Το νήμα της τάξης Δ

Κανονας απαραβατος, πρωτα τα ηχεια και μετα ολα τ' αλλα.
Μη μπλεξουμε ομως με τη κοτα και τ' αυγο επειδη ειμαστε στο σπορ τοσα χρονια κι εχουμε κανει απειρες αλλαγες.
Οταν ενας νεοεισερχομενος στο χωρο σου ζητησει συμβουλη πώς να ξεκινησει, τι θα του πεις, παρε πρωτα εναν ενισχυτη
ή παρε πρωτα ηχεια;
Έχετε μείνει πίσω. Πρώτα παίρνεις το software του Μιχάλη, μετά raspberry, μετά switch και χτίζεις προς τα πάνω :p

Καθόλου λάθος και ας μην τα εκμεταλλευόσουν πλήρως.

Άλλωστε ούτε με αυτόν που πήρες θα τα εκμεταλλευτείς στο 100%, ούτε εγώ τα εκμεταλλεύομαι πλήρως ούτε ο Tzimisce.

Είναι πολύ ψηλά τα όρια τους στο θέμα του ενισχυτή και δεν φτάνει η τσέπη κανενός μας.

ΥΣ.
Χτες σου ζήτησα μια "χάρη"..
Αν δεν έχει φύγει ο Primare όταν θα πάρεις τα ηχεία, να τα ακούσεις πρώτα με αυτόν και μετά με τον ATC..
Και αν είναι εύκολο να με φωνάξεις να έρθω να τους ακούσω και εγώ.
Μήπως μετά την δοκιμή των Fosi έχεις γίνει ολίγον κρυφοΔελτακιας;
Αν θέλεις θα σου τον δανείσω.

• Haha
Reactions: vlad66
Μήπως μετά την δοκιμή των Fosi έχεις γίνει ολίγον κρυφοΔελτακιας;
Αν θέλεις θα σου τον δανείσω.

Όχι, απλά τα 40άρια παίζουν καλύτερα (και) με τους Fosi σε σχέση με τα pmc σου ότι τελικό και να τους βάλεις.

Γι΄αυτό λέμε ότι το ηχείο είναι το παν.. ο θεμέλιος λίθος !

Όχι, απλά τα 40άρια παίζουν καλύτερα (και) με τους Fosi σε σχέση με τα pmc σου ότι τελικό και να τους βάλεις.

Γι΄αυτό λέμε ότι το ηχείο είναι το παν.. ο θεμέλιος λίθος !
Τον Παττακό με το μυστρί μου θυμησες με το τελευταίο!
Άλλος χώρος,άλλο σύστημα και...άλλο πρόγραμμα.

Παναγιωτη πρεπει να παρεις καλυτερο ηχειο απο τα ATC τωρα μετα απο αυτες τις προκλησεις....

Μα θα πάρει τα νέα ATC SCM40 που είναι καλύτερα από το παλιό μοντέλο που έχω εγώ.

Τόσο καιρό του πρήζω τα συκώτια...

Μα θα πάρει τα νέα ATC SCM40 που είναι καλύτερα από το παλιό μοντέλο που έχω εγώ.

Τόσο καιρό του πρήζω τα συκώτια...
Αντιθέτως,εγώ σας πρήζω το συκώτι με τα συγκεκριμένα ηχεια μεταβιβάζοντας το πρήξιμο που μου κάνει το ΙΚΑ η όπως αλλιώς ονομαζεται τώρα.
Μάλιστα,σήμερα σπατάλησα ένα τετράωρο για να κυνηγήσω την περιπτωση να πάρω τα ηχεία πριν φύγω για διακοπές.

Μετά από όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ για τους class D, όλη αυτή η φάση μου θυμίζει κάτι...

Τον σοβαρό Audiophile χομπίστα που είναι χρόνια στην πιάτσα (έχοντας μεγάλη εμπειρία) και έχει ένα μόνιμο θέμα..
Ο Audiophile θέλει να "βλέπει" τα λεφτά του, όχι να τα ακούει...
Εκεί αρχίζει η όλη φάση για τους class D...😁

Μετά από όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ για τους class D, όλη αυτή η φάση μου θυμίζει κάτι...

Τον σοβαρό Audiophile χομπίστα που είναι χρόνια στην πιάτσα (έχοντας μεγάλη εμπειρία) και έχει ένα μόνιμο θέμα..
Ο Audiophile θέλει να "βλέπει" τα λεφτά του, όχι να τα ακούει...
Εκεί αρχίζει η όλη φάση για τους class D...😁
Ναι αν εννοείς εμένα προτιμώ να έχω στο έπιπλο μου τον πανάκριβο και πανέμορφο Κ1!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
(ερε τι πλάκα που έχουμε)

Ναι αν εννοείς εμένα προτιμώ να έχω στο έπιπλο μου τον πανάκριβο και πανέμορφο Κ1!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
(ερε τι πλάκα που έχουμε)
Καμία σχέση, και πραγματικά απορώ γιατί μαγκώνεις εσύ στο σχόλιο μου από τη στιγμή που δεν ανέφερα ποτέ το όνομά σου, ούτε άσκησε κάποια κριτική στο ριβίου που έκανες για τον purifi...
Δεν έχεις καταλάβει καθόλου το νόημα από αυτό που έγραψα...
(Τελικά μόνο έχουμε πλάκα)

(Class D δεν είναι μόνο τα Purifi 😉)

Λευτέρη το έγραψα με χαλαρότητα προσπαθώντας να αποφορτίσω το κλίμα.
Δε μαγκώνω με κανέναν.
Και ο Κ1 switching ενισχυτής είναι.
Και οι περισσότεροι συμφορουμίτες με χλευάζουν επειδή ακουω με....crown ...😁😁😁😁
Peace and love.

Πήγα να γράψω κάτι διαφορετικό για τους class d, να ξεκινήσω μια νέα κουβέντα, να μπούμε λίγο πιο βαθειά στους ενισχυτές class D, δίχως καμία προσβολή για κάποιο μέλος εδώ και κατ'ευθείαν ο Στέργιος μαγκώνει μαζί μου...
Πολύ λυπηρό όλο αυτό, προσπάθησα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο σε μια συζήτηση αλλά δεν.....
Μλκια έκανα...

Πήγα να γράψω κάτι διαφορετικό για τους class d, να ξεκινήσω μια νέα κουβέντα, να μπούμε λίγο πιο βαθειά στους ενισχυτές class D, δίχως καμία προσβολή για κάποιο μέλος εδώ και κατ'ευθείαν ο Στέργιος μαγκώνει μαζί μου...
Πολύ λυπηρό όλο αυτό, προσπάθησα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο σε μια συζήτηση αλλά δεν.....
Μλκια έκανα...
Λευτέρη ξεκινα νεο νήμα, εδω θα χαθεί.

Μλκια έκανα...

Δε μάγκωσε ο Στέργιος, ίσα ίσα, με class-D ακούει. :D

Audiophile(και σοβαρός) τύπος ο οποίος αρέσκεται να βλέπει τα χρήματα του κι όχι να τ' ακούει,είναι συνωμοσιολογικο σενάριο.
Το blockbuster προκύπτει όταν τα βλέπει και τ' ακούει ταυτοχρόνως.Η ταινία θα πάει καλά όμως κι αν τ' ακούει μόνο.

Λευτέρη ξεκινα νεο νήμα, εδω θα χαθεί.
Δεν θα ξεκινήσω τίποτα, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα καταλήξει η κουβέντα σωστά..
Απλά ήθελα να μιλήσουμε λιγο τεχνικά (πιο βαθειά), να μιλήσουμε για σχεδιάσεις, εταιρείες, φθηνά και ακριβα μηχανήματα κλπ, για εμπειρίες και διάφορα άλλα...
Τέλος πάντων, δεν λέει...

Επειδή το διάβασα το λέω..

Πλάκα κάνει προφανώς, ρε συ.. ο Crown K1 ούτε πανάκριβος είναι ούτε καν class AB.
Ξέρω τι είναι ο Κ1...
Ισα ίσα, μου τράβηξε το ενδιαφέρον αυτός ο ενισχυτής όταν σχολίασε ο Στέργιος για τον Purifi και μπήκα στην διαδικασία να μάθω δύο πράγματα για τον Κ1 από περιέργεια...