Άλλη μία αρχάρια (και άσχετη) ζητά επειγόντως τα φώτα σας... Χρειάζομαι ένα τρίποδο που να περιστρέφει κάθετα τη μηχανή (Nikon D90 με φακό 60mm και φλας R1C1) για φωτογραφίες macro. Αναφέρω όλα τα στοιχεία γιατί δε γνωρίζω πόσο ζυγίζουν. Θα προτιμούσα κάποιο σχετικά ελαφρύ αλλά φυσικά σταθερό. Και κάτι άλλο...αν και δεν κολλάει στο θέμα, για να μην ξεκινήσω καινούριο: μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω το σταντ αντιγραφής της IFF FF1184 που διαθέτει και φωτιζόμενη βάση (ή έστω κάποιο ανάλογο); Το αναζήτησα στην Ιταλία αλλά δε βρήκα τπτ και εδώ το μόνο που είχαν να μου προτείνουν είναι κάποιο της Kaiser που όμως κοστίζει 1200 ευρώ οπότε δεν παίζει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συγνώμη, παράλειψή μου. Λοιπόν το τρίποδο θα χρησιμοποιηθεί εκτός στούντιο (για το στούντιο υπολογίζω το στάντ αντιγραφής). Σίγουρα θέλω κάτι σταθερό. Επειδή είμαι αρχάρια, παρήγγειλα και το τηλεχειριστήριο της Nikon για να μην κουνάω τη μηχανή. Να διευκρινίσω ότι είμαι δικαστική γραφολόγος, οπότε το χρειάζομαι για λήψεις που θα γίνουν σε διάφορους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους-γραφεία ήτοι εισαγγελία, οαεδ, συμβ/φους κτλ, δηλ. θα το χρειαστώ για να φωτογραφίσω έγγραφα που βρίσκονται σε κάποιο αρχείο και δεν μπορώ να πάρω το πρωτότυπο. Δεν έχω κατά νου κάποιο ποσό. Μπορείς να μου υποδείξεις κάποιο τρίποδο, του οποίου η αναλογία ποιότητας και τιμής είναι αρκετά καλή;
Στη Γαλλία το είδα και εγώ και τους έστειλα μόλις εχθές μνμ. Περιμένω να μου πουν εάν είναι διαθέσιμο καθότι η αντίστοιχη αντιπροσωπεία της Ιταλίας (bogen imaging) παρόλο που το εμφανίζει στην ιστοσελίδα της, ωστόσο δε το διαθέτει πλέον, καθότι, όπως μου είπαν, σταμάτησε η παραγωγή από την IFF.
Η δεύτερη ιστοσελίδα που μου αναφέρεις είναι απλός ένας τιμοκατάλογος. Έχω ψάξει αρκετά στην Ιταλία (fnac, fotomatica, italsystem, bogen imaging, tuttofoto) αλλά δε βρήκα τπτ.
Χίλια ευχαριστώ!!!
Βλάση, βραχίονες προσαρμογής για φώτα έχουν τα προϊόντα που παρέθεσες παραπάνω, όχι φώτα. Μόνο φωτιζόμενη βάση. Σιγά το δύσκολο για τον Μιχάλη!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.