Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,454
Ampere βρε συ...Ναι αλλα του Τζιμισκη ειναι λαμπατος. Δεν ξερω γιατι και πως αλλα ενας λαμπατος 25 βατ οδηγει ηχεια που τρανζιστορατοι δεν οδηγουν. Επαναλαμβανω δεν ξερω πως και γιατι δεν ειμαι τεχνικος ουτε με πολυενδιαφερει το τεχνικο του θεματος. Αλλα οι λαμπατοι οδηγουν πιο στιβαρα σε χαμηλα βατ.
Εχω ακουσει κατι λαμπατους Fezz (απο Ουγγαρια αν θυμαμαι καλα), εικοσαρια η εικοσιπενταρια, που οδηγουσαν Harbeth... φαντασου.
Αααα.... μαλιστα. Με αυτα τα αμπερ Εχω να ασχοληθω απο την τριτη λυκειου...Ampere βρε συ...
Έχεις κάνα review να δούμε τι λέει;
nope....Έχεις κάνα review να δούμε τι λέει;
έλεγα ότι μόνο αν μου δωθεί η ευκαιρία να αγοράσω ATC θα άλλαζα την Αρτεμη.Ωχ ! ATC !!! Σε εψησε ο Τζιμισκης. Φαινονται πανεμορφα και επιβλητικα. Πρεπει να σκιζουν,
Καλοριζικα.
Πες μας αποψεις σχετικα με αυτα που ειχες και ελεγες οτι δεν θα αλαξεις ποτε (Αρτεμις κατι τετοιο)... Αλλα μετα απο καλα ακουσματα, Με Van Der Graaf, Jethro Tull, Doors ... τετοια.
Ακου καλα και πες μας. Ειπαμε οχι με βλακμεταλ ετσι ...![]()
τώρα πρόσεξα ότι δεν θες άποψη από .....βλακμεταλΩχ ! ATC !!! Σε εψησε ο Τζιμισκης. Φαινονται πανεμορφα και επιβλητικα. Πρεπει να σκιζουν,
Καλοριζικα.
Πες μας αποψεις σχετικα με αυτα που ειχες και ελεγες οτι δεν θα αλαξεις ποτε (Αρτεμις κατι τετοιο)... Αλλα μετα απο καλα ακουσματα, Με Van Der Graaf, Jethro Tull, Doors ... τετοια.
Ακου καλα και πες μας. Ειπαμε οχι με βλακμεταλ ετσι ...![]()
τι θυμώνεις ρε Σπύρο;;Έχεις κάνα review να δούμε τι λέει;
Φιλαράκι εύχομαι να τα χαρείς..Και μακριά από γάτες,εγώ όταν είχα πάρει τα Leema μου έσκασε γρατζουνιά ο μεγάλος πάνω στο γουφερ..τι θυμώνεις ρε Σπύρο;;
αφού δεν έχω review!
που να το βρώ;;
ψάξε βρες αν θέλεις , βάλτα εδώ να διαβάσουμε και εμείς![]()
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Ωραια ακουγονται φιλε μου αυτα που λες και χαιρομαι. Επισης χαιρομαι πολυ που "μπορεσες" να παρεις ATC δαπεδου. Το οτι δεν σου ζηταει παραπανω λεφτα για να αλαζεις πραματα ειναι ενα πολυ θετικο σημαδι.
Μπραβο ειμαι χαρουμενος για σενα, σε νιωθω ευτυχη. Να τα χαιρεσαι. Το βασικο σε ολα αυτα ειναι να σταματαει καποια στιγμη το ψαξιμο (και τα εξοδα τετοιους καιρους).
Εκανες επενδυση.![]()
σε ευχαριστώ για τις ευχές!Φιλαράκι εύχομαι να τα χαρείς..Και μακριά από γάτες,εγώ όταν είχα πάρει τα Leema μου έσκασε γρατζουνιά ο μεγάλος πάνω στο γουφερ..
Από review κάτι έχει πάει το μάτι μου αλλά αυτά είναι να τα ακούς δεν είναι να τα διαβάζεις..
Ακόμα και τα μικρά που είχα ακούσει κάποτε έψαχνα να βρω τον ντράμερ στο δωμάτιο.![]()
έτσι ακριβώς!!Αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία από μηχανήματα και ηχεία..Είναι οικογένεια..Να τα χαίρεσαι όλα.
Αα για ηχεια μου ειπες εγω δεν καταλαβα καλά και δεν στο εγραψα σωστα.εννουσα αμα ξερεις ενισχυτές να ματσαρονται καλα με τα φοκαλ που εχω εγωΝaim με Αγγλους όπως σου είπα κουμπώνουν εξαιρετικά,με άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο,το σίγουρο όμως είναι ότι θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.
Harbeth,Spendor,Proac,KEF,Acoustic Energy,ATC,Τannoy,Neat ματσάρουν καλά.
Απο εκεί και πέρα για εκτός Αγγλίας πάλι υπάρχουν εταιρίες που ματσάρουν πολύ καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.