Το chat του δικάναλου

Ναι αλλα του Τζιμισκη ειναι λαμπατος. Δεν ξερω γιατι και πως αλλα ενας λαμπατος 25 βατ οδηγει ηχεια που τρανζιστορατοι δεν οδηγουν. Επαναλαμβανω δεν ξερω πως και γιατι δεν ειμαι τεχνικος ουτε με πολυενδιαφερει το τεχνικο του θεματος. Αλλα οι λαμπατοι οδηγουν πιο στιβαρα σε χαμηλα βατ.

Εχω ακουσει κατι λαμπατους Fezz (απο Ουγγαρια αν θυμαμαι καλα), εικοσαρια η εικοσιπενταρια, που οδηγουσαν Harbeth... φαντασου.
Ampere βρε συ...

Ωχ ! ATC !!! Σε εψησε ο Τζιμισκης. Φαινονται πανεμορφα και επιβλητικα. Πρεπει να σκιζουν,

Καλοριζικα.

Πες μας αποψεις σχετικα με αυτα που ειχες και ελεγες οτι δεν θα αλαξεις ποτε (Αρτεμις κατι τετοιο)... Αλλα μετα απο καλα ακουσματα, Με Van Der Graaf, Jethro Tull, Doors ... τετοια. ;)
Ακου καλα και πες μας. Ειπαμε οχι με βλακμεταλ ετσι ... :ROFLMAO:

Ωχ ! ATC !!! Σε εψησε ο Τζιμισκης. Φαινονται πανεμορφα και επιβλητικα. Πρεπει να σκιζουν,

Καλοριζικα.

Πες μας αποψεις σχετικα με αυτα που ειχες και ελεγες οτι δεν θα αλαξεις ποτε (Αρτεμις κατι τετοιο)... Αλλα μετα απο καλα ακουσματα, Με Van Der Graaf, Jethro Tull, Doors ... τετοια. ;)
έλεγα ότι μόνο αν μου δωθεί η ευκαιρία να αγοράσω ATC θα άλλαζα την Αρτεμη.
μην με κάνεις να ψάχνω στα νήματα για να βρω τα γραφόμενα... :ROFLMAO:
ναι, φυσικά ο Τζιμισκής έπαιξε τον ρόλο του γιατί ακούω συχνά πυκνά το σύστημά του και πάντα τα καλύτερα είχα να πω.
εννοείται ότι δεν είχα ελπίδα να αγοράσω, γιατί πολύ σπάνια βλέπεις ATC δαπέδου προς πώληση σε λογική τιμή και να σου κάνει και το μέγεθος φυσικά... αν το ηχείο ήταν μεγαλύτερο μοντέλο, τι να το έκανα;;
να άλλαζα σπίτι;; :LOL:

λίγο τα έχω ακούσει, λόγω δουλειάς και ζέστης.
σήμερα όμως έβρεξε, δρόσισε, σχόλασα νωρίς -έγινα μούσκεμα μέχρι να έρθω σπίτι αλλά δεν πειράζει-, η συμβία είχε αναμμένα τα μηχανάκια γιατί άκουγε μουσική και τώρα βγάζω ακόμα καλύτερα συμπεράσματα.
το ηχείο είναι ακριβώς όπως τα λέει εδώ και χρόνια ο Μιχάλης.
εύκολο στην οδήγηση, δεν ωραιοποιεί, με καλή ηχογράφηση θα σε γεμίσει ευτυχία, με κακή θα σου πει "βγάλτο, είναι ανυπόφορο"!!
το ματσάρισμα και με τα δικά μου ενισχυτικά μου φαίνεται άψογο!
παίζει πολύ "γεμάτα" από πολύ χαμηλή ένταση, δεν ξέρω ακόμα πως παίζει σε μεγάλη ένταση -κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω αλλά όχι απόψε μετά από δουλειά,
μου δίνει την αίσθηση ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στην αλυσίδα (κάτι που φοβόμουν πριν) και ο συνδυασμός με το μεγάλο λαμπάτο phono "βγάζει" έναν ήχο που νόμισα ότι το καθιστικό έγινε τεράστια σάλα.
περισσότερα στο μέλλον , να κάτσω σε κανένα ρεπό να τα ακούσω όπως πρέπει.

Last edited:

Καλοριζικα.

τώρα πρόσεξα ότι δεν θες άποψη από .....βλακμεταλ
χμ.... μόνο black metal έχω ακούσει μέχρι τώρα...... :ROFLMAO:

λες με τα "... τετοια ;)" να πατώσει;;;

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Ωραια ακουγονται φιλε μου αυτα που λες και χαιρομαι. Επισης χαιρομαι πολυ που "μπορεσες" να παρεις ATC δαπεδου. Το οτι δεν σου ζηταει παραπανω λεφτα για να αλαζεις πραματα ειναι ενα πολυ θετικο σημαδι.

Μπραβο ειμαι χαρουμενος για σενα, σε νιωθω ευτυχη. Να τα χαιρεσαι. Το βασικο σε ολα αυτα ειναι να σταματαει καποια στιγμη το ψαξιμο (και τα εξοδα τετοιους καιρους).

Εκανες επενδυση. ;)

• Like
Reactions: vlad66
τι θυμώνεις ρε Σπύρο;;
αφού δεν έχω review!
που να το βρώ;; :ROFLMAO:
ψάξε βρες αν θέλεις , βάλτα εδώ να διαβάσουμε και εμείς :LOL::LOL:
Φιλαράκι εύχομαι να τα χαρείς..Και μακριά από γάτες,εγώ όταν είχα πάρει τα Leema μου έσκασε γρατζουνιά ο μεγάλος πάνω στο γουφερ..
Από review κάτι έχει πάει το μάτι μου αλλά αυτά είναι να τα ακούς δεν είναι να τα διαβάζεις..
Ακόμα και τα μικρά που είχα ακούσει κάποτε έψαχνα να βρω τον ντράμερ στο δωμάτιο. :)

Ωραια ακουγονται φιλε μου αυτα που λες και χαιρομαι. Επισης χαιρομαι πολυ που "μπορεσες" να παρεις ATC δαπεδου. Το οτι δεν σου ζηταει παραπανω λεφτα για να αλαζεις πραματα ειναι ενα πολυ θετικο σημαδι.

Μπραβο ειμαι χαρουμενος για σενα, σε νιωθω ευτυχη. Να τα χαιρεσαι. Το βασικο σε ολα αυτα ειναι να σταματαει καποια στιγμη το ψαξιμο (και τα εξοδα τετοιους καιρους).

Εκανες επενδυση. ;)
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και δημόσια τον Κώστα (Kostas K) που μου τα έδωσε και ζητώ συγνώμη από άλλα παιδιά που τυχόν τα ήθελαν, αλλά δεν τα πρόλαβαν....

Κώστα σε ευχαριστώ και σε περιμένω να τα ακούσουμε παρέα με πιοτό και μεζέ !!

Φιλαράκι εύχομαι να τα χαρείς..Και μακριά από γάτες,εγώ όταν είχα πάρει τα Leema μου έσκασε γρατζουνιά ο μεγάλος πάνω στο γουφερ..
Από review κάτι έχει πάει το μάτι μου αλλά αυτά είναι να τα ακούς δεν είναι να τα διαβάζεις..
Ακόμα και τα μικρά που είχα ακούσει κάποτε έψαχνα να βρω τον ντράμερ στο δωμάτιο. :)
σε ευχαριστώ για τις ευχές!

μακριά από γάτες;;;
θα αστειεύεσαι σίγουρα.....

IMG_20220709_124902[1].jpg

IMG_20220709_124905[1].jpg

μην τρομάζεις όμως...
ούτε γούφερς πειράζουν, ούτε τουίτερς, ούτε καν τα ηχειόπανα.. σταμάτησαν εδώ και πολύ καιρό να μασουλάνε και τα καλώδια... τι άλλο θέλω... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: spmk and mparaxir
Πάντως βρε μπαγασα Vlad και τώρα που το σκέφτομαι,είμαι πολύ περίεργος να ακούσω εντυπώσεις και να είμαι από μια μεριά όταν θα βάλεις να παίξει το Transilvanian Hunger μέσα από τα Atc..
Σε πρώτη φάση ξέρω,θα φύγουν οι γάτες. 🤣

Last edited:
  • Haha
Reactions: superfly
Νaim με Αγγλους όπως σου είπα κουμπώνουν εξαιρετικά,με άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο,το σίγουρο όμως είναι ότι θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.
Harbeth,Spendor,Proac,KEF,Acoustic Energy,ATC,Τannoy,Neat ματσάρουν καλά.
Απο εκεί και πέρα για εκτός Αγγλίας πάλι υπάρχουν εταιρίες που ματσάρουν πολύ καλά.
Αα για ηχεια μου ειπες εγω δεν καταλαβα καλά και δεν στο εγραψα σωστα.εννουσα αμα ξερεις ενισχυτές να ματσαρονται καλα με τα φοκαλ που εχω εγω