Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για ρώτα να σου πούνε .... Νίκος & Βίκυ πες τους. Ελπίζω να πούνε καλά λόγια.!!!

Είναι (κ) καλός ξυλουργός ο Γιώργος. Είναι στο δωμάτιο τους τώρα. Σε 1 ώρα που θα πάμε για να δούμε τον αγώνα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μια χαρα το εγραψες.

Για εξήγησέ το μου κι εμένα ρε Κυριάκο που είμαι λίγο (σ)αργός.
Απ´ αυτό που έγραψε ο Δημήτρης, κι ανέφερα εγώ,
"Στην συνέχεια ήθελα από 35 χιλιοστά να κόψω φέτες των 12..."
τι κατάλαβες;
Μη μου πείς οτι κατάλαβες κι οτι το ξύλο ήταν 6,5 πόντους γιατί θα πηδηχτώ απ´ το παράθυρο.... :flipout:

Τελικα εχει δικιο ο νεκ που λεει επιστροφη στην ποιοτητα!ειχα ποσταρει πριν καποιες μερες για κατι τρονικ μπαταριες ni mh που ο x tar τις εδειχνε φορτισμενες ενω ειχαν το 1/4 της αναγραφομενης χωριτικοτητας.
σημερα εβαλα να φορτισω κατι ενελουπ ΑΑ 1900mah το αποτελεσμα ; εφτασαν μεχρι 2000 mah οπου τις εβγαλα εγω , δηλ περναν και αλλο αλλα το ψιλοφοβιθηκα(κωστα-μιχαλη;;; να τις αφηνα παραπανω τι λετε;;)

Και σ-αργος να εισαι εμεις σε αγαπαμε!!!!

Αν διαβαζες ολο το μυνημα θα εβλεπες τα πρασινα
Καλησπέρα το πρωί έφτιαξα ένα ακόμα ελαφάκι με την μικρή κορδέλα της einhell έστω και καθυστερημένα γιατί το είχα κολλήσει εβδομάδες τώρα πάνω στο mdf.

Μετά επειδή υπήρχε χρόνος είπα να φτιάξω πρώτη ύλη από οξεία (είχα αγοράσει ένα σκαλοπάτι από το Leroy στην εξευτελιστικη τιμή των 11euro) για να φτιάξω μικρά χιοναθρωπακια για χαρτοπετσέτες.

Ήταν η πρώτη φορά που θα έκοβα κάτι σοβαρό με το δισκοπριονο bosch.

Μια χαρά τα κατάφερε αλλά δεν έχει καμία σχέση με ότι είχα κόψει μέχρι τώρα.

Στην συνέχεια ήθελα από 35 χιλιοστά να κόψω φέτες των 12 και επειδή το φοβήθηκα στο δισκοπριονο λέω να δοκιμάσω με την κορδέλα.....αμ δε.... Το πήγαινα υπερβολικά αργά όταν λέμε υπερβολικά δεν καταλάβαινες αν προχωράει.

Το αποτέλεσμα η κορδέλα δεν έκοβε ολοισα αλλά εντάξει δεν βαριέσαι και μετά από 4 εκατοστά τομή έσπασε. Προφανώς και εξακολουθώ να θεωρώ την κορδέλα einhell φοβερό εργαλείο αλλά σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει φέτες όσο υπομονή και να υπάρχει.

+ ότι εκαιγε και το ξύλο στο σημείο που έκοβε

Το Leroy εχει μασιφ επιφανειες οξιας με μεγιστο παχος 35 χιλιοστα το παλικαρι εκοψε φετες των 60 και ηθελε να τις σκισει στην μεση.
Κλασικη εργασια πριονοκορδελας.

Βαλε ΕΤ2 να κερδισουμε λεμε.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Τελικα εχει δικιο ο νεκ που λεει επιστροφη στην ποιοτητα!ειχα ποσταρει πριν καποιες μερες για κατι τρονικ μπαταριες ni mh που ο x tar τις εδειχνε φορτισμενες ενω ειχαν το 1/4 της αναγραφομενης χωριτικοτητας.
σημερα εβαλα να φορτισω κατι ενελουπ ΑΑ 1900mah το αποτελεσμα ; εφτασαν μεχρι 2000 mah οπου τις εβγαλα εγω , δηλ περναν και αλλο αλλα το ψιλοφοβιθηκα(κωστα-μιχαλη;;; να τις αφηνα παραπανω τι λετε;;)

Δεν εχεις προβλημα Βασιλη εαν η μπαταρια δεν ηταν πολυ ζεστη και την στιγμη που χρησιμοποιεις καλο φορτιστη, Χ-tar.
Οι eneloop, αν και αναγραφουν χωρητικοτητα 1900μαω στην πραγματικοτητα η μαξιμουμ χωρητικοτητα τους συνηθως ειναι μεγαλυτερη, 2000+μαω.

Ευχαριστω μιχαλη πραγματικα αξιολογες μπαταριες !ηταν ελαφρος ζεστες ,ελαχιστα.θα την ξανατεσταρω να δω ποσο θα παει !

Ευχαριστω μιχαλη πραγματικα αξιολογες μπαταριες !ηταν ελαφρος ζεστες ,ελαχιστα.θα την ξανατεσταρω να δω ποσο θα παει !

Ετσι πρεπει να ειναι στο πληρες φορτισμα. Εισαι οκ.

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/423633

Αντι να χιονίζει στην Τρίπολη χιονίζει στην Πάτρα.

Γιάννη παίζω πιάνο στην "Μέντα" έλα χάνεις.

Aν μπορεις να διαβαζεις 'αμερικανικες' συγχορδιες (αριστερο χερι) δοκιμασε αυτο και αφιερωσε το στη γυναικα σου :)
31851225585_d07cf12460_c.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κώστα δεν παίζεσαι. Άρχοντας, πράγματι. :worshippy:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είδα σήμερα σε 3D το Assassins Creed. Το αγαπημένο μου παιχνίδι στο pc που γυρίστηκε και σε ταινία. Μου άρεσε πολύ.
Όσοι το ξέρετε θα με καταλάβετε.

Καλημέρα από την ελαφρώς πασπαλισμένη με χιόνι Τρίπολη.

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες κ σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα.

Καλημερα και Χρονια Καλα στους εορταζοντες. Χμμ εκεινο το "παιδι" ο Ιωαννης Τσα που εχει χαθει;

Αυτη τη στιγμη Κωστα χιονιζει στο Λεβιδι, την Κορινθο, και στο Αιγιο στα Ψηλαλωνια. Πριν απο λιγο χιονιζε στη Ναυπακτο.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Πολύχρονοι οι Γιάννηδες και όσοι άλλοι γιορτάζουν. Χιόνι ούτε για δείγμα .

Δεν έχω παράπονο από την θέα στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου.
Μια ζωγραφιά είναι. Και το άγαλμα του Κολοκοτρώνη όμορφα χιονισμένο είναι.