supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
δηλαδή μας λες να ασχοληθούμε με το 0.05 ή το 0.03 του λάθους βάρους των φυσαλίδων....
νομίζω το πάμε πολύυυυ μακρυά
δηλαδή μας λες να ασχοληθούμε με το 0.05 ή το 0.03 του λάθους βάρους των φυσαλίδων....
Να κανω μια διορθωση στο πιο πανω. Αναφερα την εξοδο των δυο καναλιων λογω συγχισης , σκεφτομουν τη ρυθμιση του anti-skating η οποια επηρεαζει την ενταση των δυο καναλιων και την ρυθμιση που κανουν καποιοι ωστε να εξισωσουν την ενταση τους.
Ομως εκεινο που πιστευω οτι εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι η κεφαλη να εχει απο τη μανα της απολυτη συμμετρια σε ολα της τα σημεια.Αν αυτα δεν τα εχει (που ειναι δυσκολο εως αδυνατο να τα εχει) τοτε η καθε ρυθμιση διορθωσης καποιου χαρακτηριστικου,αναποφευκτα θα οδηγησει στην δημιουργια καποιου αλλου λαθους.Φαυλος κυκλος για μενα,κυριως στις χειροποιητες κεφαλες.Αν τωρα η ρυθμιση αφορα τον ιδιο τον βραχιονα, τοτε ισχυει το ιδιο,διοτι διορθωνοντας αυτον κατι θα στραβωσει στην κεφαλη αν ειναι συμμετρικη.Αν δεν ειναι ουτε αυτη,κλαφ'τα χαραλαμπε......διοτι ειναι και ο δισκος ,πλατω και παει λεγοντας.......ολα δεν προκειται να ειναι απολυτα συμμετρικα ποτε.
Εννοεις σε ενταση ετσι ?
Ναι βρε αλλα οταν χρειαστει την ρυθμιση πως/που την κανεις
Μπαααααα...ειναι προσεκτικος αυτος!
Κατι αλλο εχει καψει, αλλα ας μην το κανουμε θεμα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.