Τιμή Κιλοβατώρας

Τόσο φτηνά είναι εκτός αν εκεί στην Αττική έχετε γεμίσει αετονύχιδες. Θα ζητάς χωριστή προσφορά υλικών - εργασίας. Ξέρω ότι αρκετοί εγκαταστάτες δε θέλουν να το κάνουν αυτό, πρόβλημά τους. Βρες τους σωστούς επαγγελματίες.
Δεν τους πιάνεις. Αν το ζητήσεις αυτο θα τιμολογήσουν τα υλικά ακριβοτερα. Και έτσι και τους πεις θα τα πάρω εγώ τα υλικά, θα σε σκίσουν στα εργατικά.
ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΗ νοοτροπία.
Για πήγαινε σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων τα ανταλλακτικά στο χέρι και πες θέλω μόνο εργασία.

ΟΛΟΙ βγάζουν και από τα υλικά. ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

• Like
Reactions: avpap
Δεν τους πιάνεις. Αν το ζητήσεις αυτο θα τιμολογήσουν τα υλικά ακριβοτερα. Και έτσι και τους πεις θα τα πάρω εγώ τα υλικά, θα σε σκίσουν στα εργατικά.
ΚΛΑΣΣΙΚΟΤΑΤΗ νοοτροπία.
Για πήγαινε σε έναν μηχανικό αυτοκινήτων τα ανταλλακτικά στο χέρι και πες θέλω μόνο εργασία.

ΟΛΟΙ βγάζουν και από τα υλικά. ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Όχι δε βγάζουν όλοι απο τα υλικά. Το θέμα είναι όταν σου πει 3 χιλιάρικα εργατικά να μην αρχίσεις να γκρινιάζεις του στυλ "τι είσαι εσύ και θες να βγάλεις 3 χιλιάρικα σε 2 μέρες". Προτιμάς να σε κοροϊδεύει και να σου λέει ότι τα εργατικά είναι 500 ευρώ αλλά τα υλικά 2500 παραπάνω;

Εγώ βρήκα εγκαταστάτες που έδιναν χωριστά προσφορές για εργασία και χωριστά για υλικά. Και έναν από αυτούς επέλεξα.

• Like
Ανδρέα μου,καλοί οι πίνακες και τα ETS,μόνο που ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είμαστε ούτε Ελβετία,ούτε Δανία,ούτε Ισπανία που δίπλα τους ΔΕΝ εχουν την Τουρκία.Σε περίπτωση πολέμου,με τι θα παράξεις την ενέργεια που σου είναι υπεραπαραίτητη?Με LNG και φυσικό αέριο;Που θα το βρείς αν σε έχουν βομβαρδίσει και αποκλείσει;Έχεις ένα και μόνο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ και εσύ óχι απλά το κλείνεις,αλλά και καταστρέφεις ότι μπορεί να το παράξει στο μέλλον;Αν δεν είναι αυτό ΕΓΚΛΗΜΑ,τότε ποιό είναι;
Ηλιακή ενέργεια, αιολική και υδροηλεκτρικά. Αυτά είναι και πιο δύσκολο να καταστραφούν. Τα λιγνιτωρυχεία είναι πολύ πιο ευάλωτα, αρκεί να χτυπήσεις τον εκσκαφέα και τελείωσαν.

• Like
Δεν με στεναχωρας
Εσυ τουλαχιστον.
Εκεινο που ξερω ειναι οτι η ευρωπη στηθηκε και στηριξε την αναπτυξη της στο ξενο αεριο των 8-10 ευρω και σημερα ειμαστε ευχαριστημενοι που δίνουμε 40 για lng και δεν εχουμε στο μυαλο μας οτι αυτο που δεν παραγουμε ανετα αυριο μπορεί να κοστιζει πολλαπλασια.
Και πετρες να καιγαμε εγω ευχαριστημενος θα ημουν αν ηταν εγχωρια παραγωγη
Η μοναδική πραγματικά μακροπρόθεσμενη εγχώρια παραγωγή είναι ήλιος + αέρας μαζί με αντλησιοταμίευση + μπαταρίες. Η Πτολεμαϊδα 5 ήταν ξεκάθαρα ένα μεγάλο λάθος που φαινόταν από την αρχή.

Ναι μωρέ,βλακεία μου,δεν το είχα σκεφτει ετσι.Και τα τανκς θα τα βομβαρδίσουν,και τα αεροδρόμια και τα πλοία,οποτε ας τα καταστρέψουν απο τωρα.
Δεν το είπα έτσι. Απλά δεν παίζει ρόλο αν η ενέργεια σου είναι από κάρβουνο ή αέριο . Τα εργοστάσια ειναι στόχοι.
Στον στρατό το παίζαμε και καλά εμείς τα σώματα (υλικού πολεμου) ότι δεν είμαστε πρώτη γραμμή όπως οι πεζικαριοι . Και γυρνάει ο λοχαγός και μας λέει " Πατε καλα ; είμαστε μαζί με του εφοδιασμού ο πρώτος στόχος γιατί έχουμε τα πυρομαχικά..."