O Βλαδιμηρος ειναι ειδικη περιπτωση.
ίσως ναι, ίσως όχι.
απλά ποτέ δεν είχα μόνο μία κεφαλή. γιατι;; για να μην την "ξεκάνω" γρήγορα. να παίρνει ανάσα ας πούμε.. χώρια ότι μου αρέσει να αλλάζει λίγο ο ήχος εδώ που τα λέμε...
τώρα αν έτυχε το τελευταίο διάστημα να "ψάχνομαι" με το σετάρισμά τους, είναι επειδή άλλαξε ο ήχος του πικάπ και αξίζει ο κόπος!
απο τις 4 (5 τώρα να πω την αλήθεια), στην μία κατέληξα. (την denon DL160)
μένει να βρω τι βάρος και ποιο headshell θα κουμπώσει στην 1 απο τις 2 shure m97 (ενω η άλλη θα ξαναμπει στο κουτί της γιατί η νεοφερμένη ΑΤ3600 "έδεσε" υπέροχα με το project που φόραγε την 1 απο τις 2 m97) και μετά να "σουλουπώσω" λίγο μια ΑΤ95Ε και μια "μικρη" shure M70BX.
την denon δεν την "λιώνω" γιατί είναι MC και τρέμει το φυλλοκάρδι μου για την ακίδα. η m97 είναι η αγαπημένη μου και αυτή πάντα είχε το μεγαλύτερο βάρος των ακουσμάτων γιατί είναι και πολύ γλυκιά και δεν φοβάμαι τόσο για την ακίδα. αν σπάσει θα αλλαχτεί και για χρόνια ακόμα θα υπάρχουν ακίδες.
οι άλλες μικρές είναι αυτές που μπορώ να ακούω χωρίς φόβο και πάθος μην γίνει καμιά ζημιά..
να πω εδώ οτι δεν ακούω μόνο εγώ απο το πικάπ... η Σία του δίνει και καταλαβαίνει οπότε αν γίνει ζημιά, ας είναι σε καμιά φτηνούλα.
αλλά και η φτηνούλα πρέπει να παίζει στο μάξιμουμ που μπορεί για να υπάρχει ευχαρίστηση.
στο καλώδιο βραχίονα τώρα και εκεί έχω καταλήξει, ..ας είναι καλά ο AUDIOLYTIC, δεν το ψάχνω άλλο...
(το καλώδιο ψάχνω γιατί όλο και κάποιος μου το βουτάει να το ακούσει...

)
για interconnect απο το phono στον προενισχυτη ή θα πάρω kimber timbre που το'χω ακούσει σε μένα και το'χω ερωτευτεί, ή κάτι άλλο θα κάνουμε με τον Πανίκο...
και εκεί μετά θα σταματήσει το ψάξιμο και οι αλλαγές.