Αυτό το πικαπ κάτι μου θυμίζει
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον φίλο πλέον
@vlad66 που υπόμεινε καρτερικά τις δικες μου βινυλιακες ανησυχίες (να μην πω κάτι άλλο χαχα).
Στο μυαλο μου είχα το γνωστό ρητό ενα = κανενα και τι κανει καλύτερα παρέα σε ενα πικαπ ανάρτησης και ιμάντα?
Μα φυσικά ενα μάζας και direct drive.
Το sony ps 6750 προτιμήθηκε γιατί οι τιμές των mk2 έχουν φτάσει στο Θεό (όπως ολα άλλωστε), και φυσικά ετσι για την αλητεία (ιδιαιτεροτητα σε κατι που δεν ειναι ευρέως σε κυκλοφορία πλέον). Α είχε και το μαμά headshell όπου ειναι πολυ πολυ ωραίο. Α και μια shure v15 type iii όπως έβγαινε απο το εργοστάσιο...και εδώ τελειώνουν τα θετικά και αρχίζουν τα προβλήματα χαχα.
Ειχε θεμα το μοτέρ, αλλα με ενα μαγικό τρόπο ο μάγος Βλαδίμηρος το έφερε σε λειτουργία. Περισσότερα εαν θέλει να πει ή να γράψει ο ίδιος (πολυ φοβάμαι οτι πλέον ούτε αυτό δεν θα εχει κουράγιο χαχα).
Αρα μένει να βρει την μαμά κεφαλοβελονα, εγω να πάρω το "τεραστιο" ifi και να του μπαστακωθω, αφήνοντας στη Σια την επιλογή των βινυλιων.
Α και να του πάω να ακούσει τη goldring 1022 απο κοντά.
Μου είπε κατι που μου άναψε φωτιές, οτι ίσως να παίζει αρκετα κοντα σε απόδοση με το βελτιωμένο thorens td 160...!!!
Η συνέχεια εντός ολίγων ημερών (όταν γίνει η τελετή παράδοσης - παραλαβής).
Υ.γ. μου περνάει απο το μυαλό να του πάω και το fosi s3 για μια χαλαρη ακροαση αλλα μετα η επίσκεψη θα γίνει αρμένικη βίζιτα χαχα.