Βρε τι στο καλο παθαινετε ολοι σας και καθε τρεις τεσσερεις μηνες καποιοι ειναι υποψηφιοι για αποχωρηση?
Φορουμ συζητησεων ειναι καιμθα ακουστουν και θα αντικρουστουν πολλες αποψεις, οχι X-factor να βγαινει καθε φορα ενας εκτος...
Αντε σταματηστε να εχετε τη μυγα καποιοι και να ειστε τοσο ευκολοπαρεξηγητοι αν πει καποιος καμια κουβεντα παραπανω. Ακομη και μαλακια να ειναι, γνωμη του και αποψη του. Απαντηστε με ευγενεια και συνεχιστε στη παρεα τουτη που λεγεται φορουμ. Δεν ειστε εσεις μονο και οι δυο-τρεις, τεσσερεις που σας " την ειπαν" κατα την γνωμη σας.
Γραπτος λογος παρεξηγηται ευκολα. Κατιδιαν μπορει οι κουβεντες να λεγοταν και μετα να τσουγκριζατε τα τσιπουρακιαλ ή εντελει του ριχνεις και μερικες σβερκιες και πατε για μπυρα.
Και στο τελος, αν φευγει καποιος απο εδω, στον εαυτο του κανει κακο, και στα τετοια μου, αλλα κυριως στην παρεα, τους υπολοιπους που ειχαν την ευκαιρια να ακουσουν διαφορετικα, καινουργια πραγματα αλλα και αντιθετες αποψεις!
Αλλα ο εγωισμος πανω απο ολα! Εγω εχω δικιο και φευγω για να το κρατησω..,
ΥΣ η γραμματικη και ορθογραφια μου δεν ειναι τελεια,ουτε βαζω τονους, δεν θα φυγω ομως γιατι καποιοι κουραστηκαν να με διαβαζουν ή δεν τους αρεσει. That's me που λενε και οι φιλες μας οι Αγγλοι!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μάλιστα...
Αν το εγω θα ήθελα να δω περισσότερες κατασκευές και λιγότερες αγορές από τα μέλη, εισπράττεται έτσι και αν ενοχλούν τα κατεβατά μου και το ότι είμαι 6 μήνες in και 6 μήνες out δε μου δίνει το δικαίωμα της γνώμης, μαγκιά!
Οπως λέει και κάποιος δε περιγράφω άλλο και καλή σας συνέχεια. Και σαν τέλος εκπομπής γενικά από εμένα και όχι μόνο για σήμερα θα πω το εξής.
Αν μία γνώμη δεν συμβαδίζει με τη δικιά σου φίλτατε Σάκη δεν είναι μπηχτή. Είναι μία αντίθετη γνώμη που εγώ τουλάχιστον μπήκα στο κόπο και την έγραψα με όσο καλύτερο τρόπο μπορούσα, χωρίς να προσβάλω και χωρίς να υποβαθμίσω κανένα. Το αντίθετο ακριβώς που κάνεις εσύ κατά καιρούς και οι κύριοι mods συνεχίζουν και σου αφήνουν το πεδίο ελεύθερο.
Καλή συνέχεια σε όλους σας!
εμενα δεν με ενοχλεις, οποτε δεν σου σπιτρεπω να φυγεις!
Aυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι εσυ εισαι στο φορουμ 6 μηνες,τους αλλους 6 μηνες απουσιαζεις,και σε εκνευριζουν τα πολλα ποστ που σε κουραζουν μετα να καθεσε να διαβαζεις,απλα μην τα διαβαζεις προσπερασε τα και ετσι δεν θα χαλας την ζαχαρενια σου,και δεν θα κουραζεις και εμας με τα κατεβατα που γραφεις.
Γραφεις πραγματα που ειναι σαν "μπηχτές" για καποιους και μετα γραφεις συνεχεια το να μην παρεξηγηθω και να μην παρεξηγηθω,αλλα θα παρεξηγηθης και καλως θα παρεξηγηθης γιατι κανεις κριτικη σε μελη,το τι αγοραζουν,γιατι το αγοραζουν,γιατι εφοσον δεν κανουν κατασκευες αγοραζουν,δεν σε εχει βαλει κανεις κριτη το τι θα κανει ο αλφα και ο βητα,απο την τσεπη σου δεν τα παιρνει κανεις για να αγορασει εργαλεια,αλλος μπορει να εχει δουλεια τωρα και να αγοραζει εργαλεια γιατι αυριο δεν ξερει αν θα εχει,αλλος ειναι συλλεκτης εργαλειων,αλλος μπορει να το χρειαστει το εργαλειο 2 φορες τον χρονο αλλα θελει να το εχει ευκαιρο οταν το χρειαστει,αλλος γιατι ετσι γουσταρει στην τελικη.
Εμενα μου αρεσει να διαβαζω το τι παραλαβαμε σημερα,ασχετα αν προσωπικα δεν ανεβαζω φωτογραφιες,λεω και καμμια φορα μεγειες αν εχω κεφι.
Αυτα,σπανια γραφω στο φορουμ,αλλα αν βλεπω κακως κειμενα δεν μπορω να μην τα σχολιασω,αυτα καί τελος εκπομπης για σημερα.
Ριχνεις μπολικο πιπερι στις συζητησεις σου αλλα χρειαζεται και αυτο που και που. Δεν σου επιτρεπω να μην λες με το τροπο σου τα σχολια σου.
Ειναι καποιες λεξεις Παναγιωτη που οσο συχνα και να επαναλαμβανονται δεν γινονται ποτε βαρετες, απεναντιας δινουν μεγαλη χαρα σε οσους τις απευθυνεις.
Μεσα σε αυτες ειναι το 'καλημερα', το 'ευχαριστω', το 'σ'αγαπω', το 'καλως ορισες' και φυσικα το 'καλοριζικο'. Kαι δεν γινομαι ρομαντικος, ειμαι φυσει -και απολυτα- ρεαλιστης!!
Απο την αλλη συμφωνω με το 'like', οχι γιατι θα μειωνε τα 'καλοριζικα' αλλα επειδη περισσοτερα μελη θα ευχονταν εμμεσα στον παραληπτη αλλα και στις καλες κατασκευες/μαστορεματα.
Οπως συμφωνω και με το 'τι παραγγειλαμε' και το 'τι παραλαβαμε'. Εδω υπαρχει μια ανουσια επικαλυψη. Θα μπορουσαν να συγχωνευτουν. Το 'ενδιαφερομαι να αγορασω' ´καλυπτει αλλο θεμα.
Και γω βαρεθηκα να γραφω και να διαβαζω συγχαρικια, αλλα με αυτα που γραφει ο μιχαλης και μου τα ειπε και παλιοτερα συμφωνω. Οποτε, οταν εχω ορεξη και ελευθερο χερι γραφω και ενα "μπραβο, καλοριζικο" κλπ
Με κατι τετοια χαζα εχουν φυγει ατομα που προσφεραν στη παρεα με το τροπο τους. Ειτε με τον εγωισμο τους ειτε επειδη κριθηκαν εντονα. Ονοματα δεν λεω, ξερετε οι περισσοτεροι. Ακομη βλεπω και διαβαζω τα ιδια απο καποιους.