FINIX
AVClub Fanatic
- 22 November 2010
- 12,923
Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......
Εγω μιλαω καθαρα και μονο για την ρηση τους εγκλωβησαμε τους "εχουμε" ,βυθιστηκε ο τουρκικος στολος που ελεγε με πολυ σιγουρια ο αντιναυαρχος..
και βεβαια εαν δεν ηταν καθολου ετσι τα πραγματα και αντιθετως οι Τουρκοι ειχαν πλεονεκτημα,
μπορεις να δικαιολογησεις και καποιες πολιτικες αποφασεις.
εννοειται χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ελια που ελεγε ευχαριστω
η τον κυριο Παγκαλο που εκανε τον μαγκα στο μεγκα μου..και οι αλλοι τρεχανε νυχτα στα Ιμια..
Εδώ ο ίδιος ο Αρσένης είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε καταλάβει (θα ψάξω να βρω το βίντεο).
Επίσης οι αφηγήσεις είναι όλες ίδιες και δεν έχουν διαψευστεί ποτέ.
Το αν είχαμε ή όχι πλεονέκτημα, είναι άλλο ζήτημα που δεν είμαστε σε θέση να αναλύσουμε.
Το ότι δεν είχαν κανόνες εμπλοκής όμως είναι 1000 φορές βεβαιωμένο.
Από πάμπολλα περιστατικά: Ίμια, φυλάκιση 2 στρατιωτικών, εμβολισμούς πλοίων όπου δίνονται συγχαρητήρια που ΔΕΝ αντιδράσανε (γιατί αυτό έπρεπε να κάνουν με βάση τις πολιτικές αποφάσεις).
Εγω μιλαω καθαρα και μονο για την ρηση τους εγκλωβησαμε τους "εχουμε" ,βυθιστηκε ο τουρκικος στολος που ελεγε με πολυ σιγουρια ο αντιναυαρχος..
και βεβαια εαν δεν ηταν καθολου ετσι τα πραγματα και αντιθετως οι Τουρκοι ειχαν πλεονεκτημα,
μπορεις να δικαιολογησεις και καποιες πολιτικες αποφασεις.
εννοειται χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ελια που ελεγε ευχαριστω
η τον κυριο Παγκαλο που εκανε τον μαγκα στο μεγκα μου..και οι αλλοι τρεχανε νυχτα στα Ιμια..