Το chat του δικάναλου

Ααα καταλαβα......δια της βαρύτητος....απλά το τοποθετείς!
Αλλά νομίζω ότι στο thorens που έχει ανάρτηση (ohlins ρυθμιζομενη:flipout: ) αυτό μάλλον πρέπει να το σκεφτούμε δυο φορες.
Κάνω λάθος?

ρυθμίζεις ανάρτηση με το κλαμπ πάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

έχει και σένα το τυπογραφικό λάθος το manual που αν ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα, άλλα αντ άλλων θα μετρήσει η ζυγαριά;;
για την shure μιλάω..

Δεν θυμαμαι.Την εχω χρονια και οποτε την χρησιμοποιω το κανω απο μνημης δεν ξαναδιαβασα το μανιουαλ απο τοτε.

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

ρυθμίζεις ανάρτηση με το κλαμπ πάνω

Για το 160 πιθανον τα 500γρ να πεφτει καπως βαρυ λογω του οτι τα ελατηρια του ειναι αρκετα μαλακα και με οχι τοσο μεγαλη διαδρομη.Κατι γυρω στα 300-350 γρ το πολυ ισως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Δεν θυμαμαι.Την εχω χρονια και οποτε την χρησιμοποιω το κανω απο μνημης δεν ξαναδιαβασα το μανιουαλ απο τοτε.

για ρίξε μια ματιά όταν βρεις χρόνο.. είμαι περίεργος.
σε εμένα έτυχε μόνο;;
και εγώ πολλά χρόνια την έχω αλλά απο τότε που πήρα τις ηλεκτρονικές αυτή πήρε σύνταξη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικ

για ρίξε μια ματιά όταν βρεις χρόνο.. είμαι περίεργος.
σε εμένα έτυχε μόνο;;
και εγώ πολλά χρόνια την έχω αλλά απο τότε που πήρα τις ηλεκτρονικές αυτή πήρε σύνταξη...

Καλα καιτ η δικη μου δεν την χρησιμοποιω συχνα.Την εχω μαζι μου αν παω καπου μπας και μεινω απο μπαταριες της ηλεκτρονικης.Μου ετυχε 1-2 φορες.
Τι τυπογραφικο λαθος να ψαξω?

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Για το 160 πιθανον τα 500γρ να πεφτει καπως βαρυ λογω του οτι τα ελατηρια του ειναι αρκετα μαλακα και με οχι τοσο μεγαλη διαδρομη.Κατι γυρω στα 300-350 γρ το πολυ ισως.

Χα!!!!!
thorens 0 , technics 1
:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του

Καλα καιτ η δικη μου δεν την χρησιμοποιω συχνα.Την εχω μαζι μου αν παω καπου μπας και μεινω απο μπαταριες της ηλεκτρονικης.Μου ετυχε 1-2 φορες.
Τι τυπογραφικο λαθος να ψαξω?

όταν λέει "low" σημαίνει μπαταρία καπούτ;;
άρα η 1 πάει για μπαταρίες..;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τ

όταν λέει "low" σημαίνει μπαταρία καπούτ;;
άρα η 1 πάει για μπαταρίες..;;

Μαλλον. Οι πιο καινουργιες αναλογως καλα τα πανε με τις μπαταριες.Οι πιο παλιες αντεχαν 5-6 χρησεις και ηθελαν αλλαγη.Δραμα ηταν.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Μαλλον. Οι πιο καινουργιες αναλογως καλα τα πανε με τις μπαταριες.Οι πιο παλιες αντεχαν 5-6 χρησεις και ηθελαν αλλαγη.Δραμα ηταν.....

τι 5-6 χρήσεις...
και γω δεν ξέρω απο πότε είναι και δεν έχω ξαναλλάξει μπαταρίες.
αυτές που έχει είναι και κινεζιές.. θα της βάλω τίποτα της προκοπής και θα κρατήσουν χρόνια.
καλό είναι να υπάρχει καβάτζα σε μπαταρίες

Παλι καλα.Αυτη που εχω τωρα παει μια χαρα.Και την χρησιμοποιησα πολυ τους τελευταιους μηνες.