Το chat του δικάναλου

Εμένα αυτό πήρε το μάτι μου... :P

View attachment 270642

Τώρα, αν του έβαλαν μέσα windows Me δεν το ξέρω...

Ναι, αυτό σημαίνει ότι έχουν επεξεργαστή ίδιας αρχιτεκτονικής με όλα τα RPi-οειδή που κυκλοφορούν, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι συμβατό με κάποιο από τα RPi.

Συμβατό σημαίνει να μπορείς να πάρεις ένα image χτισμένο για RPi και να μπορείς να το τρέξεις πάνω του. Αυτό εδώ δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί.

Ενώ άλλα streamers, π.χ. Holo Audio RED, το κάνουν επισήμως. Έχουν πίσω slot για κάρτα SD, που εκεί σώζεται το image που τρέχει.

Χάθηκε μια οθόνη ;;;
Τσαμπα πολυπλοκοτητα βαρος ,καταναλωση και θορυβος. Σε αυτα συνηθως κτυπας την ip απο οποια συσκευη το διαχειριζεσαι. Για τετοια streamer δειτε και τα sonore

Τσαμπα πολυπλοκοτητα βαρος ,καταναλωση και θορυβος. Σε αυτα συνηθως κτυπας την ip απο οποια συσκευη το διαχειριζεσαι. Για τετοια streamer δειτε και τα sonore

Μα σβήνουν οι οθόνες αν θες... άσε που το βάρος είναι πάντα καλοδεχούμενο.

(Αν και δύσκολα μια οθόνη θα είναι πιο βαριά από το μέταλλο στην θέση της)

Μη το λες.. τις ρυθμίσεις για παράδειγμα προτιμώ να τις κάνω από την οθόνη παρά από το κινητό.
Σε πολύ κόσμο αρέσουν οι οθόνες στα Streamer γι'αυτό εξ'αλλου τις βάζουν, αλλά από την στιγμή που μπορείς να κάνεις όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος από την εφαρμογή του δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχουν αυτές στα μηχανήματα, μόνο κακό κάνουν αν θες pure καταστάσεις..

• Like
Reactions: economides
Αλλού είναι το θέμα τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα..

Στο συγκεκριμένο σασί που είναι πολύ λεπτό/μικρό σε ύψος δεν έχει νόημα μια οθόνη μινιόν.. και για μεγαλύτερη θα έπρεπε να αλλάξει όλη η κατασκευή..

Συμβατό σημαίνει να μπορείς να πάρεις ένα image χτισμένο για RPi και να μπορείς να το τρέξεις πάνω του. Αυτό εδώ δεν φαίνεται να μπορεί να συμβεί.

A ναι, τέτοιο δύκολα θα συμβεί. Εγώ το πήρα με την έννοια του συμβατού PC ή την μικρή Ελένη Apple.

Χάθηκε μια οθόνη ;;;

Αν δεν ακούς μουσική με το streamer αγκαλιά, η οθόνη είναι άχρηστη.
Ακόμη και για τις ρυθμίσεις που λες, πόσες φορές κάνεις τις ρυθμίσεις σε σχέση με τις ώρες που ακούς μουσική;

Πήρα για πλάκα/δοκιμή από το Ebay τις εξης ασφάλειες:
Create audio gold/rhodium...
10 euro το τεμάχιο..

Για όποιον θέλει να αλλάξει τις τυπικές ασφάλειες των μηχανημάτων του με ελάχιστο κόστος σε σχέση με την απόδοσή τους σας τις προτείνω άνετα...

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος ειδικά για το χαμηλό κόστος τους και τις συγκρίνω με Hifi Tuning, AMR, Ahp κλπ...

Αν δεν ακούς μουσική με το streamer αγκαλιά, η οθόνη είναι άχρηστη.
Όχι, μια χαρά φαίνονται πολλά πράγματα καλύτερα από την οθόνη του κινητού που το κρατάς στο χέρι.. για σένα που κρατάς ολόκληρο τάμπλετ δεν κάνω σχόλιο... :LOL:

Ακόμη και για τις ρυθμίσεις που λες, πόσες φορές κάνεις τις ρυθμίσεις σε σχέση με τις ώρες που ακούς μουσική;
Αύριο που θα έρθεις και θα κάνουμε καμιά 30αριά αλλαγές από rca σε xlr και τούμπαλιν θα μου πεις... :ROFLMAO:

Κινητό την ώρα της ακρόασης να σκάνε e-mail και ειδοποιήσεις; Ζαμέ των ζαμών!

Μιλάμε για dedicated κινητό (apple) χωρίς κάρτα sim κλπ..

Και μιας και το έφερε η κουβέντα , παράγγειλα power bank 140w 200.000mAh ( !! ) να το κολλήσω στην πλάτη του γιατί η μπαταρία του δεν κρατάει καθόλου πια.

Κινητό την ώρα της ακρόασης να σκάνε e-mail και ειδοποιήσεις; Ζαμέ των ζαμών!

Tι μας πέρασες; Για τίποτα τριτοτέταρτους;
Εδώ ο @vlad66 έχει κάνει τηλεκτοντρόλ ένα iphone. Για προσωπική χρήση έχει Vertu.