Ναι αλλά με το πεπόνι θα δροσιζοσουν κιόλας...ενώ με το plinth σιγά...![]()
Από άποψη ομορφιάς θα προτιμούσα ένα Lenco L75 με ένα ωραίο βαρύ πεπόνι. Μου αρέσει το old school.
Από άποψη ομορφιάς θα προτιμούσα ένα Lenco L75 με ένα ωραίο βαρύ πεπόνι. Μου αρέσει το old school.
Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός το "βλαμενοι" πήγαινε σε όλους εμάς που το παιδευουμε το θέμα από όλες τις μπαντες!.
Έχω αυτο
View attachment 166778
Για να ακούσω (ένα μικρο δειγμα) αυτούς
View attachment 166779
Αλλά την συντριπτική πλειοψηφία της μουσικής μου την ακουω απο αυτα
View attachment 166780
Αν νομίζεται ότι χάνω κάτι από την απόλαυση μου, επειδή ακούω από ψηφιακά ή αϋλα τότε πλανασθε πλάνην οικτράν.
Αλλά αυτός είμαι εγώ.
Καμμία αμφιβολία δεν έχω ότι εσεις την βρίσκετε με το βινύλιο και το αναλογικό.
Αλλά και οι δυο την βρίσκουμε εξίσου με την ΜΟΥΣΙΚΗ φιλαράκια μου :firstprize:
Τελικα αγορασα μια Ρεγκα καινουρια και ησυχασα...
Πριν μιάμιση ώρα έφαγα ωραία ρέγγα καπνιστή με τη φασολάδα μου... Και λίγο σπιτικό λάχανο τουρσί που μας φιλεψαν... Και λίγο πάστα ελιας... Και λίγη φέτα... Και δυο δάχτυλα τσίπουρο. Ωραία η ρέγγα.
Χαπακι για την πιεση μου ακουγεται αυτοΠριν μιάμιση ώρα έφαγα ωραία ρέγγα καπνιστή με τη φασολάδα μου... Και λίγο σπιτικό λάχανο τουρσί που μας φιλεψαν... Και λίγο πάστα ελιας... Και λίγη φέτα... Και δυο δάχτυλα τσίπουρο. Ωραία η ρέγγα.
Χαπακι για την πιεση μου ακουγεται αυτο![]()
για την υπόταση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.