Το chat του δικάναλου

Μια σφήνα Sumiko Pearl..
Δείτε το πριν το κατεβάσουν χαχα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καλα ρε, ειναι δυνατον να τραβας βιντεο καθετο;
Μα καθετο;
Ημαρτον!

Πρέπει να φτιάξεις το χώρο σου.....
δεν είναι θέμα χώρου..

για τα earfun UBoomL πρόκειται :

δεν είναι θέμα χώρου..

για τα earfun UBoomL πρόκειται :

To ξέρω, πλάκα σου κάνω.....

• Haha
Reactions: vlad66
Το (τα) άκουσα σπίτι μου και μετά στο Λ/Φ...
Κλάμα...

Δεν πειράζει βρε, σου έστειλα link για 4.x firmwares.
Ο τύπος λέει ότι δεν μπορείς να το μπρικάρεις, μπορείς να προσπαθήσεις να τον βγάλεις ψεύτη.

• Like
Reactions: vlad66
Να το φέρεις σε μια κατάσταση μη λειτουργική όπου το software δεν δουλεύει και από την οποία δεν μπορεί να βγει ξαναπροσπαθώντας να περάσεις f/w ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κτλ

• Like
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Έτσι για την ιστορία..
Βάλαμε στο earfun ένα firmware, που του επιτρέπει να επικοινωνεί με το app της εταιρείας και να κάνεις διάφορα κόλπα.
Μεταξύ αυτών ,σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις τα preset για καμμιά δεκαριά είδη ήχου,συν ενός τύπου του oluv ,που λένε ότι είναι το καλύτερο,συν eq που θεωρητικά το κάνεις όπως γουστάρεις.
Ο Vlad έχει πέσει σε κατάθλιψη, γιατί δεν του κάθεται ΤΙΠΟΤΑ και έχει χάλια ήχο σε σύγκριση με το firmware που είχε από το εργοστάσιο.
Το ίδιο έκανα και γω , αλλά ως γνωστόν εγώ είμαι και ολίγον σαβουρας και δεν με πολύ νοιάζει ο ήχος ενός ηχειακίου που το έχω για την παραλία, οπότε εγώ το έβαλα σε ένα κάποιο preset και καθάρισα.
Απλά αναρωτιέμαι το εξής.
Το ηχειακι ,έχει τον ίδιο ενισχυτή,τα ίδια μεγάφωνα και σου επιτρέπει μέσω του eq που διαθέτει ,να φέρεις τον ήχο στα μέτρα σου.
Ο Vlad δεν είναι κανας χτεσινος ,για να κάνει χοντράδες.
Τι μπορεί να συνέβη και δεν μπορεί να βρει άκρη??

Θα σου τα εξηγήσω εγώ.
Κάποιοι κάγκουρες γκρίνιαζαν επειδή δεν έχει loudness το τσιτσιμπλίκι, τους άκουσε ο Ολούβης και τους το μπούσταρε σαν να μην υπάρχει αύριο στο firmware 0.5.
Επειδή όμως είναι μπρούκλης δεν το έβαλε όταν παίζει χαμηλά, το έβαλε παντού και πάντα.
Αυτό το έκανε ολίγον από λάσπη με την έκτρωση από woofer να πέρδεται ασύστολα.
Αυτό δεν διορθώνεται με ένα equalizer, μιλάμε για περίπτωση FUBAR.