θα σε στεναχωρεσω αλλα το τεχνικς ειναι για τα ματια σου μονο. Το σου γενικως.
ποτε δεν το εκτιμησα ουτε προκειται
δεν με στεναχωρείς γιατί ούτε εγώ εκτίμησα τον ήχο του απο το εργοστάσιο. ούτε καν του M5G που υποτίθεται ότι είναι καλύτερο στο θέμα ποιότητας ήχου απο το απλό ΜΚ2.
όμως το δικό μου δεν ακούγεται πια όπως ήταν όταν βγήκε απο την γραμμή παραγωγής.. αλλά κράτησα όλα του τα προτερήματα.
θες να σου πω και το άλλο;;
βρες έναν φίλο εκεί κοντά σου και πες του να μου στείλει το ΜΚ του να του το κάνω να παίξει όπως το δικό μου. του Τάσου φερ ειπείν... ή κάποιου άλλου που θα το ακούσεις και εσύ μετά.
αν δεν του (ή σας ) αρέσει ηχητικά, δεν θα πληρώσει μία! την επιστροφή θα την χρεωθώ εγω, ούτως ή άλλως.
αν του (ή σας) αρέσει και κάνει κέφι, ας πληρώσει 1-2 ανταλλακτικά που θα βάλω.
εχετε υποψιν οτι εγω εχω το M5G. άρα τίποτα απο το απλό ΜΚ2 ή 3,4 ή 5 δεν ζηλεύω για να κάνω "σκάτζα".
αν πάθω κάτι και τα "τινάξω" ας πούμε οσο το πικάπ θα είναι εδω, θα το επιστέψει η σύντροφός μου και αν θα είναι αποσυναρμολογημένο θα επιστρέψει στην θέση του το πολύ ακριβότερο δικό μου!
ότι λέω, το λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ και το παρόν ποστ ας θεωρηθεί ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
μπορώ να γράψω εδώ δημόσια διεύθυνση, τηλ κλπ, εκτός αν έχουν θέμα οι ανώτεροί μας, οπότε θα στείλω με πμ τα στοιχεία μου σε σένα, στον κάτοχο και σε όποιον ακόμα μου πεις..
η πρότασή μου δεν έχει άπειρη χρονική ισχύ, οπότε βρες κάποιον σε εύλογο διάστημα ..ας πούμε 1 εβδομάδα.
θα συμφωνείς πιστεύω ότι χειρότερα να παίξει μετά απο τις αλλαγές δεν πρόκειται...
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ.. το πικάπ που θα στείλετε θα είναι σε άριστη λειτουργική και ηχητική κατάσταση και με κεφαλή όχι κατώτερη μιας shure M97xE
καταλαβαίνεις νομίζω γιατί......