χε χε.. ισως να μην προσεξες οτι εχω σταματησει να αγοραζω φακους (Νικον) και φωτογραφικες..
Εκει, on the average, ενας φακος= 15-30 φακουδακια, εδω.. οποτε καλα ειμαστε )
Μαλλον επεσα σε κακο κομματι. Συμβαινουν αυτα.. καλη προθεση να υπαρχει απο τον πωλητη (thrunite store) και ολα λυνονται.
Με ματιασανε φαινεται τωρα τελευταια γιατι ειναι το δευτερο περιστατικο)
Kαι ο DinoDirect μου εστειλε σημερα αλλο φακο απο αυτον που παρηγγειλα. Εναν Olight i3 EOS, αντι εναν iΤP Α3 ΕΟS. Μικρη η διαφορα, αλλα τον ηθελα για τη συλλογη.
Βεβαια ο ανθρωπος μου προτεινε δωρεαν cash κουπονι $19 (τον ειχα αγορασει γυρω στα $22) και να κρατησω και τον Olight. Οποτε δεχτηκα αντι να τραβιεμαι με αλλαγες, μπρος πισω. Not bad..
Λες να με ματιασε ο φιλος μου ο ταχυδρομος? Μα του εχω δανεισει ενα ψαροντουφεκο, ενα καταδυτικο μαχαιρι και του εχω ταξει και τον αδιαβροχο φακο, αφου τον τσεκαρω, δεν μπορει..
Ηρθε ταχιστα, απο ΗΚΕ, ο καταπληκτικος -εμφανισιακα και ποιοτικα- πολυφορτιστης Nitecore Intellicharger Ι4, καθως και αντιπροσωπευτικες μπαταριες λιθιου. Περισσοτερες φωτο και εντυπωσεις στο νημα 'Μπαταριες/Φορτιστες'.
Ξεχασα να πω οτι παρελαβα και ενα laser σημερα μαζι με τον φορτιστη! Και αυτος απο τον ΗΚEquipment, o Romisen L-C030, 30mw. Εντυπωσιακοτατος και στιβαρος!
Δουλευει με την RC123r που παρελαβα σημερα και η ποιοτητα του παιδες ειναι υπερανω πασης προσδοκιας. Romisen...!!
Περισσοτερες φωτο και παρατηρησεις, αλλα και beam, στο νημα των laser.