Βασικά φίλε Βλαντ, καλημέρα και καλή Κυριακή
Μου αρέσει που λες
αρκετά μέλη δεν ασχολούνται με καλώδια ρεύματος.
Αυτό και μόνο του λέει κάτι. Δηλαδή ένα υποσύνολο δεν το κάνει.
Ναι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον παρείσακτος και αιρετικός όταν πριν δυο σελίδες στο ίδιο νήμα ακούγαμε για
δοκίμασα το τάδε και έκανε εκείνο
το έστρωσες?
έβαλα ένα κομμάτι τάδε και άκουσα αυτό
το τερμάτισα έτσι και έγινε αυτό
του άλλαξα κατεύθυνση και είδα το φως
Θυμήθηκα αυτά που έκανα και εγώ πριν 30 χρόνια, ακριβώς νομίζω. Θα σας δείξω και τα πειστήρια αν θέλετε.
Σε ένα τυπικό στούντιο μπορεί να δείτε κάτι τέτοιο
8-Jack Cable Plug: 8 mono jacks 6.3 mm (both sides), Length: 5 m, Colour-coded connectors
www.thomann.de
ή σαν αυτό ελάχιστα πιο ακριβό για ic
ή θα δείτε κάτι τέτοιο
Φανταστείτε τον χ στουντιά να θελήσει να αντικαταστήσει το παραπάνω, (εσωτερικά ή εξωτερικά) με vch the first, second κλπ
εγω προσωπικά στο δικό μου φτωχικό χρησιμοποιώ για ic τα πιό φτηνά μέχρι να δώ πρόβλημα rf ή emf οπότε κυρίως προσέχω τον ακροδέκτη και τουλάχιστον να υπάρχει αξιοπρεπής θωράκιση.
Όσο για μεταφορά χρησιμοποιώ ένα απλό adat και μεταφέρω 8 κανάλια σε 16/44.1
Καλώδια ρευμάτων...προχτές πήρα χοντρική μερικά τέτοια γιατί στα καλώδια ρεύματος παίζει ρόλο και η διαχείριση χώρου. Φανταστείτε καμιά 30ριά τέτοια ποιοτικά, ανακόντες, πύθωνες, παλαμάρια του βαρκάρη, να βολτάρουν στο χώρο σας.
Earthing Contact Power Cable Length: 0.5 m, Connections: Straight plug to straight IEC connector, Wire cross-section: 1.0 mm², H05VV-F
www.thomann.de
Σας είπα πριν, ... πέρασαν 30 χρόνια να φτάσω εδώ. Μη μου λέτε ότι κάνω λάθος. Πείτε "εγώ δεν συμφωνώ. (ακόμα)" και ελάτε μετά από 20 χρόνια να μου πείτε τα συμπεράσματά σας. (Μάλλον στείλτε μου γράμμα στον Αγιο Πέτρο).
Ούτε επίσης σας λέω κάνετε λάθος.
Καλά κάνετε. Σας λέω εγώ κάνω κάτι άλλο.