Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Επειδή βλέπω ότι και εντός Ελλάδος δεν υπάρχουν έχω βρει σε αυτόν τον σύνδεσμο http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1088643_-pdp-lx5090h-pioneer.html καταστήματα στην Γερμανία που έχουν επιλογή της Αγγλικής γλώσσας.Έχει ψωνίσει κανείς από αυτά τα μαγαζιά?Ξέρει να μας πει κανείς?Χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί την ψάχνουν και άλλοι πολλοί απ'ότι ξέρω.
Αν τελικα δεν γινει κατι μεσω του Κοσμα , θα την παραγγειλω απ'εξω!
Απλα ανησυχω λιγο γιατο αν θα φτασει και αν Ναι , θα ερθει σωα και αβλαβη?
Με λιγο ψαξιμο στο Link Που εβαλες παντως ''Νotist'' σε ενα μαγαζι κατεληγε 2390 Ευρω με τα μεταφορικα μαζι!
Ιδωμεν....

Μεχρι στιγμης τιποτα δυστυχως απο Διαθεσιμοτητα!
Εχω μιλησει σχεδον με ολα τα μαγαζια απο Ελλαδα και αρκετα εξωτερικου (Γερμανια - Αγγλια)!
Τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:
Eλλαδα:

1.Στο Makro υπαρχει 1 τελευταια σφραγισμενη αλλα την ζητανε 2700 Ευρω!
Θεωρω Πολλα!!
Μονο μετρητοις η' εφαπαξ ολο το ποσο σε π.καρτα!
2.Στο Pioneer Center 1 Τελευταια Σφραγισμενη αλλα ειναι μερος ενος Set αποτελουμενο απο Ενισχυτη,Blue Ray, κ.τ.λ με συνολικο κοστος 4700 Ευρω!
3.Τελος Απο ''Κοσμα'' ακομη τιποτα....

Εξωτερικο:

1.Aπο εδω:
http://www.kitchenland.de/shop/prod...70_Pioneer-PDP-LX5090H-Full-HD-Plasma-TV.html
Υπαρχει και στελνει Ελλαδα συνολικα 2400 Αλλα μονο με τραπεζικη καταθεση!
2.Επισης απο εδω:
http://www.elektromarkt.at/epages/Elektromarkt.sf/de_AT/?ObjectPath=/Shops/Schreck/Products/AA19664
Παλι στα 2450 Ευρω αλλα με τραπεζικη καταθεση μονο παλι!

Αυτα λοιπον παιδια τα καλα της υποθεσης!
Οταν τις ειχαμε στα ποδια μας δεν τις παιρναμε!
Τωρα τις Ψαχνουμε!
Αρε Ελληναρα!!!

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

....................
Αυτα λοιπον παιδια τα καλα της υποθεσης!
Οταν τις ειχαμε στα ποδια μας δεν τις παιρναμε!
Τωρα τις Ψαχνουμε!
Αρε Ελληναρα!!!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=960423&postcount=6

Για στείλε ένα p.m. στον φίλο που γράφει το παραπάνω post.
Nομίζω ότι κάτι έχει υπόψην του......
-bye-

Κυριοι (Και Κυριες) δεν μπορω να βρω ουτε Prospectus της LX 5090H
Πανελλαδικα , κανεις δεν εχει!
Μονο στο Μακρο Κηφισου αλλα τα 2700 πολλα!!!! (Αν υπαρχει ακομη)
Notist μου φαινεται.....οι 42 αρες Kuro Μας μια χαρα ειναι.......-bye-

Θέλω να πιστεύω ότι από κοντά ίσως παζαρεύεται το 2700. Αλλο "τηλεφωνικές τιμές" και άλλο "από κοντά". Παραδείγματα άπειρα.
Πηγα και απο κοντα αλλα δυστυχως Τασο μου , ουτε το συζητανε , ουτε δοσεις σε πιστωτικη κανουν!
Ξερη αντιμετωπιση!
Οπως πουλανε τις Γαριδες & τα Ψαρια στον κατω οροφο , ετσι κανουν και πανω στις τηλεορασεις!
Ασε που πρεπει να εχεις καρτα makro!
Εχω επικοινωνησει με μαγαζια του εξωτερικου και τιποτα!
Μονο ενας απο Γερμανια μου απαντησε και μαλιστα με πηρε και τηλεφωνο (Αψογη Συμπεριφορα) αλλα μου ειπε με τα μεταφορικα 3100 Ευρω!
Θεωρω Πολλα!
Αν ειναι για τετοια χρημματα.... μια χαρα ειναι η 428 XD μου!!

Μόλις επέστρεψα από την Έκθεση Ήχος & Εικόνα.
Η απουσία της Pioneer ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή.
Και όπως πάντα στην Κύπρο οι τιμές εξωπραγματικές:
63A756 3400
58V10 5000
60PS8000 3400

Δυστυχως Γιωργο Μου αισθητη η απουσια της απο Την Εκθεση αλλα πιο αισθητη η ελλειψη τηλεορασεων της στην Αγορα!!
Παραμενει αφαντη μεχρι σημερα!!!

Το κυνηγι Μαγισσων μαλλον για μενα τελειωσε!
Δεν μπορω να βρω διαθεσιμη LX 5090H οποτε , παραμενω με την 428 XD Μου και μια χαρα ειμαι!!
Στο κατω κατω 2,8 μετρα αποσταση θεασης δεν ειναι ασχημα με 42 ιντσες!
Ισως να ειναι και η ιδανικη!
Μια χαρα ειναι , τελεια εικονα εχει , τωρα και που δεν ειναι (Στα Χαρτια) FULL HD και τι εγινε?
Υποστηριζει σηματα απο 1080P/24 fps κανονικα , οποτε ολα καλα!!
Θα γινει και Calibration απο Καστρουνη και θα δειχνει τελεια!!
Τωρα αν βρεθει καμια LX 5090H σε λογικη τιμη.....ευπροσδεκτη!!

Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Το κυνηγι Μαγισσων μαλλον για μενα τελειωσε!
Δεν μπορω να βρω διαθεσιμη LX 5090H οποτε , παραμενω με την 428 XD Μου και μια χαρα ειμαι!!
Στο κατω κατω 2,8 μετρα αποσταση θεασης δεν ειναι ασχημα με 42 ιντσες!
Ισως να ειναι και η ιδανικη!
Μια χαρα ειναι , τελεια εικονα εχει , τωρα και που δεν ειναι (Στα Χαρτια) FULL HD και τι εγινε?
Υποστηριζει σηματα απο 1080P/24 fps κανονικα , οποτε ολα καλα!!
Θα γινει και Calibration απο Καστρουνη και θα δειχνει τελεια!!
Τωρα αν βρεθει καμια LX 5090H σε λογικη τιμη.....ευπροσδεκτη!!

o Kοσμας στην στοα,δεν εχει?

Με τον Χρήστο μαζί ψάχνουμε την 5090 και έχουμε και οι δύο την 428XD.Κανείς δεν έχει ούτε ο Κοσμάς.-bye-

Με τον Χρήστο μαζί ψάχνουμε την 5090 και έχουμε και οι δύο την 428XD.Κανείς δεν έχει ούτε ο Κοσμάς.-bye-

αρα η διαφημηση "σε επιδειξη" δεν ισχυει...
ο Λιμναιος λεει κι`αυτος ετοιμοπαραδοτη,αλλα δεν ξερω εαν ισχυει.

εμενα παντως το μόνο που με χαλάει από την 50αρα 508 μου είναι οτι δεν δείχνει ελληνικά στον οδηγό των ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ. Παρ' ότι δεν παίζει και τα mpeg4 ψηφιακά, η εικόνα της ειδικά στα HD είναι τέτοια ευχαρίστηση που δεν με πειράζει οτι θα χρειαστώ και εξωτερικό κουτί για τα νέα ψηφιακά.
Να την δώσω μετά από ούτε ένα χρόνο δεν λέει γιατί ουσιαστικά θα τη σκοτώσω, οπότε μένω μαζί της. Μήπως να σκεφτείς κι εσύ το ίδιο για την 428 σου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

o Kοσμας στην στοα,δεν εχει?
Δυστυχως φιλε μου...δεν εχει!!!
Ολο λεει θα φερει αλλα.....χλωμο πια!
Και απο αλλα forum που διαβαζω εχουν σχεδον εξαντληθει απο παντου!!
Δεν βαριεσαι...οπως ειπα και πιο πανω μια χαρα ειναι και η 428XD
Σιγουρα η LX 5090H ειναι καλυτερη αλλα εξακολουθω να πιστευω πως ακομη και για τα σημερινα δεδομενα...η 428XD KURO παραμενει μια φανταστικη τηλεοραση!
Εσυ ως κατοχος 427 XD Με καταλαβαινεις!!

Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

εμενα παντως το μόνο που με χαλάει από την 50αρα 508 μου είναι οτι δεν δείχνει ελληνικά στον οδηγό των ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ. Παρ' ότι δεν παίζει και τα mpeg4 ψηφιακά, η εικόνα της ειδικά στα HD είναι τέτοια ευχαρίστηση που δεν με πειράζει οτι θα χρειαστώ και εξωτερικό κουτί για τα νέα ψηφιακά.
Να την δώσω μετά από ούτε ένα χρόνο δεν λέει γιατί ουσιαστικά θα τη σκοτώσω, οπότε μένω μαζί της. Μήπως να σκεφτείς κι εσύ το ίδιο για την 428 σου?

Εχεις απολυτο δικιο!
Να αλλαζουμε συχνα τηλεορασεις και να χανουμε τα χρημματα μας συνεχως δεν ειναι λυση!
Απλα ειναι ωραια η τεχνολογια, gadjetακηδες ειμαστε και παρασυρομαστε!!
Τωρα για τον Mpeg 4 δεκτη που δεν εχουν οι τηλεορασεις μας , παιρνουμε εναν εξωτερικο δεκτη Mpeg4 η' combo δεκτη με ψηφιακο μαζι και καθαρισαμε!
Ουτως η' αλλως HDMI εισοδους 3 εχει και η 508 σου και 428 μου!
Αν και εχω ακουσει οτι υπαρχει Modullator card που μετατρεπει τον Mpeg 2 δεκτη των τηλεορασεων μας σε Mpeg 4!
Aν οντως ισχυει κατι τετοιο θα ηταν πολυ ωραιο!!
Οσον αφορα την 508 σου λογω που ειναι σχεδον ιδια σε χαρακτηριστικα (8G plasma) με την δικη μου πως σου φαινεται με Blue Ray?
Την εχεις καλιμπραρει?
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τηλεοράσεις Pioneer Τέλος !!! :(

Εχεις απολυτο δικιο!
Να αλλαζουμε συχνα τηλεορασεις και να χανουμε τα χρημματα μας συνεχως δεν ειναι λυση!
Απλα ειναι ωραια η τεχνολογια, gadjetακηδες ειμαστε και παρασυρομαστε!!
Τωρα για τον Mpeg 4 δεκτη που δεν εχουν οι τηλεορασεις μας , παιρνουμε εναν εξωτερικο δεκτη Mpeg4 η' combo δεκτη με ψηφιακο μαζι και καθαρισαμε!
Ουτως η' αλλως HDMI εισοδους 3 εχει και η 508 σου και 428 μου!
Αν και εχω ακουσει οτι υπαρχει Modullator card που μετατρεπει τον Mpeg 2 δεκτη των τηλεορασεων μας σε Mpeg 4!
Aν οντως ισχυει κατι τετοιο θα ηταν πολυ ωραιο!!
Οσον αφορα την 508 σου λογω που ειναι σχεδον ιδια σε χαρακτηριστικα (8G plasma) με την δικη μου πως σου φαινεται με Blue Ray?
Την εχεις καλιμπραρει?
-bye-
το μοντουλακι της neotion μαλλον θα λες, αλλα αυτό απ' ότι εχω καταλαβει μετατρεπει το mpeg4 se mpeg2, άρα μάλλον θα χάνει λίγο στην ποιότητα εικόνας. Και πάλι όμως, τα ελληνικά στον οδηγό προγράμματος θα φαίνονται καραγκιοζακια.
Blue ray player δεν εχω ακόμα, αλλά βλέπω ματρόσκες από το egreat μου και η εικόνα είναι απίστευτη. Νόμιζα οτι η toshiba 355dg που είχα ήταν κορυφή, μέχρι που είδα την kuro...
Δεν την έχω καλιμπράρει ακόμα, καθώς περιμένω να πάρω πρώτα τον dm800hd (αν και όποτε περισσέψει τίποτα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις...)και μετά να καλέσω τον κ. Μανώλη αφού το καλιμπράρισμα έχει να κάνει με την πηγή κατά κύριο λόγο.

Για κάνε του και μια ερώτηση αν μπορεί να καλιμπραριστεί η εικόνα με πηγή τον Dreambox.