Το chat του δικάναλου

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Ναι αλλά με το πεπόνι θα δροσιζοσουν κιόλας...ενώ με το plinth σιγά...😁

Η θα το καρφωνε στο spindle να δει αν γυρνα το πλατω στις σωστες στροφες ........... Βλαδιμηρεεεεεεεεεεε :flipout:

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Από άποψη ομορφιάς θα προτιμούσα ένα Lenco L75 με ένα ωραίο βαρύ πεπόνι. Μου αρέσει το old school.

το πεπόνι πού κολλάει ωρε....

Από άποψη ομορφιάς θα προτιμούσα ένα Lenco L75 με ένα ωραίο βαρύ πεπόνι. Μου αρέσει το old school.

Σου αρεσουν οι τροχαλιες ???? Very old school :ernaehrung004:

1314963608531.jpg

Καποτε σε ενα νημα τα βαζαμε και τα βλεπαμε...

Καθε μεγαλη εταιρια που σεβοταν τον εαυτο της ειχε μια δυο δυνατες πλατινες εν ηδη ναυαρχιδας.

Και η Denon, Yamaha, Sansui, Marantz, Kenwood...

Nα ξαναρχισουμε ελευθερα ...

a8cbc75b3df18384f11ebf6c7086e98e.jpg

Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός το "βλαμενοι" πήγαινε σε όλους εμάς που το παιδευουμε το θέμα από όλες τις μπαντες!.
Έχω αυτο
View attachment 166778

Για να ακούσω (ένα μικρο δειγμα) αυτούς
View attachment 166779
Αλλά την συντριπτική πλειοψηφία της μουσικής μου την ακουω απο αυτα
View attachment 166780

Αν νομίζεται ότι χάνω κάτι από την απόλαυση μου, επειδή ακούω από ψηφιακά ή αϋλα τότε πλανασθε πλάνην οικτράν.
Αλλά αυτός είμαι εγώ.

Καμμία αμφιβολία δεν έχω ότι εσεις την βρίσκετε με το βινύλιο και το αναλογικό.

Αλλά και οι δυο την βρίσκουμε εξίσου με την ΜΟΥΣΙΚΗ φιλαράκια μου :firstprize:

Φιλε ειχα δυο απο τα μηχανηματα που εχεις....

Το Τορενς και το Μαραντζ. Εξαιρετικα και τα δυο...

Οταν ειχα πουλησει το Τορενς σε ενα νεαρο που το ηθελε πολυ, μετα σκεφτομουν να το ξανααογορασω. Και ειχα αρισει να ψαχνω σε μεταχειρισμενα μερια. Ειχα κανει και ενα νημα.

Τελικα αγορασα μια Ρεγκα καινουρια και ησυχασα...

Τελικα αγορασα μια Ρεγκα καινουρια και ησυχασα...

Πριν μιάμιση ώρα έφαγα ωραία ρέγγα καπνιστή με τη φασολάδα μου... Και λίγο σπιτικό λάχανο τουρσί που μας φιλεψαν... Και λίγο πάστα ελιας... Και λίγη φέτα... Και δυο δάχτυλα τσίπουρο. Ωραία η ρέγγα.

Πριν μιάμιση ώρα έφαγα ωραία ρέγγα καπνιστή με τη φασολάδα μου... Και λίγο σπιτικό λάχανο τουρσί που μας φιλεψαν... Και λίγο πάστα ελιας... Και λίγη φέτα... Και δυο δάχτυλα τσίπουρο. Ωραία η ρέγγα.

Αλλο πραμα η ρεγγα.
Μμμμ πεινασα.

Χαπακι για την πιεση μου ακουγεται αυτο :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

για την υπόταση

Ναι σωστο ...... απλα ενοουσα οτι αυτα τα ωραια απαιτουν καλου κακου και ενα χαπακι για την πιεση :laugh:

Θα έβαζα κι εγώ το Thorens μου αλλά ντρέπομαι. Είναι σαφώς πιο ταπεινό από τα άνωθι.

Αυτά για τη ρέγγα και τη φέτα δεν τα έγραψε ο κορέκτορας υποθέτω...
Γιατί με το πεπόνι κόλλησα και εγώ :flipout:

στεναχωρέθηκα τώρα....
μόλις συνειδητοποίησα πόσο εύκολα σπάνε τα 45άρια...