Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ενας να παρει την visa του Χιωτη.

Εχει γονατισει το πιστωτικο τραπεζικο συστημα:grinning-smiley-043

χε χε.. ισως να μην προσεξες οτι εχω σταματησει να αγοραζω φακους (Νικον) και φωτογραφικες..
Εκει, on the average, ενας φακος= 15-30 φακουδακια, εδω.. οποτε καλα ειμαστε :))

Που να δεις αμα τελειωσει και η κριση:flipout: -bye-

Στείλε του ένα mail να δούμε τι θα σου απαντήσει.

Του εστειλα ηδη.

Μαλλον επεσα σε κακο κομματι. Συμβαινουν αυτα.. καλη προθεση να υπαρχει απο τον πωλητη (thrunite store) και ολα λυνονται.

Με ματιασανε φαινεται τωρα τελευταια γιατι ειναι το δευτερο περιστατικο:))
Kαι ο DinoDirect μου εστειλε σημερα αλλο φακο απο αυτον που παρηγγειλα. Εναν Olight i3 EOS, αντι εναν iΤP Α3 ΕΟS. Μικρη η διαφορα, αλλα τον ηθελα για τη συλλογη.
Βεβαια ο ανθρωπος μου προτεινε δωρεαν cash κουπονι $19 (τον ειχα αγορασει γυρω στα $22) και να κρατησω και τον Olight. Οποτε δεχτηκα αντι να τραβιεμαι με αλλαγες, μπρος πισω. Not bad..

Λες να με ματιασε ο φιλος μου ο ταχυδρομος? Μα του εχω δανεισει ενα ψαροντουφεκο, ενα καταδυτικο μαχαιρι και του εχω ταξει και τον αδιαβροχο φακο, αφου τον τσεκαρω, δεν μπορει..:flipout:

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα ήρθε ο Zebralight sc 600 w.

Attachments

• DSC01607.jpg
    DSC01607.jpg
    102.7 KB · Views: 176
  • DSC01608.jpg
    DSC01608.jpg
    109.7 KB · Views: 177

Απιθανος φακος! Αν και ασχετος απο φακους λιθιου, πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος, δυνατοτερος και μικροτερος 1χ18650. Good choice, Chris!!

Καλοριζικος , και απροβληματιστος , να το χαίρεσαι , κάθε φορά που βλέπω zebra μου ανοίγει η όρεξη.......

Σας ευχαριστώ.Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βρώ λίγο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ μαζι του !

Ηρθε ταχιστα, απο ΗΚΕ, ο καταπληκτικος -εμφανισιακα και ποιοτικα- πολυφορτιστης Nitecore Intellicharger Ι4, καθως και αντιπροσωπευτικες μπαταριες λιθιου. Περισσοτερες φωτο και εντυπωσεις στο νημα 'Μπαταριες/Φορτιστες'.

D7K_9179.jpg

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

για να δουμε
abcd0006ce.jpg

Αλλο πραμα αυτος ο φακος...!! Πρεπει να εχει το μεγαλυτερο manual/οδηγιες απο καθε αλλον..!

Να τον χαιρεσαι! Μου φαινεται, απ'οτι εχω διαβασει, οτι ειναι η επιτομη των φακων!

Ξεχασα να πω οτι παρελαβα και ενα laser σημερα μαζι με τον φορτιστη! Και αυτος απο τον ΗΚEquipment, o Romisen L-C030, 30mw. Εντυπωσιακοτατος και στιβαρος!
Δουλευει με την RC123r που παρελαβα σημερα και η ποιοτητα του παιδες ειναι υπερανω πασης προσδοκιας. Romisen...!!

laser.jpg

Περισσοτερες φωτο και παρατηρησεις, αλλα και beam, στο νημα των laser.