Ααα καταλαβα......δια της βαρύτητος....απλά το τοποθετείς!
Αλλά νομίζω ότι στο thorens που έχει ανάρτηση (ohlins ρυθμιζομενη) αυτό μάλλον πρέπει να το σκεφτούμε δυο φορες.
Κάνω λάθος?
έχει και σένα το τυπογραφικό λάθος το manual που αν ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα, άλλα αντ άλλων θα μετρήσει η ζυγαριά;;
για την shure μιλάω..
ρυθμίζεις ανάρτηση με το κλαμπ πάνω
Δεν θυμαμαι.Την εχω χρονια και οποτε την χρησιμοποιω το κανω απο μνημης δεν ξαναδιαβασα το μανιουαλ απο τοτε.
για ρίξε μια ματιά όταν βρεις χρόνο.. είμαι περίεργος.
σε εμένα έτυχε μόνο;;
και εγώ πολλά χρόνια την έχω αλλά απο τότε που πήρα τις ηλεκτρονικές αυτή πήρε σύνταξη...
Για το 160 πιθανον τα 500γρ να πεφτει καπως βαρυ λογω του οτι τα ελατηρια του ειναι αρκετα μαλακα και με οχι τοσο μεγαλη διαδρομη.Κατι γυρω στα 300-350 γρ το πολυ ισως.
Και μιλαμε για clamp οχι γατια ε ???Χα!!!!!
thorens 0 , technics 1
![]()
Καλα καιτ η δικη μου δεν την χρησιμοποιω συχνα.Την εχω μαζι μου αν παω καπου μπας και μεινω απο μπαταριες της ηλεκτρονικης.Μου ετυχε 1-2 φορες.
Τι τυπογραφικο λαθος να ψαξω?
Και μιλαμε για clamp οχι γατια ε ???![]()
όταν λέει "low" σημαίνει μπαταρία καπούτ;;
άρα η 1 πάει για μπαταρίες..;;
τι τυπογραφικό λάθος να ψάξεις;;
ε βρες το ντε!
![]()
Μαλλον. Οι πιο καινουργιες αναλογως καλα τα πανε με τις μπαταριες.Οι πιο παλιες αντεχαν 5-6 χρησεις και ηθελαν αλλαγη.Δραμα ηταν.....
Ο βοηθητικός βραχίονας ποτέ δεν με πρόδωσε. Εγώ τον πρόδωσα προχτές και τον έριξα κάτω και τώρα θα αναγκαστώ να τον αντικαταστήσω.
στράβωσε; δεν μπορεί να φτιαχτεί;;
και γω θέλω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.