Το chat του δικάναλου

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Βαλε ενα λινκ απο τις πριζες μηπως και μας πιασει προκοπη τα χριστουγεννα. Ροδιου φανταζομαι. Καμια μπαρα απο επιροδιομενο ή επιχρυσο χαλκο που θα βρουμε;

Πρίν ένα χρόνο ο Θοδωρής θα σχεδίαζε ένα με 14 πρίζες και ο Παντελής θα το έφτιαχνε .
Επειδή πολύ λουφάρει ο Θοδωρής ,στριμώξε τον και θα δούμε και τα υπόλοιπα .Ο Παντελής ξέρει κάποιον στη Σίνδο που θα μπορεί να φτιάξει ή θα βάλουμε <μέσον> τον Τάσο ...

Για επιμετάλλωση είναι κάμποσοι, αλλά όταν πριν κάποια χρόνια έφτιαξα ένα γραφείο με μέταλλο ξύλο και γυαλί, ο Μιχάλης ο Μελίδης που έφτιαξε τα πόδια από σιδερένια μασιφ καλιμπρε βέργα, τα πήγε για επιχρωμίωση σε έναν που πηγαινε τις δουλειές όπου ήθελε τελειο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω για όποιον ενδιαφέρεται.

σήμερα μου δόθηκε η ευκαιρία και υπέβαλα σε βασανιστήρια τον φίλτατο Κώστα Ρομποτή.
τον έβαλα απέναντι απο τα ηχεία μου και τον ανάγκασα να διαλέξει κεφαλή !!!! τα ηχεία ηταν μόνο 2 και αυτό απο μόνο του ηταν μαρτύριο για τον SM του πολυκάναλου...:flipout:
μέχρι να διαλέξει ποιος συνδιασμός του ακούγεται καλύτερα, άκουγε ενα κομμάτι απο ενα αλμπουμ μόνο.
ακουγε το κομμάτι, άλλαζα κεφαλή, το ξανάκουγε.. και ξανά...
οι συνδιασμοί ηταν μόνο 2.
2 ίδιες shure M97xE, η μια οπλισμένη σε headshell yamamoto συνολικού βάρους 19γρ, η άλλη στον πιο ελαφρύ συνδιασμό που μπορω να κάνω, στο μαμίσιο headshell της technics συνολικού βάρους 15γρ.

IMG_20191123_231237[1].jpgIMG_20191123_231120[1].jpg

επίσης κλήθηκε να επιλέξει ηχο με clamp ή ηχο χωρίς αυτό. όπως και εμείς εδω στο σπίτι το πρωι, επέλεξε τον ήχο χωρίς!! ναι, το clamp μου δεν είναι κανένα ..σοβαρό, μόλις 70γρ ζυγίζει.
τον άφησα να ηρεμήσει και δεν τον έβαλα στη δοκιμασία να επιλέξει βάρος ανάγνωσης.. δεν θά'ταν δύσκολο.. το βάρος που θέλαν και οι 2 κεφαλές για να αποδώσουν τα μέγιστα ηταν στα 1,35 αντι 1,25 που λέει το εργοστάσιο.
στα 1,3 ηταν το ίδιο με τα 1,25. παραπάνω απο 1,35 δεν δοκίμασα, μη φεύγουμε και πολυ απο τα specs.
τέλος του έβαλα να ακούσει το project debut III με νεα κεφαλή ΑΤ3600.
αυτη που λανσάρει η rega σαν carbon και χρεώνει 4 φορές πάνω απο την ΑΤ..
κελεπούρι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!!!!!!

Τώρα που μαζευτήκαμε...σκέφτομαι να κάνω κάτι για ποιοτικό πολύμπριζο. Αυτή τη στιγμή έχω μια ιδιοκατασκευή που μου είχε φτιάξει φίλος στη Λάρισα, με 6 μπρίζεs Legrand και ένα πολύ ακριβό καλώδιο ρεύματος (δε θυμάμαι μάρκα). Τι μου προτείνετε μέχρι 100 ευρώ, κατά προτίμηση με πάνω απο 6 μπρίζες;

Δες εδώ.

Είναι από Γερμανία, πατριωτάκι.

Πάρε και μερικά μέτρα Belden 19364 ή Olflex 110 CY 2,5 mm2 και είσαι ΟΚ.

Έχει και έτοιμα, αλλά ξεφεύγουν.

Tι ειναι το κλαμπ ???

Vinyl-aid-VA301S-Turntable-Disc-Stabilizer-Record-Clamp-3345rpm.gr_.jpg