Τα εξαρτήματα του πολυεργαλείου του πράκτικερ δεν μπαίνουν τελικά στο πολυεργαλείο της bosch (GOP 300); Δοκίμασα σήμερα, και δεν ταίριαζαν. Τα εργαλεία του πράκτικερ έχουν στρογγυλές τρυπίτσες, του bosch είναι οβάλ... Κρίμα, και αγόρασα αρκετά του πράκτικερ...![]()
Γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάνεις λάθος;
Εγώ στο Makita χρησιμοποιώ Makita Bosch και Parkside με την ίδια ευκολία και δεν βλέπω καμία διαφορά στις τρύπες. Το Dremel χρειάζεται αντάπτορα.
Δημητρη οταν χιονιζει εκει πιανει συνηθως το ανατολικο τμημα του νομου, οστοσο υπαρχει πιθανοτητα να κατεβασει χιονι πανω απο τον osatosa σε Αργυρα, Σελλα, Πιτιτσα αντε βαρια - βαρια και σε κανενα Καστριτσι. Η θεα απο το σπιτι ειναι ιδανικη για φωτο κεραυνων, καθως και για "time lapse" καταιγιδας.
Πολυ δυνατους νοτιαδες εχει τωρα, εδωσε το Κατακολο ριπη 46.05 μετρα το δεπτερολεπτο ( 165,8 Km/h).
Τα δικά μου parkside δεν είναι όπως αυτό που έχεις βάλει στην εικόνα. Έχει στρογγυλές τρύπες. Και οι 3 συσκευασίες που είχα αγοράσει.
Να υποθέσω ότι τα δικά σου τα είχες αγοράσει παλιότερα;
Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν κάνουν στο GOP 300 sce οι parkside.
Ο λόγος είναι απλός ακόμα και να ταιριάζουν οι περιμετρικές τρύπες η κεντρική είναι μικρή όπως φαίνεται σε σχέση με τις Bosch.

Ναι, περσινά μπορεί και προπέρσινα.
Μαστορια αυριο δυστυχως παω για δουλεια μετα απο 18 μερες αδεια , εγερτηριο05:20 καληνυχτα !!
Οπως ελεγε και η γιαγια μου για τα αυτια "βαλε παιδι μου λιγο λαδακι να ξεπονεσεις". Ελπιζω να το εχεις δοκιμασει περα απο τα κλασικα αντιβιωτικα και παυσιπονα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.