Re: Τι παραλαβαμε σημερα...
Παραλαβες βλεπω, φωτο δεν βλεπω
))
Ειδικα του μονταρισμενου EC2!! Ειμαι πολυ περιεργος επισης για τον Χtar D10, σαν αποδοση μεσα στο νερο.
Να τους χαιρεσαι!
Για τον Τ10 τελικα μου απαντησε η Thrunite και συμφωνησαμε να μου στειλει -δωρεαν- καινουριο σωμα. Οποτε ολα καλα. Το σωμα, Γιωργο, στενευε μετα απο την μεση. Κακοτεχνια, συμβαινουν αυτα. Αν βρεθουμε θα στο δωσω για βιοψια
)
Παντως η εταιρεια, αν και δυσκολευτηκα να τους πιασω, με ικανοποιησε χωρις πολλα πολλα και αυτο εκτιμαται ιδιαιτερα.
Τα μηνύματα διαγράφτηκαν ως εκτός θέματος, παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα του τίτλου!
Παρέλαβα και τα Τ10/Τι thrunite, ωστόσο Χιώτη, εμένα μπαίνουν κανονικά οι μπαταρίες, και οι eneloop, άνετα! Μήπως κάτι δε πάει καλά στο δικό σου και είναι τπτ χτυπημένος?
Παρέλαβα και τον Xtar D10, πάει για review, είναι καταδυτικός φακός!
Ο nitecore EC2 που ήρθε μόλις προχθές και πήγε κατεθείαν για μόντα, από ~6800 λουξ και ~315 λούμεν αποδίδει 9700 λουξ και 398 λούμεν με xp-g2 led, αυτή η μόντα αξίζει με τα χίλια!!!!
Παραλαβες βλεπω, φωτο δεν βλεπω

Ειδικα του μονταρισμενου EC2!! Ειμαι πολυ περιεργος επισης για τον Χtar D10, σαν αποδοση μεσα στο νερο.
Να τους χαιρεσαι!
Για τον Τ10 τελικα μου απαντησε η Thrunite και συμφωνησαμε να μου στειλει -δωρεαν- καινουριο σωμα. Οποτε ολα καλα. Το σωμα, Γιωργο, στενευε μετα απο την μεση. Κακοτεχνια, συμβαινουν αυτα. Αν βρεθουμε θα στο δωσω για βιοψια

Παντως η εταιρεια, αν και δυσκολευτηκα να τους πιασω, με ικανοποιησε χωρις πολλα πολλα και αυτο εκτιμαται ιδιαιτερα.