Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Η 103 ειναι εκτός.
Με την dv17 d3 παίζω.
Στα 150 δεν μου άρεσε τωρα ειμαι στα 100.

Η έξοδος του μπορεί να ανέβει λιγο?
Επίσης ποιος πυκνωτές ειναι πιο κρίσιμο ς?
Ο c3?
Από οσα είπες πανω απο τα 100 νανο ειναι σε βάρος του μπασου...
Αν πχ βαλω εκεί τους ρώσικους 0.068 μικρο που μου έστειλε ο Ζ θα γίνει κατι?
Δεν απέχει πολυ απο το 0.100..

e3evydu9.jpg

:worshippy:

δε σου είπα οτι θα ακούσεις πρώτος ?
μια χαρά το έκανες το τροφοδοτικό τελικά :2thumb22sup:

εγώ αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια με τους πιτσιρίκους ....

έχω κολλήσει τα μισά υλικά στις πλακέτες και περιμένω να βρω κανα 2-3ωρο ελεύθερο να το αποτελειώσω ....

οι ρώσικοι 0,068 που σου έστειλα είναι οι k40y-9 σαν τιμή μπορεί να δοκιμαστεί, σαν ποιότητα θα μας πει ο Νίκος ...

*το hificollective έχει boxingday 10% έκπτωση, θα πάρω μεταξύ άλλων και mundorf supreme 2,2 και 0,1 ....

Last edited:
Νικο οι παρέες με τα παντ του c3 ειναι ολες για παράλληλη τοποθέτηση. ..ε?
Λεω να βαλω ακίδες με υποδοχή για δοκιμες η bypass

Να κανω μια διόρθωση
Οι αντιστάσεις που παρεμβληθηκαν μετσξυ γέφυρας και εξομάλυνσης ειναι τελικά 33ωμ στα 5.
Δεν ξέρω πως μου κολλησε το 10 που σας είπα. ...

είναι οριακά πιο φθηνός ο άγγλος ,

έχω 2 + χρόνια να πάρω κάτι από τον γάλλο, με τα μεταφορικά του τι γίνεται ?

Θα τσεκάρω τον Γάλλο σε λίγο γιατι γραφω από το κινητό. ..
Κουτιά λέω εκείνα τα κινέζικα που εβαλα πιο πίσω στο νήμα

Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Η έξοδος του μπορεί να ανέβει λιγο?
Επίσης ποιος πυκνωτές ειναι πιο κρίσιμο ς?
Ο c3?
Από οσα είπες πανω απο τα 100 νανο ειναι σε βάρος του μπασου...
Αν πχ βαλω εκεί τους ρώσικους 0.068 μικρο που μου έστειλε ο Ζ θα γίνει κατι?
Δεν απέχει πολυ απο το 0.100..

Σάν νούμερο ό 0.068uF είναι καλύτερο από τό 0.12uF. Πιό σωστός. Σάν ποιότητα ό USSR PIO είναι κάπως σκοτεινός αλλά καί στρογγυλός από τόν MKP10. Ίσως νά συνδίαζε ευκολότερα μέ μεγαλύτερης τιμής φορτίο πού θά έβγαζε πιό δυνατό σήμα ή κεφαλή κιόλας. Δοκίμασε νά δείς. Τά πάντ είναι όπως στό συνημμένο. Τό gain δέν είναι κυκλωματικά ισορροπημένη ιστορία σέ αυτό εδώ νά ανέβει αρκετά πέρα από τά 63dB.
Μπορείς οριακά νά βάλεις 7.5Κ R10 γιά λίγο ακόμα. Μέ κεφαλή 0.5mV θά γέμιζε πιό ικανά αλλά 62-63dB είναι μέσα στά στάνταρτ γιά 0.3mV κεφαλή. Έχεις μπάφερ αντί για προενισχυτή καί αναίσθητο τελικό ή ηχεία; Τότε μόνο μέ προενισχυτή γραμμής μέ κέρδος 6-10dB θά γεμίσουν πολύ καί μέ πικάπ. Ό άλλος από Αμερική πού βάλαμε κάτι τελευταίες φωτογραφίες γιά τό ομφάλιο καλώδιο, κατεβάζει 4dB στό phono τώρα γιατί τού παίζει πιό δυνατά από τό CD μέ 1mV κεφαλή καί 56dB. Τό πάει στά 52. Αλλά έχει 20dB λαμπάτο Γιαπωνέζικο προενισχυτή.

Attachments

• Snap 2013-12-29 at 20.28.06.png
    Snap 2013-12-29 at 20.28.06.png
    12.7 KB · Views: 162
Last edited:
Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

sio για τον 0,1 ?
το σκέφτομαι και αυτό ....
έχει διαφορά στις τιμές ο γάλλος από τον άγγλο ?

Δείτε καί άλλες μάρκες καί κριτικές.

Re: Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Σάν νούμερο ό 0.068uF είναι καλύτερο από τό 0.12uF. Πιό σωστός. Σάν ποιότητα ό USSR PIO είναι κάπως σκοτεινός αλλά καί στρογγυλός από τόν MKP10. Ίσως νά συνδίαζε ευκολότερα μέ μεγαλύτερης τιμής φορτίο πού θά έβγαζε πιό δυνατό σήμα ή κεφαλή κιόλας. Δοκίμασε νά δείς. Τά πάντ είναι όπως στό συνημμένο. Τό gain δέν είναι κυκλωματικά ισορροπημένη ιστορία σέ αυτό εδώ νά ανέβει αρκετά πέρα από τά 63dB.
Μπορείς οριακά νά βάλεις 7.5Κ R10 γιά λίγο ακόμα. Μέ κεφαλή 0.5mV θά γέμιζε πιό ικανά αλλά 62-63dB είναι μέσα στά στάνταρτ γιά 0.3mV κεφαλή. Έχεις μπάφερ αντί για προενισχυτή καί αναίσθητο τελικό ή ηχεία; Τότε μόνο μέ προενισχυτή γραμμής μέ κέρδος 6-10dB θά γεμίσουν πολύ καί μέ πικάπ. Ό άλλος από Αμερική πού βάλαμε κάτι τελευταίες φωτογραφίες γιά τό ομφάλιο καλώδιο, κατεβάζει 4dB στό phono τώρα γιατί τού παίζει πιό δυνατά από τό CD μέ 1mV κεφαλή καί 56dB. Τό πάει στά 52. Αλλά έχει 20dB λαμπάτο Γιαπωνέζικο προενισχυτή.

o προ που το δοκιμάζω τώρα είναι ο προενισχυτής ακουστικών και line, lovely cube που είναι αντίγραφο του lehmann black cube. Δεν ξέρω ακριβώς την αντίσταση εισόδου του, αλλά μιά και είναι κλώνος παίρνω την τιμή του lehmann που είναι 47ΚΩ. Ο συγκεκριμένος έχει αποδειχθεί εξαιρετικό ματς με το dac μου, τόσο που έχω βγάλει εκτός τον κανονικό μου προ που είναι ο υποτίθεται ποιοτικός MBL 4004 με 50ΚΩ.
Όμως όπως είναι τώρα με τους πυκνωτές που βάλαμε σίγουρα παίζει καλύτερα από το phono που μου είχε στήσει ο Λαζάρου πριν χρόνια αλλά είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχει κάνει ματς με τον προ.
Με τον MBL δεν δοκίμασα ακόμα.
Πάω να κάνω κατάσταση με τους ρώσικους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Pho

θολούρα!

ευχαριστώ !

Αφού τό έβγαλες σέ κατασκευή καί βολτάζ αλλά καί το κύριο κύκλωμα νά πολώνει σωστά χωρίς ατυχήματα κλπ. όλα τά άλλα θά τά βρείς. Συγχαρητήρια πού τά πέτυχες μέ τήν πρώτη σωστά.