AGROTISS
Supreme Member
Ωραία τα κουτάκια με τα βύσματα και τις λάμες. όλα τακτοποιημένα για να τα βρίσκεις άμεσα. Με γεια Μάϊκ !
Δημήτρη με γεια και σε σένα. καλές φρουτοσυλέξεις !
Δημήτρη με γεια και σε σένα. καλές φρουτοσυλέξεις !
Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Καλώς τά δεχτήκατε,θά πάρουν φωτιά τά δράπανα,καλές εργασίες.
Τούς φρουτοσυλλέκτες τούς χρειάζομαι καί τούς δύο,λόγο δουλειάς,αλλά πρέπει νά έχεις καί τό ανάλογο κοντάρι τής ίδιας μάρκας γιά νά τούς τοποθετήσεις.
Αν ενδιαφέρεσε πές μου νά σου αγοράσω.
Μιχαλη το θελω εγω!!Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).
Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου
![]()
Kαλοριζικα Δημητρη!
Αν δεν χρειαζεσαι τον εναν απο τους δυο φρουτοσυλλεκτες, τον αγοραζω!
Θελω εναν για τις λεμονιες και αυτος που εχω ειναι αλλης φιλοσοφιας (τραβας σκοινακι για να πιασει το φρουτο).
Ηρθαν σημερα με DHL νωριτερα απο το προβλεπομενο τα πραματα απο την ομαδικη.
![]()
Αμφοτερα τα κουτακια, και αυτα για τα βυσματα και αυτα της bosch για τις λαμες ειναι καταπληκτικα.
Τα κουτια της Fischer ειναι ουσιαστικα τα γνωστα mini L-boxx και γατζωνουν πανω στα αλλα mini l-boxx της bosch/sortimo. (βλεπε φωτο).
Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).
Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου
![]()
Μιχάλη καλησπέρα, αν υπάρχει δυνατότητα θα ήθελα και εγώ ένα.
Ντινο που μενεις? Ισως παραγγειλω και εγω ενα για εμενα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.