supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 50,306
δηλαδή μας λες να ασχοληθούμε με το 0.05 ή το 0.03 του λάθους βάρους των φυσαλίδων....
νομίζω το πάμε πολύυυυ μακρυά
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
δηλαδή μας λες να ασχοληθούμε με το 0.05 ή το 0.03 του λάθους βάρους των φυσαλίδων....
Να κανω μια διορθωση στο πιο πανω. Αναφερα την εξοδο των δυο καναλιων λογω συγχισης , σκεφτομουν τη ρυθμιση του anti-skating η οποια επηρεαζει την ενταση των δυο καναλιων και την ρυθμιση που κανουν καποιοι ωστε να εξισωσουν την ενταση τους.
Ομως εκεινο που πιστευω οτι εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι η κεφαλη να εχει απο τη μανα της απολυτη συμμετρια σε ολα της τα σημεια.Αν αυτα δεν τα εχει (που ειναι δυσκολο εως αδυνατο να τα εχει) τοτε η καθε ρυθμιση διορθωσης καποιου χαρακτηριστικου,αναποφευκτα θα οδηγησει στην δημιουργια καποιου αλλου λαθους.Φαυλος κυκλος για μενα,κυριως στις χειροποιητες κεφαλες.Αν τωρα η ρυθμιση αφορα τον ιδιο τον βραχιονα, τοτε ισχυει το ιδιο,διοτι διορθωνοντας αυτον κατι θα στραβωσει στην κεφαλη αν ειναι συμμετρικη.Αν δεν ειναι ουτε αυτη,κλαφ'τα χαραλαμπε......διοτι ειναι και ο δισκος ,πλατω και παει λεγοντας.......ολα δεν προκειται να ειναι απολυτα συμμετρικα ποτε.
Εννοεις σε ενταση ετσι ?
Ναι βρε αλλα οταν χρειαστει την ρυθμιση πως/που την κανεις
Μπαααααα...ειναι προσεκτικος αυτος!
Κατι αλλο εχει καψει, αλλα ας μην το κανουμε θεμα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.