Το chat του δικάναλου

Κατι άλλο περί των δυνατοτήτων η μη του συγκεκριμένου Switch-δεν χρειάζεται να γράψω ποιο επειδή δεν είναι δικό μου-που πέρασε από το σύστημα μου.
Πολλοί-ευχαριστημενοι-το χρησιμοποιούν παγκοσμίως και γνωρίζω δυο στην Ελλάδα.Σε συζήτηση πριν από την δοκιμή του ο ένας από τους Έλληνες μου περιέγραψε τον ήχο του και δήλωσε σίγουρος πως θα μου αρέσει γνωρίζοντας το γούστο μου.Λοιπον,το Switch έπαιξε εντελώς διαφορετικά κι αυτός δεν το πιστεύει.

Μόλις θυμήθηκα ότι σου δάνεισα το μονόμετρο Sommer μου για να το δανείσεις σε κάποιον καπετάνιο ;;;

Τι έγινε ρε συ ;;;
Εξαφανίστηκε ο καπετάνιος ;;;; :LOL:

• Haha
Reactions: Θρησκος
Την Τετάρτη στο Lounge64 έχει ένα ωραίο Event με τα Ύψιλον...
Θα χαρώ να σας δω εκεί να τα πούμε και από κοντά...
Ο Μιχάλης (Tσιμ) είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί..😁

• Like
Reactions: Busoni
Μόλις θυμήθηκα ότι σου δάνεισα το μονόμετρο Sommer μου για να το δανείσεις σε κάποιον καπετάνιο ;;;

Τι έγινε ρε συ ;;;
Εξαφανίστηκε ο καπετάνιος ;;;; :LOL:
Λες να κρεμάστηκε μ' αυτό απ' το ψηλότερο κατάρτι;
Προσπάθησα το πρωί να τον βρω όμως δεν τα κατάφερα.Θα προσπαθήσω ξανά απόψε.

• Haha
Reactions: vlad66
Προσωπικά, εχοντας μια μικρή σχετικά εμπειρία σε σχεση με αλλα μέλη, εχω να πω οτι για να δεις το φως το αληθινό πρέπει να κινηθείς στο άνω όριο των προτεινόμενων watt που ορίζει ο κατασκευαστής του κάθε ηχείου και αυτό όχι για να ακούσεις απαραιτητα πιο δυνατά το ηχείο, αλλα πιο σωστά.

Μακάρι να είχαμε την οικονομική δυνατότητα να παίρναμε τα watt της d και σε άλλες τάξεις, αλλα προσωπικά μιλώντας στην παρούσα φάση δεν μου λείπει κάτι.

Ίσα ίσα, χωροταξικά και ως κατανάλωση αυτό που πετυχαίνουν ειναι αξιοθαυμαστο και με ενα μικρό σχετικά αντίτιμο εισάγει τον ακροατή στο χωρο της σωστής αναπαραγωγής.

Τώρα μου τα λες αυτά για την Σία 😝
Όταν γυρίσω θα ξαναβάλω πάνω το nexans,να ξαναβρώ την χαμένη μου αγάπη=μπάσο 😸.
Εδώ στην Κρήτη έχω βάλει το Supra,για να πουλάω μούρη στους.... βοσκούς.
Όταν το δουν όλοι,θα βάλω το nexans,που το έχω κρυμμένο στο συρτάρι,μην με περάσουν για τίποτα δευτεροτριτο οι άνθρωποι 😀
Επανέρχομαι..δημητριος (😀) και αναφέρω τις σπάνιες και ψαγμενες αποψαρες μου 😝
Σημερις,σε μια ανέλπιστη κρίση εργατικότητας,έβαλα σπρέι αλυσίδας και wd40 στις ντιζες του παπιου.
Και αναπόφευκτα έγινε η εικόνα της ντιζας, καλώδιο στερεοφωνικού,στο θολωμένο μου μυαλό από την ζέστη.
Και ακαριαία σαλταρω στο ρούτερ και με επιδέξιες κινήσεις αλλάζω το καλώδιο ethernet μάρκας supra που είχα συνδεδεμένο στο wiim,με το nexans που είχα στο συρτάρι.
Εξίσου αστραπιαία το ξεσυνεδεσα και ξαναβαλα το supra.
Στο μικρό συστηματακι που έχω εδώ χάμω,το nexans ήταν μακράν χειρότερο.
Ανύπαρκτα πρίμα και ψοφια μπάσα.
Το supra θα μεταφερθεί στην Αθήνα,να συγκριθεί με το υπάρχον και θα κατέβει στην Κρήτη το χαμένο.
Όλα αυτά τα χειρότερα που είχα διαβάσει για το supra,στο σύστημα ΜΟΥ δεν ισχύουν.
Και θα αποφύγω και την ξεφτιλα από τους βοσκούς,που έχουν φάει τις κάλτσες τους να μάθουν πιο παίζει πιο καλά 😀😁

Ο νέος ιδιοκτήτης του Τ8 απεφάνθη πως ουδεμία ηχητική διαφορά υπήρξε μεταξύ του Nexans και του no name δικού του.
@vlad66 ας πιαστούμε α λα μπρατσετα και στον δικό σου ΩΡΛ η στον δικό μου;

Να διευκρινίσω ότι εδώ χάμω,ΔΕΝ έχω switch και το ρούτερ που μοιράζει το ethernet στην TV και το wiim ,είναι ZTE με σύνδεση 5g από κάρτα SIM.
Επίσης όποιος θέλει το nexans με κάτι ακροδέκτες της προκοπής,του το χαρίζω.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Τ8 απεφάνθη πως ουδεμία ηχητική διαφορά υπήρξε μεταξύ του Nexans και του no name δικού του.
@vlad66 ας πιαστούμε α λα μπρατσετα και στον δικό σου ΩΡΛ η στον δικό μου;

Άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε κάθε φορά που γνωστός, φίλος ή άγνωστος έχει διαφορετική άποψη για καλώδιο ή ότι άλλο....

Και να που χάρηκα που ο Rotel έχει ενσωματωμένο phono !!!!

Κατακαλόκαιρο nvo δεν βάζω με τίποτα, βαριέμαι αφάνταστα να φέρω από το εργαστήρι και να συνδέσω το dino με το (ακόμα) κάμπριο τροφοδοτικό και να που με έσωσε αυτό που έβριζα από την 1η στιγμή, σε απαραίτητη εκτεταμένη δοκιμή καλής λειτουργίας:

IMG_20260709_170204.jpg

Η επισκευή του μοτέρ του ήταν ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Λεπτομέρειες κάποια άλλη στιγμή, πιθανόν σε άλλο νήμα.

Και να που χάρηκα που ο Rotel έχει ενσωματωμένο phono !!!!

Κατακαλόκαιρο nvo δεν βάζω με τίποτα, βαριέμαι αφάνταστα να φέρω από το εργαστήρι και να συνδέσω το dino με το (ακόμα) κάμπριο τροφοδοτικό και να που με έσωσε αυτό που έβριζα από την 1η στιγμή, σε απαραίτητη εκτεταμένη δοκιμή καλής λειτουργίας:

...

Η επισκευή του μοτέρ του ήταν ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Λεπτομέρειες κάποια άλλη στιγμή, πιθανόν σε άλλο νήμα.
Alan Parsons, ε; ;)

Αυτό το πικαπ κάτι μου θυμίζει 🤔

Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον φίλο πλέον @vlad66 που υπόμεινε καρτερικά τις δικες μου βινυλιακες ανησυχίες (να μην πω κάτι άλλο χαχα).

Στο μυαλο μου είχα το γνωστό ρητό ενα = κανενα και τι κανει καλύτερα παρέα σε ενα πικαπ ανάρτησης και ιμάντα?
Μα φυσικά ενα μάζας και direct drive.

Το sony ps 6750 προτιμήθηκε γιατί οι τιμές των mk2 έχουν φτάσει στο Θεό (όπως ολα άλλωστε), και φυσικά ετσι για την αλητεία (ιδιαιτεροτητα σε κατι που δεν ειναι ευρέως σε κυκλοφορία πλέον). Α είχε και το μαμά headshell όπου ειναι πολυ πολυ ωραίο. Α και μια shure v15 type iii όπως έβγαινε απο το εργοστάσιο...και εδώ τελειώνουν τα θετικά και αρχίζουν τα προβλήματα χαχα.

Ειχε θεμα το μοτέρ, αλλα με ενα μαγικό τρόπο ο μάγος Βλαδίμηρος το έφερε σε λειτουργία. Περισσότερα εαν θέλει να πει ή να γράψει ο ίδιος (πολυ φοβάμαι οτι πλέον ούτε αυτό δεν θα εχει κουράγιο χαχα).

Αρα μένει να βρει την μαμά κεφαλοβελονα, εγω να πάρω το "τεραστιο" ifi και να του μπαστακωθω, αφήνοντας στη Σια την επιλογή των βινυλιων.

Α και να του πάω να ακούσει τη goldring 1022 απο κοντά.

Μου είπε κατι που μου άναψε φωτιές, οτι ίσως να παίζει αρκετα κοντα σε απόδοση με το βελτιωμένο thorens td 160...!!!

Η συνέχεια εντός ολίγων ημερών (όταν γίνει η τελετή παράδοσης - παραλαβής).

Υ.γ. μου περνάει απο το μυαλό να του πάω και το fosi s3 για μια χαλαρη ακροαση αλλα μετα η επίσκεψη θα γίνει αρμένικη βίζιτα χαχα.