Ωραιο το τεστ που κανατε αλλα το σιγουρο ειναι οτι ''DAC της Advance θα πρέπει να μην είναι καθόλου επιλεκτικό'' οπως ακριβως το λες....Κριμα που πεδευτηκατε τοσο....
Εγω απο την αλλη εχω βαλει στο dac μου Trivista 21 της Musical Fidelity , που δεν θεωρητε και κατι το σπουδαιο, διαφορους συνδιασμους cd prayers-transport με διαφορετικα αποτελεσματα παντα.Απο cd players σε ρολο tansport εχω ακουσει advance, 3 marantz,musical fidelity,audio analogue, tag maclaren(δεν θυμαμε πως γραφετε ακριβως) , cayin ισως και μερικα να τα ξεχναω αλλα δεν εχει σημασια, απο dvd philips,maranzt,bley sky και απο καθαρα τρανσπορτ theta basic και cec tl51.....Ολα τα cd players παιξανε διαφορετικα αλλα με μικροτερες αλλα με μεγαλητερες διαφορες,τα dvd απλα υποφερτα και με τα δυο τρανσπορτ (ειδικα το cec) εκπληκτικα και με μεγαλη ακουστη διαφορα απο οτι τα προηγουμενα....Επομενος ολα παιζουν το ρολο τους αναλογα με το τι μηχανημα εχουμε για τεστ....Το audio analogue παρολο που επαιζε καλα με το dac μου το ειχα δοκιμασει καποτε για transport με ενα dac της theta generetion 5 με upgrade....Απλα δεν επαιζε καθολου ωραια ,δεν μπορουσε να σταθει σε ενα τετοιο απαιτητικο-ακριβο dac....
Η δικη αποψη ειναι οτι ολα εχουν την σημασια τους και οτι πρεπει να ταιριαζουν οι συνδιασμοι σε ολα , ειτα ειναι ηχειο με ενισχητες ειτε οτιδηποτε αλλο...