mparaxir
AVClub Addicted Member
και εγω μουσια ειχα για 8 χρονια και μουσακλες κιολας αχαχα.ρε ουστ....
ο Σπύρος έχει μούσια!![]()
αλλο που το ξυρισα λογο δερματιτιδας
και εγω μουσια ειχα για 8 χρονια και μουσακλες κιολας αχαχα.ρε ουστ....
ο Σπύρος έχει μούσια!![]()
άσε τα μούσια και τα ξυρίσματα μακριά από τον 2κάναλο γιατί δεν θέλει πολύ ο φίλος σου με τα ξυράφια και τα αρώματα να "πάρει μπροστά"...και εγω μουσια ειχα για 8 χρονια και μουσακλες κιολας αχαχα.
αλλο που το ξυρισα λογο δερματιτιδας
Να δω εγω τι θα κανω με το dac που πηρα και δυστηχως δεν ακουω από την tv στο συστημα μουάσε τα μούσια και τα ξυρίσματα μακριά από τον 2κάναλο γιατί δεν θέλει πολύ ο φίλος σου με τα ξυράφια και τα αρώματα να "πάρει μπροστά"...
έφτιαξα όμορφη, ασφαλή και μελετημένη παροχή 12v DC για τα 2 phono μου και το dac της τιβί....
Γιατί σε ενοχλει το πολύ δυνατό gain; αμα θυμάμαι καλα το trichord πρέπει να βγαζει 45;52 αμα ειναι το δεύτερο αμα θυμάμαι καλα το spa τόσο βγαζει στην mmο λόγος που θα γράψω αργότερα ακουστικές εντυπώσεις είναι γιατί μόνο μια κεφαλή έχω ακούσει με αυτό και αυτή είναι η μικρή shure M70BX με σφαιρική ακίδα..
View attachment 196015
θα βρω χρόνο να ακούσω και άλλες κεφαλές με καλύτερες ακίδες και φυσικά 1-2 MC...
η 1η εντύπωση είναι πολύ θετική και ας με ενοχλεί κάπως το πολύ δυνατό gain του.. θα το συνηθίσω...
το μηχανάκι μου παραχωρήθηκε από τον αγαπητό μου Δημήτρη (analog-jimaras) και υπόσχομαι να το προσέξω πολύ!!![]()
ρεύμα μπαταρίας παίρνει μόνο το mf..Το gain ποτε ουδής εμισησε.
Παντα ηθελα να το ακουσω με μπαταρία.
Μια απορια μονο, αναγνωριζω το σουκο του μετασχηματιστη του trichord πανω στο κεντρικό σου πολυμπριζο, μαζι με ολες τις συσκευες πως εχεις συνδεσει τη μπαταρία?
γιατί με το που θα "ξυπνήσει" και το δεξί κανάλι στο ποτ του προ, η ένταση είναι ήδη ψηλά και ακρόαση σε χαμηλή ένταση τις μεγάλες ώρες αποκλείεται γιατί ενοχλεί.. ακόμα και όταν το gain του προ είναι στο 0.Γιατί σε ενοχλει το πολύ δυνατό gain; αμα θυμάμαι καλα το trichord πρέπει να βγαζει 45;52 αμα ειναι το δεύτερο αμα θυμάμαι καλα το spa τόσο βγαζει στην mm
μην το λες......Το gain ποτε ουδής εμισησε.
Τοτενες ,μας απαγορευαν αυστηρως και δια ροπαλου η μειωση της εντασης στα cdp.πάντα με ενοχλούσε και η υψηλή έξοδος των cdp και γι'αυτό την έχω "καταβρεί" με το marantz που μπορεί και την μειώνει.
![]()
δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. με μειωμένη ένταση (στο περίπου 1/4 κάτω από την max), πιστεύω ότι έχει λιγότερη "σιντίλα" και είναι πιο "απαλό" το άκουσμα.Τοτενες ,μας απαγορευαν αυστηρως και δια ροπαλου η μειωση της εντασης στα cdp.
Eχαναν ,λεει ,ενα καρο πληροφορια.
θα έχει ενδιαφέρον να πεις τις διαφορές του φτιαγμένου με το απλό..Εγω παντως χτές που ακουγα με το dip στο μειωμένο gain (εκτος απο αυτό που εδωσα στο vlad εχω και αλλο ενα καραφτιαγμένο) κατι μου ελειπε απο αυτο που ειχα συνηθησει
Έχω τη πρώτη έκδοση που έχει κάποιες διαφορές στο κύκλωμα και ακρυλικό κουτί, οι εντυπώσεις μου είναι από αυτήν. Ηχητικά έχει μεγάλη διαφορά όταν το "ανοίγεις" και 10 ώρες ή ακόμα καλύτερα 1 μέρα μετά. Διαβάζουμε συχνά γι αυτό το φαινόμενο αλλά εγώ σε δυο μηχανάκια μέχρι στιγμής απ' όλα όσα είχα έχω ακούσει διαφορές. Ο ήχος έχει μια θολούρα στην αρχή τόσο που μ' ενοχλεί και αν για κάποιο λόγο το έχω ξεχάσει εκτός ρεύματος δεν ασχολούμαι με δίσκους για μια μέρα.με ξένισε το ότι αυτή η γενιά δεν έχει διακόπτη ΟΝ/ΟFF και το μηχανάκι είναι μόνιμα αναμμένο...
Κι εδώ άλλα ακούω, το δικό μου είναι αθόρυβο με το απλό τροφοδοτικό της εταιρείας....κάτι άλλο που δεν ανάφερα για το dino σου.. αρκετά θορυβώδες σε γενικές γραμμές, πολύ θορυβώδες σε σχέση με το mf/μπαταρία.
θα το ψάξω όμως περαιτέρω μήπως γουστάρει κάτι άλλο στην γείωση.
Θα συμφωνησω απολυτα με τα λεγομενα σου και ηθελα να πω στο vlad να το εχει πάντα στο ρευμα, ετσι το εχω εγω.Έχω τη πρώτη έκδοση που έχει κάποιες διαφορές στο κύκλωμα και ακρυλικό κουτί, οι εντυπώσεις μου είναι από αυτήν. Ηχητικά έχει μεγάλη διαφορά όταν το "ανοίγεις" και 10 ώρες ή ακόμα καλύτερα 1 μέρα μετά. Διαβάζουμε συχνά γι αυτό το φαινόμενο αλλά εγώ σε δυο μηχανάκια μέχρι στιγμής απ' όλα όσα είχα έχω ακούσει διαφορές. Ο ήχος έχει μια θολούρα στην αρχή τόσο που μ' ενοχλεί και αν για κάποιο λόγο το έχω ξεχάσει εκτός ρεύματος δεν ασχολούμαι με δίσκους για μια μέρα.
Κι εδώ άλλα ακούω, το δικό μου είναι αθόρυβο με το απλό τροφοδοτικό της εταιρείας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.