Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το παρκακι μας σημερα, χαρα Θεου :))

24437786415_c183b7b18d_c.jpg

Που εχει χιόνια, για κάντε καμια αναφορά να καταλάβουμε τι έρχεται..

Ρουμανια, ολη η χωρα ειναι ετσι.
Ομως απο σημερα σταματαει το χιονι και αρχιζει απο αυριο παγετος με αρκετους βαθμους κατω απο το μηδεν ολη μερα, ολη την επομενη βδομαδα.

Τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου του πράκτικερ δεν μπαίνουν τελικά στο πολυεργαλείο της bosch (GOP 300); Δοκίμασα σήμερα, και δεν ταίριαζαν. Τα εργαλεία του πράκτικερ έχουν στρογγυλές τρυπίτσες, του bosch είναι οβάλ... Κρίμα, και αγόρασα αρκετά του πράκτικερ... :flipout:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου του πράκτικερ δεν μπαίνουν τελικά στο πολυεργαλείο της bosch (GOP 300); Δοκίμασα σήμερα, και δεν ταίριαζαν. Τα εργαλεία του πράκτικερ έχουν στρογγυλές τρυπίτσες, του bosch είναι οβάλ... Κρίμα, και αγόρασα αρκετά του πράκτικερ... :flipout:

Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάνεις λάθος;
Εγώ στο Makita χρησιμοποιώ Makita Bosch και Parkside με την ίδια ευκολία και δεν βλέπω καμία διαφορά στις τρύπες. Το Dremel χρειάζεται αντάπτορα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    177.5 KB · Views: 141

Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάνεις λάθος;
Εγώ στο Makita χρησιμοποιώ Makita Bosch και Parkside με την ίδια ευκολία και δεν βλέπω καμία διαφορά στις τρύπες. Το Dremel χρειάζεται αντάπτορα.

attachment.php

Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν στο GOP 300 sce οι parkside.

Ο λόγος είναι απλός ακόμα και να ταιριάζουν οι περιμετρικές τρύπες η κεντρική είναι μικρή όπως φαίνεται σε σχέση με τις Bosch.

Τα δικά μου parkside δεν είναι όπως αυτό που έχεις βάλει στην εικόνα. Έχει στρογγυλές τρύπες. Και οι 3 συσκευασίες που είχα αγοράσει.
Να υποθέσω ότι τα δικά σου τα είχες αγοράσει παλιότερα;

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Δημητρη οταν χιονιζει εκει πιανει συνηθως το ανατολικο τμημα του νομου, οστοσο υπαρχει πιθανοτητα να κατεβασει χιονι πανω απο τον osatosa σε Αργυρα, Σελλα, Πιτιτσα αντε βαρια - βαρια και σε κανενα Καστριτσι. Η θεα απο το σπιτι ειναι ιδανικη για φωτο κεραυνων, καθως και για "time lapse" καταιγιδας.
Πολυ δυνατους νοτιαδες εχει τωρα, εδωσε το Κατακολο ριπη 46.05 μετρα το δεπτερολεπτο ( 165,8 Km/h).

Ακριβώς όπως τά λες έιναι Δημήτρη,από ότι βλέπω γνωρίζεις καλά τό τοπικό ανάγλυφο τής περιοχής.
Οντως η θέα είναι απίστευτη γιά time lapse video

Μιχάλη καλώς τά δέχτηκες τά χιόνια,πολύ ωραία εικόνα

Τα δικά μου parkside δεν είναι όπως αυτό που έχεις βάλει στην εικόνα. Έχει στρογγυλές τρύπες. Και οι 3 συσκευασίες που είχα αγοράσει.
Να υποθέσω ότι τα δικά σου τα είχες αγοράσει παλιότερα;

Ναι, περσινά μπορεί και προπέρσινα.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν στο GOP 300 sce οι parkside.

Ο λόγος είναι απλός ακόμα και να ταιριάζουν οι περιμετρικές τρύπες η κεντρική είναι μικρή όπως φαίνεται σε σχέση με τις Bosch.

Τα δικά μου είναι διαφορετικά. Έχουν μεγαλώσει την τρύπα, και έχουν αλλάξει τις τρυπίτσες περιμετρικά:

Ναι, περσινά μπορεί και προπέρσινα.

Εγώ τα αγόρασα την τελευταία φορά που έβαλαν τέτοια. Από ότι βλέπω τα αλλάξανε. Παρότι γράφουν ότι κάνουν σε bosch, einhel, skil, σε bosch δεν κάνουν τελικά.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαστορια αυριο δυστυχως παω για δουλεια μετα απο 18 μερες αδεια , εγερτηριο05:20 καληνυχτα !!

Καλη αρχη Βασιλη και υπομονη μεχρι να μπεις σε κανονικους ρυθμους.

Νικο περαστικα και σε καταλαβαινω γιατι υποφερω απο τετοια. Οπως ελεγε και η γιαγια μου για τα αυτια "βαλε παιδι μου λιγο λαδακι να ξεπονεσεις". Ελπιζω να το εχεις δοκιμασει περα απο τα κλασικα αντιβιωτικα και παυσιπονα

Ευχαριστω Αγαπη,ναι,και εγω ετσι την εβγαζα παιδακι..Να σου πω δε δοκιμασα τωρα,αφεθηκα στην ευκολια της κορτιζονης,αλλα τωρα που το λες..Το κακο ειναι πως εχω προβληματικο τυμπανο εξ'αιτιας των δεκαδων φλεγμονων της παιδικης μου ηλικιας και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη και εχω προβλημα με τις καταδυσεις,οσες προλαβαινω πλεον δηλαδη..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Οπως ελεγε και η γιαγια μου για τα αυτια "βαλε παιδι μου λιγο λαδακι να ξεπονεσεις". Ελπιζω να το εχεις δοκιμασει περα απο τα κλασικα αντιβιωτικα και παυσιπονα

Και μάλιστα από το καντίλι... Νίκο περαστικά

Βασίλη άδεια ήταν, όχι ...(καταργήθηκε απαγορευμένη λέξη) όπως λέγαμε παλιά.