Εμένα αυτό πήρε το μάτι μου...
View attachment 270642
Τώρα, αν του έβαλαν μέσα windows Me δεν το ξέρω...
Χάθηκε μια οθόνη ;;;
Τι να την κάνεις την οθόνη, δεν χρειάζεται στα Streamer..Χάθηκε μια οθόνη ;;;
Τσαμπα πολυπλοκοτητα βαρος ,καταναλωση και θορυβος. Σε αυτα συνηθως κτυπας την ip απο οποια συσκευη το διαχειριζεσαι. Για τετοια streamer δειτε και τα sonoreΧάθηκε μια οθόνη ;;;
Τι να την κάνεις την οθόνη, δεν χρειάζεται στα Streamer..
Εξ' άλλου έτσι είναι πιο Pure..![]()
Τσαμπα πολυπλοκοτητα βαρος ,καταναλωση και θορυβος. Σε αυτα συνηθως κτυπας την ip απο οποια συσκευη το διαχειριζεσαι. Για τετοια streamer δειτε και τα sonore
Σε πολύ κόσμο αρέσουν οι οθόνες στα Streamer γι'αυτό εξ'αλλου τις βάζουν, αλλά από την στιγμή που μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος από την εφαρμογή του δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχουν αυτές στα μηχανήματα, μόνο κακό κάνουν αν θες pure καταστάσεις..Μη το λες.. τις ρυθμίσεις για παράδειγμα προτιμώ να τις κάνω από την οθόνη παρά από το κινητό.
Συμβατό σημαίνει να μπορείς να πάρεις ένα image χτισμένο για RPi και να μπορείς να το τρέξεις πάνω του. Αυτό εδώ δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί.
Χάθηκε μια οθόνη ;;;
Όχι, μια χαρά φαίνονται πολλά πράγματα καλύτερα από την οθόνη του κινητού που το κρατάς στο χέρι.. για σένα που κρατάς ολόκληρο τάμπλετ δεν κάνω σχόλιο...Αν δεν ακούς μουσική με το streamer αγκαλιά, η οθόνη είναι άχρηστη.
Αύριο που θα έρθεις και θα κάνουμε καμιά 30αριά αλλαγές από rca σε xlr και τούμπαλιν θα μου πεις...Ακόμη και για τις ρυθμίσεις που λες, πόσες φορές κάνεις τις ρυθμίσεις σε σχέση με τις ώρες που ακούς μουσική;
Αύριο που θα έρθεις και θα κάνουμε καμιά 30αριά αλλαγές από rca σε xlr και τούμπαλιν θα μου πεις...![]()
Και σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει μία οθόνη σε αυτό;![]()
Κινητό την ώρα της ακρόασης να σκάνε e-mail και ειδοποιήσεις; Ζαμέ των ζαμών!
Κινητό την ώρα της ακρόασης να σκάνε e-mail και ειδοποιήσεις; Ζαμέ των ζαμών!
έχω ένα ταμπλέτ Samsung γι αυτή τη δουλειά, άνευ SIM εννοείται.Κινητό την ώρα της ακρόασης να σκάνε e-mail και ειδοποιήσεις; Ζαμέ των ζαμών!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.