Το chat του δικάναλου

Είμαι της γνώμης (μιλάω καθαρά για το τεχνικό κομμάτι μιας συσκευής), ότι κανένα καλώδιο οποιασδήποτε τιμής δεν μπορεί να κάνει καλύτερο ένα μηχάνημα όπως θα γίνει καλύτερο με την αλλαγή τροφοδοσίας αυτού..

Ρε σατανάδες θα με βάλετε να κόψω ολόκληρο πολύπριζο στο CNC.. μια εβδομάδα θα του πάρει.. αλλά θα είναι hi end.. :D

Και μετά θα έρθει ο @lefterakis katemakis και θα μου πει ότι θα έπρεπε να είχα σκάψει ξύλο οξιάς από συγκεκριμένο δάσος παλαιωμένο 16,3 χρόνια..
Εδώ ο Θρήσκος γελάει με το σχόλιο μου επειδή πιστεύει ότι ένα καλώδιο ρεύματος (ακριβό) θα βελτιώσει πιο πολύ την ηχητική απόδοση ενός μηχανήματος από την αλλαγή τροφοδοσίας αυτού...
Στα πολυμπριζα θα κολλήσουμε..😁
Τελικα υπάρχει μεγάλη άγνοια σε τεχνικό επίπεδο από πολλούς..
Το δικό σου πολυμπριζο που θα είναι φτιαγμένο στο CNC εγώ θα το σεβαστώ...
Δεν φέρνω ποτέ αντιρρήσεις στον Πρόεδρο..😁😉

Τα παντα ακουγονται σε προσεκτικες ακροασεις, εχει διαπιστωθει και γραφτει πολλες φορες.
Μικρες σωστες παρεμβασεις αθροιστικα δημιουργουν αλλα δεδομενα
που μπορουν να μεταμορφωσουν την αποδοση ενος συστηματος,
χωρις αυτο να σημαινει οτι το περισσοτερο ειναι και καλυτερο.
Τωρα εως ποιο σημειο θα το τραβηξει ο καθενας η ποτε θα βαρεθει ειναι αλλο θεμα.

Εδώ ο Θρήσκος γελάει με το σχόλιο μου επειδή πιστεύει ότι ένα καλώδιο ρεύματος (ακριβό) θα βελτιώσει πιο πολύ την ηχητική απόδοση ενός μηχανήματος από την αλλαγή τροφοδοσίας αυτού...
Στα πολυμπριζα θα κολλήσουμε..😁
Τελικα υπάρχει μεγάλη άγνοια σε τεχνικό επίπεδο από πολλούς..
Το δικό σου πολυμπριζο που θα είναι φτιαγμένο στο CNC εγώ θα το σεβαστώ...
Δεν φέρνω ποτέ αντιρρήσεις στον Πρόεδρο..😁😉
Γελασα επειδή,ως συνήθως,θεωρητικολογεις και απολυτικολογεις.
Τώρα γελω επειδή συμπερασματικολογεις περί του τι πιστεύεις ότι πιστεύω.

Last edited:
θα έπρεπε να είχα σκάψει ξύλο οξιάς από συγκεκριμένο δάσος παλαιωμένο 16,3 χρόνια..

Πιο σημαντική είναι η περίοδος αποξήρανσης του ξύλου. Θα χρειαστεί από εβδομάδες έως μήνες, ανάλογα το ξύλο και τις συνθήκες στεγνώματος. Και ο τύπος του ξύλου παίζει ρόλο προφανώς, δηλαδή το δέντρο από το οποίο προέρχεται το ξύλο.

Εσύ θα κάνεις τη διαφορά προσφέροντας γείωση σε αυτό το πολύπριζο και θα τους αφήσεις να αναρωτιούνται πως. :LOL:

Γελω επειδή,ως συνήθως,θεωρητικολογεις και απολυτικολογεις.
Τώρα γελω επειδή συμπερασματικολογεις περί του τι πιστεύεις ότι πιστεύω.
Όταν θα μάθεις τεχνικά πράγματα έλα να μου κάνεις μάθημα..
Θα χαρώ να μάθω από εσένα πράγματα που δεν γνωρίζω διότι θεωρητικόλογω, είμαι απόλυτος και έχω συγκεκριμένα συμπεράσματα..
Ο καθένας που έχει κάποια εμπειρία στο τεχνικό κομμάτι του Audio καταλαβαίνει ότι κανένα καλώδιο δεν μπορεί να κάνει θαύματα σε μια συσκευή που έχει συγκεκριμένα όρια σχεδίασης..
Όλα τα άλλα που λέμε είναι χαρακτηρισμοί μεταξύ μας και είναι εκτός θέματος...

Τελικά δεν ξέρω τι να κάνω εδώ μέσα, να γράφω; Να μην γράφω; Έτσι κ'αλλιως δεν έχει σημασία η γνώμη μου για πάρα πολλά μέλη η γνώμη μου..
Ειμαι το μαύρο πρόβατο του Forum..😁

η άποψη μου είναι ότι βάσει συμβάσεων και κανονισμών οι συσκευές (τουλάχιστον στην ευρώπη) έρχονται με iec συγκεκριμένων προδιαγραφών.
Σε κανένα manual δεν έχω διαβάσει ότι "παρέχεται καλώδιο ρεύματος για να κάνετε τη δουλειά σας μέχρι να βρείτε κάποιο καλό ποιοτικό"
Πετας τη μπαλα στην εξεδρα.
Δεν νομιζω να υπαρχει κανονισμος που να απαγορευει στους κατασκευαστες να εχουν μη αποσπωμενο καλωδιο
ρευματος.
Εννοειται οτι, οι κατασκευαστες γνωριζουν πως οι συσκευες τους οφελουνται αλλα και παιζουν διαφορετικα
με την αλλαγη καλωδιων ρευματος αλλα, επειδη καθε συσκευη παιζει διαφορετικα σε καθε συστημα δεν
μπορουν να προτεινουν ενα συγκεκριμενο καλωδιο και αφηνουν τους πελατες τους να αποφασισουν ποιο
ταιριαζει καλυτερα στο συστημα τους.
Κι επειδη πρεπει αναγκαστικα να υπαρχει καλωδιο ρευματος στη συσκευσια προσφερουν ο,τι πιο φτηνο υπαρχει.
Δες το και αλλιως, βασει των προηγουμενων λεχθεντων απο σενα οσον αφορα το γεγονος οτι,
δεν γνωριζουμε τι εχει κανει ο ηχοληπτης και ειναι ματαιο να κυνηγαμε με τη φαντασια μας ποιο ειναι
το πιο σωστο ακουσμα σε κατι που δεν γνωριζουμε τις συνθηκες εγγραφης και παραγωγης με καλωδια,
το ιδιο θα ισχυε και για τα μηχανηματα.
Καθε μηχανημα οπως πολυ καλα γνωριζεις, εχει τον δικο του ηχο αρα, ποιο ειναι το σωστο μηχανημα
που αναπαραγει σωστα τις συνθηκες ηχογραφησης και παραγωγης ενος δισκου;
Και μη πιασουμε και το συνολο ενος συστηματος, εκει κι αν δεν γνωριζουμε τι ειναι πιο κοντα σε αυτο που
εφτιαξε ο παραγωγος.
Οποτε, δεν υπαρχει λογος να εχουμε ηχοσυστηματα, ενα τρανζιστορακι αρκει.
Κλειστε το φορουμ παμε για ψαρεμα.
Δυστυχως, και τα καλωδια ακουγονται και τα καθε ειδους παραφερναλια, δεν ειμαστε τρελοι ολοι εμεις που ακουμε
διαφορες.

Θα ηθελα να σας μαζευα σε καποια στιγμή να σας εκανα ενα τυφλό, με αλλαγες σε καλωδια ρευματος και ic.
Τυφλο όμως.