Δεν το άκουσα,οπότε δεν μπορώ να ακυρώσω την προσπάθεια αναβάθμισης.
Εκείνο που ξέρετε ότι άκουσα καλά και πολύ είναι το Sondek με τις διάφορες αναβαθμίσεις ,που είναι πολλές.
Το πλατό πάει στο τέλος κάπου στα 20.000-23.000 ευρώ,αλλά γίνεται ένα φοβερό πλατό,σύγχρονο,απόλυτη ησυχία,χτυπάει για μένα κορυφαία πλατό.
Επηρεασμένος απ αυτά που γίνονται με τον πόλεμο,δεν έκανα εκτενείς ακροάσεις,είναι κορυφαίο,απλά δεν έχει σχέση με cirkus,καθότι άλλο πικάπ.
Το Lenco δεν το άκουσα ποτέ πριν για να ξέρω,αλλά πιστεύω ότι αναβαίνει σκάλες απλά και μόνο με την αλλαγή βραχίονα (αλλάξε φυσιογνωμία με τρεις που δοκίμασα στον χώρο μου).
Για το P3 ,ότι διάβασα από εδώ.
Το αν άξιζε η αναβάθμιση,δεν ξέρω,αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχουν σημεία που μπορούσαν να αναβαθμιστούν..
Αν η Rega,το έριξε στην συγκεκριμένη κατηγορία για κάποιο συγκεκριμένο εύρος τιμών σύμφωνα με τον ανταγωνισμό,ή μπορούσε να το πάει παραπέρα.
Για το 1200 δεν μπορώ καν να συγκρίνω αυτό που ξέρω απ το 1988 περίπου σε σύγκριση με SME VI ή και με Rega.
Απλά μ αυτούς τους βραχίονες δεν θα μπορούσε να clubάρει ξανά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι μια αναβάθμιση/αλλαγή ,από κάποιον γίνεται για βελτίωση του 'μαμά' ήχου ή για συνολική αλλαγή.
Σ ένα πρότυπο συγκριτικό τεστ που έχω το Garrard 301 (δεν το έβαλα ακόμα) με το Thorens 124 ,το δεύτερο υπερτερεί ,το παλίο εννοείται ,αλλά είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειες αναβάθμισης από κάποιους το πήγαν ψηλότερα μετά το 90ς.
Οι εταιρείες mods παίρνουν μερίδιο απ τις orginal..υπάρχουν τεστ ,συγκριτικά.
Aλλά υπάρχουν και αναβαθμίσεις που προτείνονται από κάποιους dealers.
To sub system Tiger Paw,για όσους αναρωτιούνται υπήρχε στημένο στον Οίκο της Linn, symbiosis ,γιατί ρωτώ αφού είναι από ανταγωνιστική εταιρεία?
The Linn LP12 turntable is probably the longest lived and most iconic Hi-Fi product ever made.
www.cymbiosis.com
Στο κατάστημα αυτό υπήρχαν πριν τον κορονοιό περίπου 20 στημένα Linn για ακρόαση,σύμφωνα με πολλούς που πήγαν,επειδή έχω να πάω πολλά χρόνια.