ειναι σημερα και οταν ερθει το παραλαμβανεις ειτε απο εδω μεσω καποιου φιλου ειτε στο στελλω οπου θες και μου εμβαζεις το ποσο τοτε. Απλα πραματα :)

αρχοντας.... στειλε μου ενα ΠΜ οποτε ειναι , μη τυχον και ξεχαστω, να κανονισουμε.. ευχαριστω!

Kαλοριζικα Δημητρη!
Αν δεν χρειαζεσαι τον εναν απο τους δυο φρουτοσυλλεκτες, τον αγοραζω!
Θελω εναν για τις λεμονιες και αυτος που εχω ειναι αλλης φιλοσοφιας (τραβας σκοινακι για να πιασει το φρουτο).

Ηρθαν σημερα με DHL νωριτερα απο το προβλεπομενο τα πραματα απο την ομαδικη.

46824815595_65e6c2f5b0_c.jpg

Αμφοτερα τα κουτακια, και αυτα για τα βυσματα και αυτα της bosch για τις λαμες ειναι καταπληκτικα.
Τα κουτια της Fischer ειναι ουσιαστικα τα γνωστα mini L-boxx και γατζωνουν πανω στα αλλα mini l-boxx της bosch/sortimo. (βλεπε φωτο).

Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).

Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου
40775081863_c32224c87d_c.jpg

Μιχάλη καλησπέρα, αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα και εγώ ένα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πριν από 28 χρόνια ήμουν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Το γραφείο ήταν στον πρώτο όροφο και έξω από το παράθυρο έφτανε στο ύψος μια βερυκοκια. Τότε είχα εφεύρει το σύστημα "σκούπα- μπρίκι "
Έδενα στην άκρη του σκουποξυλου ένα μπρίκι του καφέ, το άπλωνα, έφτανα το βερίκοκο, πήγαινα από κάτω το μπρίκι, τραβουσα απότομα και προς τα επάνω, κοβόταν το βερίκοκο, έπεφτε στο μπρίκι, το μάζευα και το έτρωγα.
Μετά βγήκαν οι φρουτοσυλεκτες.... αλλά εγώ παραμένω πιστός στην ιδέα που είχα πριν 30 χρόνια. Απλά στεναχωριέμαι που δεν την πατενταρισα να τρελαθώ στο ταληρο.

Παραλαβη απο toolpoint.
Προιοντα της Μilwaukee, ετσι για να γνωριζουμε σιγα σιγα και αυτη την εταιρεια.

Mαρκαδοροι και αλφαδακι για αρχη.
46952049834_e8cd55d38a_c.jpg

To αλφαδι ειναι εντυπωσιακης ποιοτητας και αριστης κατασκευης που σε παραπεμπει σε πολυ ακριβοτερο προιον! https://toolpoint.gr/product/milwaukee-4932459100-alfadi-tsepis-10cm/.

Τους μαρκαδορους τους μικρους τους πηρα διοτι πρωτον ηταν φτηνοι, 1.25 ευρω ο ενας (σετ των 4) και δευτερον οι Stanley, παρ'ολο που ειναι παρα πολυ καλοι και διαρκουν χρονια, δεν εχουν 'fine' tip οπως γραφουν και αμα τους ζορισεις σε σκληρο υλικο χαλαει η μυτη. Ενω οι Milwaukee εχουν πραγματικα πολυ λεπτη μυτη την οποια χρειαζομαι σε πολλες περιπτωσεις. Αυτα τα μαρκαδορακια γραφουν παντου, δεν τα εχω τσεκαρει εμπεριστατωμενα αναφορικα με την ανθεκτικοτητα τους.

Πηρα και εναν ανεξιτηλο μαρκαδορο με μπιλια μεσα για πιο χοντρα μαρκαρισματα. Προτιμησα το κιτρινο χρωμα για δοκιμη καθως δεν εχω τετοιο χρωμα. Αν ειναι οντως τοσο μεγαλης αντοχης οσο αναφερουν τα specs, θα παρω και μαυρο και ασπρο. https://toolpoint.gr/?s=μαρκαδοροι+milwaukee&post_type=product

Eδω καποια πλανα απο το αλφαδακι.
46824814585_a2a8049920.jpg
46952049234_76a9df87f8.jpg

46824813985_a4b8e639a4_b.jpg

Επιτέλους... έπεσε μέσα στιε γιορτές και φάγαμε 20 μέρες αναμονή.
Καλό και πολύ στιβαρό φαίνεται το μηχανάκι... Στην πράξη βέβαια θα δούμε τι ψάρια πιάνει.
Θέλει λίγο προσοχή μόνο όταν αλλάζεις λάμες στο χωράφι και γενικά σε δύσκολα σημεία, πχ ψηλά χόρτα, βάτα κλπ. Έχει ένα σύστημα με ελατήριο που πετάει τη λάμα έξω κι εκεί αν δεν προσέξεις μπορεί και να την ψάχνεις.

Attachments

• IMG_1091.jpg
    IMG_1091.jpg
    241.3 KB · Views: 167
Καλοδούλευτβ κ. Μπάμπη.

Αυτό με το πέταγμα το κάνει κ η Bosch & αν δεν το ξέρεις ή δεν το προσέξεις σε τρομάζει & ίσως σε χτυπήσει. Καλά έκανες & το έγραψες.

Καλοδούλευτα Μιχάλη,καλές μετρήσεις-σημειώσεις.
Το αλφαδάκι τής Μilwaukee ομολογώ νά πώ ότι έχει πολύ καλή ποιότητα,μιάς πού τό είδα στό φτερό βέβαια γιά λίγο,στόν Μιχάλη.

Καλοδούλευτη η σπαθοσέγα Μπάμπη,καλές εργασίες.

Σήμερα αγόρασα ένα ζευγάρι παπούτσια εργασίας Bulle S1P

papou110.jpg