Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Τα μηνύματα διαγράφτηκαν ως εκτός θέματος, παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα του τίτλου!
Παρέλαβα και τα Τ10/Τι thrunite, ωστόσο Χιώτη, εμένα μπαίνουν κανονικά οι μπαταρίες, και οι eneloop, άνετα! Μήπως κάτι δε πάει καλά στο δικό σου και είναι τπτ χτυπημένος?
Παρέλαβα και τον Xtar D10, πάει για review, είναι καταδυτικός φακός!
Ο nitecore EC2 που ήρθε μόλις προχθές και πήγε κατεθείαν για μόντα, από ~6800 λουξ και ~315 λούμεν αποδίδει 9700 λουξ και 398 λούμεν με xp-g2 led, αυτή η μόντα αξίζει με τα χίλια!!!!

Παραλαβες βλεπω, φωτο δεν βλεπω :)))
Ειδικα του μονταρισμενου EC2!! Ειμαι πολυ περιεργος επισης για τον Χtar D10, σαν αποδοση μεσα στο νερο.

Να τους χαιρεσαι!

Για τον Τ10 τελικα μου απαντησε η Thrunite και συμφωνησαμε να μου στειλει -δωρεαν- καινουριο σωμα. Οποτε ολα καλα. Το σωμα, Γιωργο, στενευε μετα απο την μεση. Κακοτεχνια, συμβαινουν αυτα. Αν βρεθουμε θα στο δωσω για βιοψια :))

Παντως η εταιρεια, αν και δυσκολευτηκα να τους πιασω, με ικανοποιησε χωρις πολλα πολλα και αυτο εκτιμαται ιδιαιτερα.

Ωραίο αυτό για τη Thrunite μπράβο τους. Εμένα ο φακός μου άρεσε, σκέφτομαι να πάρω και 2ο. Παρέλαβα παρεμπιπτόντως την έκδοση με τα 0,03 λουμεν για τον Τι.

Εικόνες από το μοντάρισμα του Nitecore EC2:

Ωρίστε μια εβδομαδιαία οικογενειακή φωτό :D Εβαλα και τον Ε15 κ τον Bronte(AA) , έφτασε πριν μερικές μέρες και αυτός!

img20120811152001.jpg

Last edited:

Χορταστικη φωτο η οικογενειακη :))

Τι αποψη εχεις σχηματισει για τους Bronte? Καινουριος σχετικα budget παιχτης στην πιατσα.

Για τον nitecore παραπανω, σπαραξε η ψυχη μου αλλα ενταξει...:grinning-smiley-043

Κοίτα ο bronte είναι ένας πολύ συμπαθητικός φακός για τη τιμή του!Δεν είναι ακριβός, έχει παχιά τοιχώματα,καλά σπειρώματα και αξιόπιστη κατασκευή, οι επιδόσεις του σε φως/διάρκεια είναι στο μέσο όρο των καλών φακών. Βέβαια είναι λίγο μεγάλος για twisty φακό, αλλά αν δεις τη κατασκευή του είναι λογικό αυτό το μέγεθος. Θα έλεγα ένα πολύ καλό δώρο για ένα αρχάριο, που θα θέλει ένα απλό, φθηνό και αξιόπιστο (με μπαταρίες ΑΑ) φακό.

Όσο για τον Nitecore, τον ζόρισα λιγάκι, γρατζουνίστηκε, το φοβερό UI με το κόκκινο λαμπάκι, 10,000 λουξ και 400 λούμεν σε 99mm πακέτο, κάνουν ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα σε φακούς! Φοβερή αυτή η σειρά Nitecore, ανεβάζουν πραγματικά τον πήχυ στους εξελιγμένους φακούς!!!
edit: Κάτι σημαντικό, μετά τον Armytek predator και ένα zebralight(έχουν όλοι πάνω κάτω ίδιο UI), o Nitecore Ec2 ήτανε ο τρίτος φακός που με "ανάγκασε" να διαβάσω το manual του. Και τελικά δεν είναι πολύπλοκος όσο νόμιζα, αλλά χρειάζεται το Manual για πρώτη φορά.

Last edited:

Tωρα διαπιστωσα οτι ο καταδυτικος φακος ΧSTAR D10 ειναι της ταξης των 200 ευρω!!! Υπαρχει καποιος ποιοτικος/λειτουργικος/αλλος λογος για αυτο?

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Νεα παραλαβή
http://img32.imageshack.us/img32/2429/13082012222.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/5089/13082012224.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/7010/13082012226.jpg
οχι τιποτα εξαιρετικο απο την solarforce μέτρια για την τιμή τους καλούτσικα οι μπαταρίες κάνουν για εφαρμογές κάτω από 2Α οπότε για φακούς είναι καλές(όχι για όλους).Ο φορτιστής τερματίζει στα 4.22V και δίνει γύρω στα 400ma (αργός).
Ευχαριστούμε όλους οσους δουλεύουν και κάνουν κάποια τέστ για να ξέρομε εμεις που είτε δεν έχομε τον χρόνο ή το μεράκι να ασχοληθούμε με αυτά.Α και τα ανταπτοράκια ειναι για όσους έχουν τον pila τον φορτιστη για 16350 μπαταρίες και είναι από εδώ
http://www.ebay.com/itm/170487358129?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

ε[ειδη εχω την εμπειρια παλιοτερου φορτιστη της Solarforce......εχεις καμμια μπαταρια χωρις πλακετα προστασιας για αν δει αν εκει σταματα ο φορτιστης. Γιατι με τον αλλο σταματουσε η προστασια τη φορτιση στα 4,25

Πηγα και παρελαβα σημερα απο το Lidl της περιοχης ενα ψηφιακο παχυμετρο στα 10,90 ευρω, γιατι αυτο που παρηγγειλα απο το DX ηταν πολυ τσιπικο και μαπα (σε παρομοια τιμη).
Εχει 3 χρονια εγγυηση!! Δουλευει αψογα.

DSC_9771.jpg

Μαζι με το παραπανω παχυμετρο πηρα και εναν..ανιχνευτη γενικης χρησης, υπερηχων :) (Μultifunction Detector), διοτι μου εκανε εντυπωση η καλη του κατασκευη/ποιοτητα σε σχεση με το κοστος (Ε24,99).

Συνηθως αυτα τα εργαλεια με καλη οθονη και τοσες λειτουργιες, σε τετοια ποιοτητα, ειναι σαφως πιο ακριβα.

Περισσοτερες φωτο και περιγραφη στο σχετικο νημα των πολυεργαλειων. Μετραει αποστασεις, εμβαδον, ογκο, και ανιχνευει πραματα πισω απο τοιχους. Εχει και ενα αλφαδακι επανω, καθως και λειζερ μαρκαρισματος/ευθυγραμμισης!!

DSC_9784.jpg

Πηγα και παρελαβα σημερα απο το Lidl της περιοχης ενα ψηφιακο παχυμετρο στα 10,90 ευρω, γιατι αυτο που παρηγγειλα απο το DX ηταν πολυ τσιπικο και μαπα (σε παρομοια τιμη).
Εχει 3 χρονια εγγυηση!! Δουλευει αψογα.

View attachment 82173
Το έχω αγοράσει 2-3 χρόνια τώρα. Εξερετικό και σε πολύ καλή τιμή. Το έχω δουλέψει ώρες και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μερικως off topic ,το DX ειναι κακιστο καταστημα,δεν αγοραζω τιποτε απο εκει

imagejpeg

Έκανα δοκιμή απο το iphone αλλά μπα , θα ανεβάσω φώτος αργότερα ......

Last edited:

Λοιπόν λόγο τεχνικών δυσκολιών ( ανάθεμα σε iphone ) δεν κατάφερα να ανεβάσω χθές τις φωτογραφίες , αλλά δεν πειράζει γιατί σήμερα είχα άλλη μία παραλαβή , οπότε πάμε όλα μαζί....
Να πώ πρώτα οτι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το να γυρνάς απο ολιγοήμερες διακοπές και να σε περιμένουν ειδοποιητήρια ...
Είχα καιρό να πάρω ένα πολυεργαλείο οπότε χτύπησα ένα καινούργιο Leatherman .Ανοίγουμε το κουτάκι ....
Leatherman (2).jpg

Κι άλλο κουτάκι...
Leatherman (5).jpg

Leatherman (10).jpg

Αυτά είχε μέσα ...
Leatherman (13).jpg

Και μία οικογενειακή ....
Leatherman (14).jpg

Και να τι ήρθε σήμερα , αυτό περίμενα πως και πως , ο Nitecore πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου , απλά καταπληκτικός ..
Nitecore (1).jpg

Nitecore (9).jpg

Πήρα και μια 18650 φαίνεται ποιοτική ....
Nitecore (7).jpg

Και η καθιερωμένη σύγκρισή με τον edc μου jetbeam BC10 , κάτι μου λέει οτι θα αλλάξω edc !!!!!
Nitecore (11).jpg

Nitecore (13).jpg

Last edited:

Περιμένω πως και πως τον ec2. Τον βλέπω τώρα και ζηλεύω. Ελπίζω να είναι αυτο που περιμένω. Δεν ξέρω τις εντυπώσεις σου απο τον NITECORE, αλλα εγω όσους έχω πάρει είναι σκυλιά. Δεν με έχουν αφήσει ποτέ και τους δουλεύω χωρίς λυπηση.

Εγω παρήγγειλα μια μπαταρία 3100mA γιατι εμπιστεύομαι την AW. Δεν έχω μπαταρίες απο την NITECORE και δεν γνωριζω την ποιότητα τους.

Περιμένω πως και πως τον ec2. Τον βλέπω τώρα και ζηλεύω. Ελπίζω να είναι αυτο που περιμένω. Δεν ξέρω τις εντυπώσεις σου απο τον NITECORE, αλλα εγω όσους έχω πάρει είναι σκυλιά. Δεν με έχουν αφήσει ποτέ και τους δουλεύω χωρίς λυπηση.

Εγω παρήγγειλα μια μπαταρία 3100mA γιατι εμπιστεύομαι την AW. Δεν έχω μπαταρίες απο την NITECORE και δεν γνωριζω την ποιότητα τους.

Καταρχάς να σου πω και εγω καλός μας ξαναρθες , είχα καιρό να σε ακούσω και χάρηκα πολύ !
Έχω 7 ή 8 μπαταρίες λιθίου διαφόρων μεγεθών όλες απο τον AW , ο άνθρωπος είναι όντως κορυφή , αλλά και αυτή η μπαταρία της Nitecore που την πείρα για δοκιμή , λόγο της πολυ καλής τιμής της , φαίνεται όπως είπα και πριν πολυ ποιοτική . Είδη παρειγγειλα άλλη μια !

Όσων αφορά τον φακό , είχα σκοπό να πάρω όπως και ο Χιώτης τον EA2 αλλά ο HK αργούσε να τον φέρει , και μιας και έχω αρκετές 18650 είπα να χτυπησω την δεύτερη ( ίσως και πρώτη , δεν είμαι σίγουρος ) επιλογή μου τον EC2 .
Τελικα ο φακός έφτασε σήμερα , και παρ´ολο που πάνω κάτω ήξερα τι να περιμένω , εξεπλαγην ευχάριστα . Βέβαια θα το πω , ο διακόπτης του δε με ξετρέλανε , είμαι σ´ιγουρος ότι χωράει βελτίωση , αλλα και πάλι ο φακός αποπνέει ποιότητα . Είμαι είδη στη σκέψη να τον κάνω edc , αλλα αγαπάω τον bc10 , παντος το μεγεθεθος του μόνο με τους zebra συγκρίνεται .

Ευχαριστω για το καλωσόρισμα. Καλώς σας βρήκα.

Όπως είπα εγω για αρχή παρήγγειλα τον ec2 αλλα δεν νομίζω να πάω και για τον ea2. Κατα την γνώμη μου είναι πλεονασμος.

Απο μπαταρίες μάλλον θα κάνω την καλη να δω τι λένε και οι NITECORE μπαταρίες.

Όσο για την σύγκριση με φακούς zebra ξέχασα να πω ότι μετα τους NITECORE, jetbeam έχω την zebra.

Ανυπομονω να τον έχω.

Καλοριζικος πολυ μικρος ειναι κα με βαζει σε σκεψεις,οι διακοπτες ειναι απο μαλακο πλαστικο?Αυτου του τυπου ξεκολανε μετα απο χρηση η σκιζονται.Εσας πως σας φαινονται αξιοπιστοι?Το leatherman το εχω κι εγω θα μεινεις κατευχαριστημενος.

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Γεια σας!
Παρελήφθη σήμερα ο Balder HD-1.
Ομορφη και συνάμα απλή συσκευασία.Η ποιότητα κατασκευής μου φαίνεται αρκετά καλή μπορώ να πω με βάση την όση εμπειρία διαθέτω.
Ακολουθούν φωτογραφίες...
dsc00600copy.jpg

dsc00601copy.jpg

dsc00603copy.jpg

dsc00604copy.jpg

dsc00605copy.jpg

dsc00610copy.jpg

dsc00611copy.jpg

dsc00612copy.jpg