Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα.
Νοιωθω καπως καλυτερα σημερα, και η αληθεια ειναι οτι με τρωει ο ...ποπός μου, αλλα μαλλον θα κατσω στα αυγα μου γιατι χτες σηκωσα 2 11κιλα τσουβαλια, και κοντεψα να "μεινω", και η επιστημονικη συμβουλη του γιατρου μου, ηταν " να κοψω τις μακακιες και να βαλω τον κ...λ.. μου κατω"
Μια .....αργοπορημένη Καλημέρα κ από μένα σε όλους.

Δικαιολογημενα σε πλακωσε το στρωμα σημερα.
Πρεπει χτες ολη τη νυχτα, να εκοψες εναν αμαζονιο ξυλα................Ξερεις στην ιδια διασταση που εσπασα το εργαλειο του κ. Μπαμπη.

Επιστροφή Αθήνα.
"Καρουλακι είναι ο άνθρωπος" λέει ο παππούς μου και έχει πολύ δίκιο.

DSC_4230.jpg

Μολις γυρισα απ το συνεργειο .αλλαγη ιμαντες χρονισμου ,θερμιστατης,καβουκι θερμοστατη,φλατζα στο ψευτοκαπακο, βαλβιδα θερμοκρασιας κεφαλης ,παραφλου λαδια φιλτρα λαδιου και βενζινης!400 (280 ανταλ.και 120 εργατικα) καλα ειναι ?δημητρη;

Μολις γυρισα απ το συνεργειο .αλλαγη ιμαντες χρονισμου ,θερμιστατης,καβουκι θερμοστατη,φλατζα στο ψευτοκαπακο, βαλβιδα θερμοκρασιας κεφαλης ,παραφλου λαδια φιλτρα λαδιου και βενζινης!400 (280 ανταλ.και 120 εργατικα) καλα ειναι ?δημητρη;

Μια Metabo 261 και 3-4 σετ κορδέλες... Καλά το λές αυτό; :furious3:

Χα χα κυρ!!!και γω πιστευω καλα πηρε .περιμενω τον δημητρη να μου πει !!παντως ρε παιδια ειναι δευτερη φοραπου παω σε αυτο το συνεργειο ,ο μαστορας το εχει φαρμακειο (πεντακαθατο) οτι εργαλειο δουλευει καθαρισμα και στην θεση του!

Ρε παιδιά είναι δυνατόν; Το πρωί είχε έξω 2 βαθμούς και έριχνε χιονόνερο, έκανα γύρω στα 20 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και η θερμοκρασία έφτασε μετά βίας στους 60 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό ή χάλασε κάτι μια βδομάδα που το είχα εγκλωβισμένο;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro