Κι εγώ νόμιζα πως ξεμπέρδεψα με τα ζυγίσματα επειδή έβαλα τη βελόνα πάνω στη ζυγαριά και μέτρησα αυτό που θα'πρεπε (~1.9).
μπορεί να έχουνε κάνει τις δοκιμές τους οι άνθρωποι και να έχουν διαφορετική άποψη ρε Διονύση.......Ωραια μπραβο βλαδιμηρε και πανο.
Ωραια με φωτογραφίες και κατανοητά.
Αντε αυτα πεστα τωρα σε μαγαζατορες που πουλάνε πικάπ ονοματα δεν λέμε θα ξεχάσω εγω τι άκουσα( όταν ειχα βάλει μαλλον ειχες βαλει εσυ βλαδιμηρε στο πικαπ μου την ex95 με πρόσθετο βάρος στο hs και έπρεπε, χρειαζόταν να αλλαχτεί και το πίσω βαριδιο στον βραχίονα) το τι ακουσα απο τον τεχνικό του συγκεκριμένου μαγαζιού δυστηχως δεν ξερουν που έπρεπε να ξέρουν αυτα τα πράγματα ώστε να αποδώσει η κεφαλή τα μέγιστα.
Τελοσπαντον πολλά ειπα και ανεβάζω πιεση βραδιάτικα![]()
Μιχάλη, αν είχα 3Κ για συσκευή θα έπαιρνα ένα κορυφαίο phono που ζαχαρώνω και δεν θα με ένοιαζε αν πιστεύει η κοινότητα τα λεγόμενά μου..Vlad αν ήθελες να ήσουν ωραίος και κύριος, θα έπρεπε να έχεις σκάσει κανα τριάρι χιλιάδες ευρώ, να έπαιρνες την παραπάνω συσκευή και να μας έστελνες σιντακια που θα αποδείκνυαν αυτά που λες.![]()
Sugarcube SC-2 Mini review
It's a vinyl recording system with click removal. So what's that exactly?www.whathifi.com
Τώρα όλα είναι λόγια.....![]()
(έλα να πάρεις την μπαταρια,γιατι θα την πετάξει η γυναίκα μου)
Θα έλεγα τι δοκιμές είχε κάνει, που μου έλεγε κιολας δεν θέλεις βαρύτερο αλλα ελαφροτερο πισω βαριδιο να το λεει εδω η συγκεκριμένη σελίδα.μπορεί να έχουνε κάνει τις δοκιμές τους οι άνθρωποι και να έχουν διαφορετική άποψη ρε Διονύση.......
Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω πως παίζει αυτό το πράγμα !
1.Ακυρώνεις την παραγγελία του Schiit.Ακόμα μια μέρα που το Schiit είναι σε status 'preparing for shipping'
Πείτε μου κάτι να κάνω στο πικάπ να μην κάθομαι να το κοιτάω...!
1.Ακυρώνεις την παραγγελία του Schiit.
2. Παραγγέλνεις απο το amazon ένα ifiZen Phono.
3. Ακούς μουσική.
Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να υπάρχει sticky θέμα για το πικάπ και μόνο, ακριβώς επειδή λίγοι ενδιαφέρονται. Όταν μιλάμε για μετρήσεις η κουβέντα γίνεται πολύ εξειδικευμένη και όταν μιλάμε για πικάπ του 70 και του 80 πάλι λίγους ενδιαφέρει. Εδώ ο καθένας και με το δίκιο του ποστάρει από ηχεία μέχρι ενισχυτές και master tapes. Είναι φορές που παράλληλα υπάρχουν διαφορετικά θέματα προς συζήτηση και χάνεται η μπάλα. Με τις 4500 αναρτήσεις που έχει το θέμα είναι δύσκολο να μεταφερθούν αυτές που αφορούν το πικάπ και δεν το προτείνω εκτός από αυτές που αφορούν μόνο μετρήσεις - τεχνικά χαρακτηριστικά. Από την άλλη, δύσκολο να βρεις και πληροφορίες σε τόσο μεγάλο θέμα όταν τις χρειαστείς. Όσο για το άλλο θέμα έχει τόσες αντιπαραθέσεις που η σκέψη να το ψάξω με απωθεί.το έχουμε κάνει εδώ και καιρό αλλά δεν θυμάμαι το νήμα....
sticky δεν το κάναμε γιατί δεν ενδιαφέρονται πολλοί... θα έλεγα το αντίθετο μάλιστα.
Ζητω συγνωμη που επιστρεφω λιγο πισω, απλα αυτο το τριήμερο θα βάλω παραγγελία και ακομη δεν εχω καταλήξει.κάνε κάποιους υπολογισμούς με την ΕΜ του βραχίονά σου και αν δεις ότι ταιριάζει καλύτερα η VM750SH από την 2Μ , πάρε αυτήν.(αφού κοιτάς για shibata ακίδα).
η διαφορά τιμής δεν είναι αμελητέα.
η ΑΤ έχει ενδοτικότητα 18cu περίπου και βάρος 8γρ
η 2Μ έχει ενδοτικότητα 22cu και βάρος 7,2γρ
![]()
Ortofon 2M Black Cartridge | THAKKER
www.thakker.eu
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.