Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;
Το "εύκολος" είναι αμφισβητήσιμος όρος.
Η Ισπανική γρίπη ήταν πανδημία, ο Η1Ν1 όχι....
Εφόσον ήταν νέος ιός(με 3 είδη DNA!!!) είναι προφανές ότι δεν θα υπήρχε φυσική ανοσία....οπότε σημαίνει ότι σε κάθε νέο Ιό, ο ΠΟΥ θα βγάζει εμβόλια....??
Επίσης μην ξεχνάμε και τον χρόνο των test In Vitro που είχε ο H1N1..
Όσον αφορά την δικαιοσύνη, κλπ, νομίζω ότι είμαστε και λίγο αιθεροβάμονες να το πιστεύουμε....
Πανδημία δεν ονομάστηκαν οι θάνατοι.
Ο εύκολος τρόπος μετάδοσης ενός νέου ιού για τον οποίο δεν υπήρχε φυσική ανοσία του γενικού πληθυσμού οδήγησε τον ΠΟΥ στο να χαρακτηρίσει αυτή τη γρίππη πανδημία. Τώρα αν εκ των υστέρων αποδειχθεί λάθος (ας περιμένουμε και τη φετινή χρονιά, ελπίζω να είναι είναι ηπιότερη της περσινής, άλλωστε δεδομένα από το Νότιο ημισφαίριο αυτό δείχνουν), η σκέψη του ΠΟΥ στη βάση της ήταν σωστή κατά τη γνώμη μου. Αν αποδειχθεί όμως ότι όλα έγιναν για το profit των φαρμακευτικών εταιρειών, τότε και τα Κράτη, αλλά και οι πολίτες θα έχουν κάθε λόγο να ζητήσουν το λόγο και να προσφύγουν στη δικαιοσύνη...
Το "εύκολος" είναι αμφισβητήσιμος όρος.
Η Ισπανική γρίπη ήταν πανδημία, ο Η1Ν1 όχι....
Εφόσον ήταν νέος ιός(με 3 είδη DNA!!!) είναι προφανές ότι δεν θα υπήρχε φυσική ανοσία....οπότε σημαίνει ότι σε κάθε νέο Ιό, ο ΠΟΥ θα βγάζει εμβόλια....??
Επίσης μην ξεχνάμε και τον χρόνο των test In Vitro που είχε ο H1N1..
Όσον αφορά την δικαιοσύνη, κλπ, νομίζω ότι είμαστε και λίγο αιθεροβάμονες να το πιστεύουμε....
Last edited: