Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συνάδελφοι, περιμένω από το πρωί οφθαλμόλουτρο με τα πολυαναμενόμενα Brushless και έχω αρχίσει να ανησυχώ..

Γείτονα Γιώργο καλοδούλευτα καί τα υπόλοιπα καλούδια,καί καλά μαστορέματα νά έχεις.

Σημερινή παραλαβή :

1 Χορτοκοπτικό μπαταρίας επαγγελματικη σειρά Stihl FSA 85 γιά μεσαίες εκτάσεις.
2 Μπαταρίες Stihl AP 300S (ή μιά μπαταρία είναι πιό ακριβή από τό μηχάνημα !.Ετσι τώρα υπάρχουν συνολικά 4 τεμάχια AP 300S καί 2 τεμάχια AP 200)
3 Καρούλια μεσινέζα Stihl 2 mm
1 Προστατευτικό καπάκι μπαταρίας

cf2010.jpg

cf2110.jpg

cf2210.jpg

cf2310.jpg

cf2410.jpg

cf2510.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γείτονα Γιώργο καλοδούλευτα καί τα υπόλοιπα καλούδια,καί καλά μαστορέματα νά έχεις.

Σημερινή παραλαβή :

1 Χορτοκοπτικό μπαταρίας επαγγελματικη σειρά Stihl FSA 85 γιά μεσαίες εκτάσεις.
2 Μπαταρίες Stihl AP 300S (ή μιά μπαταρία είναι πιό ακριβή από τό μηχάνημα !.Ετσι τώρα υπάρχουν συνολικά 4 τεμάχια AP 300S καί 2 τεμάχια AP 200)
3 Καρούλια μεσινέζα Stihl 2 mm
1 Προστατευτικό καπάκι μπαταρίας

cf2010.jpg

cf2110.jpg

cf2210.jpg

cf2310.jpg

cf2410.jpg

cf2510.jpg

Αυτο ειναι brushless!:award:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτο ειναι brushless!:award:

Ολα τα επαγγελματικά εργαλεία μπαταρίας Stihl είναι Brushless Νεκτάριε -bye-
Καθώς καί 2 μόνο εργαλεία μπαταρίας τής μεσαίας σειράς Compact,τά αλυσοπρίονα ΜSA 120 - MSA 140

YΓ: Σέ παραδέχομαι πού παρατήρησες τό EC στο χαρτόκουτο !!

Άντε, να τελειώσει η καραντίνα Μήτσο μήπως αγοράσουμε και κανένα εργαλείο... :flipout:
Καλοδουλευτα!

Άντε, να τελειώσει η καραντίνα Μήτσο μήπως αγοράσουμε και κανένα εργαλείο... :flipout:
Καλοδουλευτα!

Αμ δε, θα τα έχει πάρει όλα ο μαστρο -Μήτσος έτσι όπως πάει μαζί με τον έτερο γείτονά μας τον Γιώργο ! :flipout:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Να τα χαίρεσαι Δημήτρη, καλές εργασίες. Πάντα τέτοιες ποιοτικές και αξιόλογες παραλαβές. -bye-

Eγω εχω την εντυπωση οτι ο Δημητρης κραταει ολες τις συσκευασιες απο τις ~δυο ντουζινες εργαλεια Stihl που εχει αγορασει μεχρι τωρα :)

Καλοδουλευτo φιλε μου!! Αν και ειχα την εντυπωση οτι ηδη ειχες ενα δυο χορτοκοπτικα Stihl!!

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,νά είστε όλοι καλά.

Μπάμπη εσύ δηλαδή περιμένεις να περάσει η καραντίνα για να κάνεις παραλαβή,αααα καλά :flipout:

Συνονόματε Δημήτρη (dpbampas) σε ευχαριστώ,είναι από τα εργαλεία πού δέν θέλεις να τα βάλεις στήν αποθήκη,χαίρεσαι να τα δουλεύεις. -bye-

Μιχάλη ευχαριστώ,καί όμως ήδη πετάχτηκε στήν ανακύκλωση τό χαρτόκουτο,πού να χωρέσουν στήν αποθήκη όλα τα χαρτόκουτα.
Αυτό είναι τό τρίτο χορτοκοπτικό Stihl,γλυκάθηκα μέ τά εργαλεία μπαταρίας (αθόρυβα-οχι καυσαέρια-οχι μυρωδιά βενζίνης-όχι συντήρηση),καί θέλω να παροπλίσω καί να έχω back up τα βενζινοκίνητα,πού θα τα δουλεύω όταν χρειάζεται τό ιππικό γιά δύσκολες εργασίες.

Καλημέρα παίδες
Έγινε η παραλαβή του δράπανου του Κυριάκου και η δοκιμή με την τοποθέτηση κρεμάστρας που έφτιαξα στο μπαλκόνι. Άίτηση της συμβίας μου που εκκρεμούσε.
Άνοιξα 3 τρύπες με το δραπανάκι σε κρούση για 6άρι τρυπάνι. Στην αρχή με 4αρι.
Εντάξει δεν ήταν και το πιο γρήγορο τρύπημα σε τοίχο. Τελικά τα κατάφερε και με τη βοήθεια της δεύτερης μπαταρίας.
943e41ef621d9a24f2b65f186a58eeac.jpg
f3ab8440013cdc56bc62271159541315.jpg
f4af3d2cf096380c5386126e0bfa6794.jpg
e8e9cb0b48ab56cb1386c64403f74145.jpg
587058d18cb96758e10ed80958bc1816.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς τα δέχτηκες Γιάννη.. !!!
Μπορεί να καθυστερει λίγο για να τρυπήσει αλλά είναι εντελώς βολικό...Μια χαρά μπήκε...
Με γειες και καλές δουλειές...!!!