οκ με το smb share το pi ειδε το nas,λειτουργικο έχω το openelec,υπάρχει λυση με το θέμα με τον ήχο που αναφέρω;
πρέπει να δω λίγο πιο αναλυτικά τους οδηγούς που έχετε,επειδή βλέπω να παίρνω και άλλα δεν με νοιάζει να περιμένω και αποστολή απο εξωτερικό,υπάρχει κάποια πρόταση;
Εγω το εχω σε μονιμο o/c χωρις ψυκτρουλες (ακομα, τις περιμενω) σε 900 και ειναι μια χαρα! Κανενα προβλημα. Ολοι λενε οτι το δυναμικο δεν κανει τιποτα γιατι το pi den "καταλαβαινει" και τοσο καλα ποτε πρεπει να ανεβασει στροφες -)
Και εγω την ιδια tv εχω! Αψογα! Καπου ειδα και ενα xml για να δουλεουν και αλλα κουμπια του τηλεκοντρολ αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...
Επ' ευκαιρίας και εγώ έχω τη λύση με την κλειδωμένη sdcard class10 και το usb και το rpi - openelec πετάει.
κάπου διάβαζα ότι το κλείδωμα της sd card στο pi είναι... ψευδαίσθηση, γιατί το σχετικό pin στο pi δεν είναι καλωδιωμένο!!!
Πατάω το Simplink ενώ είμαι στο HDMI1 που είναι ανοιχτό το raspi, δείχνει ότι ψάχνει, αλλά δεν κάνει κάτι. Στο openelec είναι επιλεγμένο το cec. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Μετά από πολύ ψάξιμο δεν άξιζε η προσπάθεια. Η απόλυτη λύση είναι οι εφαρμογές remote σε κινητά. Εγκατέστησα τη yatse και ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.
Ποσότητα Τιμή Μονάδας
1 27,66
Σε απόθεμα στην Αγγλία.
Παράδοση σε 1-2 ημέρες για παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 14:00μμ*
Νομίζω είναι χωρίς φπα,το αναφέρει δίπλα από την τιμή:
(Η αναγραφόμενη τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%, το οποίο θα προστεθεί στο καλάθι αγορών σας και κατά την τιμολόγηση)
"Εδώ το model B στα 27.66 +ΦΠΑ..."
"Στα 34 τελική δηλαδή και από Ελλάδα"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.