Με λιγα λογια, αν εχεις μικρο μπατζετ προτιμησε ενισχυτικα ταξης Δ.Δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει τα αρνητικά / θετικά της D αλλά για εμένα με μικρό χώρο, το μέγεθος τους είναι κρίσιμος παράγοντας.
Αυτό που λες μου αρέσει.Όλα σχετικά είναι.
Έχει βάλει σε κόντρα κάποιος τα Fosi με τους τελικούς της Behringer ή της Crown που είναι στην ίδια τιμή και έχει καταλήξει ότι τα Fosi παίζουν καλύτερα;
Φιλαράκι, τα Fosi είναι Hi ενδ... Σε παρακαλώ...Όλα σχετικά είναι.
Έχει βάλει σε κόντρα κάποιος τα Fosi με τους τελικούς της Behringer ή της Crown που είναι στην ίδια τιμή και έχει καταλήξει ότι τα Fosi παίζουν καλύτερα;
Αυτό που λες μου αρέσει.
Γνώμες βάσει πεποιθήσεων... και όχι πραγματικών γεγονότων...
Από την άλλη στα φόρα ούτε τα μισά δεν γράφονται για πραγματικά γεγονότα...
Αυτά γίνονται μπιζμπιζέ και κυκλοφορούν μόνο μεταξύ φίλων...
Διότι αν φάει σκόνη ένα μηχανάκι έναντι άλλου σιγά μην γραφτεί...
Πως θα πουληθεί μετά το "σκονισμένο"...
Ειδικά αν αυτό είναι ακριβώτερο ή φιρμάτο....
Ας μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας...![]()
Από την άλλη στα φόρα ούτε τα μισά δεν γράφονται για πραγματικά γεγονότα...
Αυτά γίνονται μπιζμπιζέ και κυκλοφορούν μόνο μεταξύ φίλων...
Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι οι Fosi παίζουν αρκετά πιο ώριμα από αυτούς που αναφέρεις, διότι είναι άλλη φάση ενισχυτικων..
Αυτό που λες μου αρέσει.
Γνώμες βάσει πεποιθήσεων... και όχι πραγματικών γεγονότων...
το μικρό μεγάλο μπάτζετ είναι σχετικό για τον καθένα.Με λιγα λογια, αν εχεις μικρο μπατζετ προτιμησε ενισχυτικα ταξης Δ.
Στο μόνο που δεν συμφωνώ μαζί σου είναι ότι έχεις στο μυαλό σου την τάξη Δ μόνο ως ωμή ισχύ...Μπα, όχι, έχω γράψει ξεκάθαρα ότι ενισχυτές σε τάξη Δ πέρασαν από το σπίτι μου, γέλασε ο Copland, γελάσαμε όλοι και τους πακετάραμε.
Και Hypex και Ice της τάξης των 5k
Με τους τάξη Δ έχω καταλήξει ότι μπορείς να πάρεις οδήγηση και μόνο.
Πολύ οδήγηση όμως στα λεφτά τους.
Σε κάποια είδη μουσικής σίγουρα θα κεντάνε.
Μόνο που εγώ δεν ακούω τέτοια είδη μουσικής.
Όταν λέμε ότι "έχουμε ακούσει το Χ σε κόντρα με το Υ" που ακριβώς είναι η πεποίθηση; Και μάλιστα εποχή που έψαχνα ενισχυτή να αγοράσω.
Το γεγονός είναι ότι αγόρασα τον Copland και όχι κάποιον σε τάξη D.
Σε καλύπτει αυτό;
Γι αυτό ρε μου αρέσεις!Γιατί Γιάννη , θα κώλωνα να γράψω στα ίσα ότι ο ΑΒ μου έφαγε σκόνη αν την έτρωγε ;;;
Εδώ φίλος κολλητός μου έγραψε κάτι σαν "άσε την πολιτική και πες μου αν οι Fosi έπαιξαν τόσο καλά με τα atc όπως λες στο νήμα.."
Για τα λεφτά τους και το μέγεθός τους μάμησαν !! τι άλλο να γράψω αφού έτσι είναι ;;;
Χέστηκα αν πέσουν οι πωλήσεις σε μια μάρκα και ανέβουν σε άλλη....
Θυμάσαι ποιά χρονιά έγιναν αυτές οι δοκιμές;Μπα, όχι, έχω γράψει ξεκάθαρα ότι ενισχυτές σε τάξη Δ πέρασαν από το σπίτι μου, γέλασε ο Copland, γελάσαμε όλοι και τους πακετάραμε.
Μπα, όχι, έχω γράψει ξεκάθαρα ότι ενισχυτές σε τάξη Δ πέρασαν από το σπίτι μου, γέλασε ο Copland, γελάσαμε όλοι και τους πακετάραμε.
Και Hypex και Ice της τάξης των 5
Ρε Τζιμισκή αν την έτρωγε ο κόπλαντ;Μπα, όχι, έχω γράψει ξεκάθαρα ότι ενισχυτές σε τάξη Δ πέρασαν από το σπίτι μου, γέλασε ο Copland, γελάσαμε όλοι και τους πακετάραμε.
Με τους τάξη Δ έχω καταλήξει ότι μπορείς να πάρεις οδήγηση και μόνο.
Πολύ οδήγηση όμως στα λεφτά τους.
Σε κάποια είδη μουσικής σίγουρα θα κεντάνε.
Μόνο που εγώ δεν ακούω τέτοια είδη μουσικής.
Όταν λέμε ότι "έχουμε ακούσει το Χ σε κόντρα με το Υ" που ακριβώς είναι η πεποίθηση; Και μάλιστα εποχή που έψαχνα ενισχυτή να αγοράσω.
Το γεγονός είναι ότι αγόρασα τον Copland και όχι κάποιον σε τάξη D.
Σε καλύπτει αυτό;
Στα χρηματα που εχεις, υπαρχουν ηχεια βασης που ειναι εξαιρετικα για μικρους χωρους.το μικρό μεγάλο μπάτζετ είναι σχετικό για τον καθένα.
Θα μπορούσα αφού τελειώσω με εργασίες που κάνω και τα απρόοπτα τους να φτάσω 4-5.000 από φθινόπωρο ή νέο έτος για ηχεία και ενισχυτή αλλά το θέμα είναι ο δύσκολος χώρος.
12τμ έχω όλα και όλα και γεμάτους τοίχους.
Με μια δυο αλλαγές κατάφερα να ελευθερώσω έναν τοίχο και να φτιάξω μια θέση ακρόασης στα 2μέτρα.
Αλλά κάτι μεγάλοι ενισχυτές δεν θα χώραγαν με τίποτα.
Ακόμη και ο μικρός rotel ra05 που έχω τώρα φαντάζει μεγάλος.
Ειδικά για τις ιχ περιπτώσεις να δεις πως χέστηκα...Γι αυτό ρε μου αρέσεις!
Μιλάω όμως για την συντριπτική πλειοψηφία...
Δεν μιλάω για πωλήσεις φυσικά και εταιρίες και μαγαζά.
Μιλάω για καθαρά ιχ περιπτώσεις...
Θυμάσαι ποιά χρονιά έγιναν αυτές οι δοκιμές;
Ρε Τζιμισκή αν την έτρωγε ο κόπλαντ;
Θα το έγραφες;;;
Αν ναι, μπράβο σου φυσικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.