Τυφλή δοκιμή

Ανακεφαλαίωση της ανακεφαλαίωσης ω ανακεφαλαίωση! :p

Οι δοκιμαστές έκλεισαν.
Argi
Rebelos
Vasilis-T

Φωτογράφος του event: Kokar

Συμφωνείτε τελικά να γίνει το Σαββάτο;

Re: Απάντηση: Τυφλή δοκιμή

αν ειναι απογευμα ναι

Δυστυχώς απόγευμα δεν παίζει. :(
Θα ξεκινήσουμε στις 11 το πρωί γιατί έχω χρόνο μέχρι τις 2 - 2:30 το μεσημέρι.

Σε βολεύει άλλο Σαββάτο πρωί;

Λοιπόν...
Επειδή έχουμε μπερδευτεί λιγουλάκι...
Μιλάμε πάντα για τις 11 το πρωί (άντε να το κάνουμε 10:30 προσέλευση)

Το Σαββάτο 8 Μαρτίου από ότι κατάλαβα ο Argi δεν δύναται!

Το Σαββάτο 15 Μαρτίου ποιος μπορεί;

από εμένα είναι οκ όλες οι ημερομηνίες

Οκ, εσένα παίζει να σε βάλουμε να βγάζεις φωτογραφίες και στην ακρόαση τότενες. :flipout:

Kokar και Mr_Rebelos λοιπόν δεν έχουν πρόβλημα με το επόμενο σαββάτο 15 του μηνός.
Περιμένω από Argi, Internet King και Vasilis_T για να κλείσει για το Σαββάτο 15 Μαρτίου στις 11 το πρωί.

Εσύ ούτως η άλλος θα είσαι σπίτι μου το Σαββάτο. :flipout:
Τον Argi περιμένουμε να δούμε αν μπορεί γενικά τα πρωινά.
Αν δεν μπορεί ούτε στις 15 θα τον αναγκάσουμε να υποβληθεί σε τυφλή δοκιμή Nordost που θα γίνει αργότερα για τιμωρία και η τυφλή δοκιμή για την οποία συζητάμε θα γίνει αυτό το Σαββάτο και τη θέση του Argi θα την πάρει ο Kokar. :ADFADF1:

Επειδή τα καλώδια είναι ήδη στην κατοχή του Internet King και δεν είναι και τόσο σωστό να τα κρατάμε πολύ καιρό, η τυφλή δοκιμή θα γίνει αυτό το Σαββάτο, 8 Μαρτίου.

Tα πειραματόζωα θα είναι:

Vasilis_T
Kokar
Mr_Rebelos

Ο Argi αν τα καταφέρει να έρθει καλώς, μιας και δεν θα γίνει το ακουόγραμμα από ότι κατάλαβα και κάπου θα βρούμε να τον στριμώξουμε.
Αν δεν τα καταφέρει θα τον βάλουμε σε επόμενη τυφλή δοκιμή με Nordost καλώδια. :)

Σήμερα θα λάβουν pm με πληροφορίες για την τοποθεσία αυτοί που δεν ξέρουν το σπίτι.
Καλό θα είναι να λάβω κάποιο pm που να λέει από ποιά περιοχή έρχονται ώστε να τους πω τον πιό εύκολο δρόμο.