Μακάρι να ειχα τον χρονο! ή να μου έκανες μια παρουσίαση απο κοντα.
Βασικά δεν θελω σέρβερ αλλα να ακούω μουςικη να βλέπω ταινίες και φωτογραφίες απο παντού.. Δεν με ενδιαφέρει πως θα λέγεται.. Και τι θα τρέχει..
θελω ενα spotify για ταινίες (με όλες τις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου στην καλύτερη δυνατή ποιότητα κ με ελληνικούς αν γίνετε υπό τίτλους) καλαίσθητο και εύκολο UI/UE δεν νομιζω οτι χρειάζεται να το αναφέρουμε.. Βαρέθηκα τους σέρβερ, τους υπότίτλους τα media player, τους άπειρους δισκους και την σχεδον καθημερινή ενασχόληση/διατηρηςη τους (λόγω χώρου... Ποτέ δεν ειναι αρκετός..)
Επειδή δεν μου αρέσει το ράβε ξήλωνε, μετά το 12αρι synology που έχω, θα προτιμούσα κάτι σε 16+ hotswap. Πρακτικά είναι σίγουρα της Norco και Supermicro chassis , αλλά είναι server chassis και είναι άσχημα του κερατά και πολύ μεγάλα.
Στον φίλο σου αν δεν μπορείς να εξηγήσεις τι είναι parity, φαντάζομαι να του εξηγείς ότι σε τύπου nas synology, κλπ όλα τα data γίνονται streep σε όλους τους δίσκους και αν χάσει δίσκους τα χάνει
Sharkoon rebel 12 γύρω στα 80 ;-) 24 x 4 TB :-D
Ωραία και τακτοποίημενα :-D
Sent from my Nexus 7
γώ πάλι έχω άλλη γνώμη το unraid είναι για home use και small office και όχι enterprise και μεγάλες εταιρείες...
τι ο φίλος του χρόνου πχ που θα θέλει να προσθέσει ένα ακόμα δίσκο ενώ οι τιμές θα εχουν πέσει στα θα είναι αναγκασμένος να πάρει τον ίδιο κλπ.
Δεν εχω κανενα προβλημα να επιλεξω ενα αλλο λειτουργικο.Το κάνει το unraid αυτό διάβασε τις πρώτες σελίδες του οδηγού και αν έχεις απορίες τα λέμε...
Δεν είναι επί προσωπικού αλλά πετάγεσαι συνέχεια (καλά κάνεις ελεύθερο φόρουμ είναι) και γράφεις ότι το unraid είναι δύσχρηστο, είναι έτσι αλλιώς, χωρίς να το έχεις δοκιμάσει, χωρίς καν να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τον οδηγό... Και μην μου πεις δεν έχεις τον χρόνο, γιατί για να γράφεις ανακρίβειες τον βρίσκεις...
Sent from my Nexus 7
επιλεγεις SHR (Synology Hybrid Raid) και οχι απλο RAID5 και μπορεις να βαλεις οτι χωρητικοτητας δισκο θελεις..Synology είχα και δεν μπορούσα να μιξαρω δίσκους με διαφορετική χωρητικότητα... Αν το άλλαξαν καλό για αυτούς...
Στο κουτί απλά πιέζεις μέσα τα κλιπς... Εχει και η antec παρόμοια που δεν χρειάζεται... Το rebel είναι όμως το ποιο φτηνο... Κάποια στιγμή στο αμαζον το έδιναν 62 ;-)
Sent from my Nexus 7
Είμαστε εδω γιατι διαβάζουμε κ συγκρίνουμε λειτουργικά για να δουμε πιο μας βολεύει καλυτερα, οποτε αναπάντεχα θα γίνουν σύγκρισεις κ ερωτήσεις για τα αλλα λειτουργικά. Και ο καθένας επιλέγει οτι τον βολεύει. Αν επιθυμείς τα σβήνουμε και όλα αλλα τότε η πληροφόρηση θα ειναι μονόπλευρη. Εκτός και αν θέλετε να κανουμε ενα νέο νήμα γενικό και να γράφουμε τα υπέρ κ τα κατα του καθενός..
Αν παλι νομίζεις οτι γράφω εδω για να μειώσω το unraid και την προσπάθεια σου με τον οδηγό κτλ και να εκθιαςω την synology τότε κατι παρεξήγεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.